|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:25 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Zaczyna kopac coraz głębiej w śniegu*Nyu^_^ zasypuje otwor z sei *Odkopuje otw trafia Sayo czarnym płomieniem*Wrau stressed aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja twarz moja twarz Masz za swoje stare *Wraca do kopania tunelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:26 am
*pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:26 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Zaczyna kopac coraz głębiej w śniegu*Nyu^_^ zasypuje otwor z sei *Odkopuje otw�r i trafia Sayo czarnym płomieniem*Wrau stressed aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja twarz moja twarz *gramoli się z otworu* Dobrze ci tak! Nie trzeba nas było zasypywać! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:27 am
Miss_Karina Sei chan *Zaczyna kopac coraz głębiej w śniegu*Nyu^_^ chcesz sie dokopac do jadra ziemi? O.o do czjego jądra blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Zaczyna kopac coraz głębiej w śniegu*Nyu^_^ zasypuje otwor z sei *Odkopuje otw trafia Sayo czarnym płomieniem*Wrau stressed aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja twarz moja twarz Masz za swoje stare *Wraca do kopania tunelu* domokun ucieka po czym wraca koparką i zasupuje sei maaaaasa sniegu wierzdrza kopara na snieg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Zaczyna kopac coraz głębiej w śniegu*Nyu^_^ zasypuje otwor z sei *Odkopuje otw trafia Sayo czarnym płomieniem*Wrau stressed aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja twarz moja twarz Masz za swoje stare *Wraca do kopania tunelu* wlasnie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:28 am
Yumcio... Przepraszam, że to tak wygląda, ale ja jestem łajza i nie umiem lepiej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:29 am
Lethiel Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem* apsik.... ozty..... *wzuca Lethiel w zaspe* Patrzcie na to przy okazji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:30 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem* apsik.... ozty..... *wzuca Lethiel w zaspe* Patrzcie na to przy okazji  O.o skad to masz?! ale fajne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:30 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem* apsik.... ozty..... *wzuca Lethiel w zaspe* Patrzcie na to przy okazji  eek A gdzie to znalazłeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:31 am
'twarz rozłazi sije jeszcze bardziej' crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem* apsik.... ozty..... *wzuca Lethiel w zaspe* Patrzcie na to przy okazji  eek A gdzie to znalazłeś? Na gogle wpisałem gaia i wyskoczyło.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell *pufff-wyskakuje z zaspy* Ohayo wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj 4laugh *skok na Chrisa* *naciera sniegiem* apsik.... ozty..... *wzuca Lethiel w zaspe* *ladooje na lodzie* aua.... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|