|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 5:41 am
EvilYuki Delein the Wildest Zasadniczo zmienilo konsystencje... *z zupy wyrasta wielka macka* oO nawet bardzo zmieniło konstystencję... ogłaszam eee... alarm...? *przytula sie do macki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 25, 2007 1:13 am
*wzrusza się ckliwym widokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 1:42 pm
Snuje się leniwie z flaszką voodki po korytarzach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:56 pm
BeeWolf Snuje się leniwie z flaszką voodki po korytarzach Zoladkowej gorzkiej sie ostatnio opilismy i kumpel rzygal przez balkon...a adwokat sie strul niesamowicie i musialam go faszerowac weglem i kroplami zoladkowymi...bylo ekstra. zadnej wodki do przyszlego roku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 3:37 am
Delein the Wildest BeeWolf Snuje się leniwie z flaszką voodki po korytarzach Zoladkowej gorzkiej sie ostatnio opilismy i kumpel rzygal przez balkon...a adwokat sie strul niesamowicie i musialam go faszerowac weglem i kroplami zoladkowymi...bylo ekstra. zadnej wodki do przyszlego roku. Rozumiem, że to zaproszenie dla mnie na imprezę zakrapianą do ciebie Dzika xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2007 5:27 am
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Snuje się leniwie z flaszką voodki po korytarzach Zoladkowej gorzkiej sie ostatnio opilismy i kumpel rzygal przez balkon...a adwokat sie strul niesamowicie i musialam go faszerowac weglem i kroplami zoladkowymi...bylo ekstra. zadnej wodki do przyszlego roku. Rozumiem, że to zaproszenie dla mnie na imprezę zakrapianą do ciebie Dzika xD Zapraszam od pazdziernika mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 12:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 11:58 pm
to zle co najmniej… bo to kiedys była calkiem do rzeczy gildia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 2:54 am
Baranina to zle co najmniej… bo to kiedys była calkiem do rzeczy gildia ninja To nadal jest dobra gildia, tylko puchy w polskim świecie Gaia ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 9:11 am
BeeWolf Baranina to zle co najmniej… bo to kiedys była calkiem do rzeczy gildia ninja To nadal jest dobra gildia, tylko puchy w polskim świecie Gaia ... ...uhh... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 11:38 am
oi! info dla Partyzantow: "Ferment" wraca do lask...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 5:34 am
Czy ktos mi wytlumaczy dlaczego z dniem 28/10 bana z reki Ozzwalda otrzymali Aidanna i rev?
I feel rather puzzled with this unfortunate turn of events...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:53 pm
racqel Czy ktos mi wytlumaczy dlaczego z dniem 28/10 bana z reki Ozzwalda otrzymali Aidanna i rev? I feel rather puzzled with this unfortunate turn of events... chyba nikt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 2:30 pm
racqel Czy ktos mi wytlumaczy dlaczego z dniem 28/10 bana z reki Ozzwalda otrzymali Aidanna i rev? I feel rather puzzled with this unfortunate turn of events... Widać zasłużyli no nie ? Ferment jest okej mości Kiray-u ale piwo rozwadniają, chyba, że coś się zmieniło w tej kwestii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|