|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:05 am
Czarny No, wróciłem! *lepi dwie śnieżki* No, to kto chciał dostać? *namierza Sei i Lethiel* domokun hihi... fajnie wyglądash wink *zshooca mu na gloew snieg z galezi* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:05 am
Czarny No, wróciłem! *lepi dwie śnieżki* No, to kto chciał dostać? *namierza Sei i Lethiel* domokun *Skacze na czarnego*Mrau^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:06 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina xd widze ze wojna na sniezki wink blaugh witaj whee *zshooca na nia snieg z galęzi* blaugh eek LETHIIII!!!!! a mash!!!! xd xd xd mruuuuu .. snieg 4laugh *lepi ze sniegu snieshki i zuca w Kari*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:06 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla To jest Gabriel^^...adoptowałem go jak był jajkiem, a dzisiaj się wykluł^^... *chłopiec wygląda na jakieś 10 lat, ma długie błękitne włosy, błękitne oczy, błękitne skrzydła, i jest personifikacją słowa 'słodki' XD* Masz rysunek Gadiego?? Na razie nie, ale zaraz będę mieć xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:07 am
Lethiel Sayokun 'odwraca się i lezac na niej wpycha ja w snieg' xd O.o ... *lapie go za ramiona i przezooca za siebie w zaspe* blaugh *chowa sie za Czarnym* *udesha go snieshka i chowa sie za drzewkiem* whee wojna twisted faceci kontra dziewczyny twisted 'wchodzi na drzewo za którym chowa się lethiel i zaczyna po nim skakać'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Yumehayla Sei chan Yumehayla To jest Gabriel^^...adoptowałem go jak był jajkiem, a dzisiaj się wykluł^^... *chłopiec wygląda na jakieś 10 lat, ma długie błękitne włosy, błękitne oczy, błękitne skrzydła, i jest personifikacją słowa 'słodki' XD* Masz rysunek Gadiego?? Na razie nie, ale zaraz będę mieć xD  O.o.... lol....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Patrzy na gabiego*Jaki cute 4laugh *Przytula aniołka*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kurcze , trzeba uzbierac na szaliczek bo zimno bedzie , żuca snieżką w czarnego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:08 am
No proszę, to już mamy dwa maluszki na wychowaniu...ty jesteś chyba trochę większy od Samaela...
Yume, co on ma na sobie? Co to ma za szmata być? Sprawić maluchowi jakieś ładne ciuchy, ale już!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun 'odwraca się i lezac na niej wpycha ja w snieg' xd O.o ... *lapie go za ramiona i przezooca za siebie w zaspe* blaugh *chowa sie za Czarnym* *udesha go snieshka i chowa sie za drzewkiem* whee wojna twisted faceci kontra dziewczyny twisted 'wchodzi na drzewo za którym chowa się lethiel i zaczyna po nim skakać' O.o ... *odbiega od drzewa i skacze na Czarnego* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No, tego już dosyć *zamienia się w maszynę śnieżkomiotającą* Buahahahahahahahaha! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:09 am
Yumehayla Yumehayla Sei chan Yumehayla To jest Gabriel^^...adoptowałem go jak był jajkiem, a dzisiaj się wykluł^^... *chłopiec wygląda na jakieś 10 lat, ma długie błękitne włosy, błękitne oczy, błękitne skrzydła, i jest personifikacją słowa 'słodki' XD* Masz rysunek Gadiego?? Na razie nie, ale zaraz będę mieć xD  jaki sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny!!! 4laugh O.o eeek....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:10 am
Miss_Karina jaki sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny!!! 4laugh O.o eeek.... hieh xd *bieshe kilka snieshek i biegnie za Kari* tio kogo teraz namieshamy ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:11 am
*wkłada do otworu maszyny czarneko kawałek kamienia ktory zatkał wylot * stare wpadłeś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 9:11 am
Lethiel Miss_Karina jaki sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny!!! 4laugh O.o eeek.... hieh xd *bieshe kilka snieshek i biegnie za Kari* tio kogo teraz namieshamy ?? twisted domokun domokun domokun domokun biegnie żucając po 10 śnieżek w kari i lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|