|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:41 am
M-Teen Kukus M-Teen... by dołączyć do gildii trzeba mieć na to goldy... ty nie masz... złóż zgłoszenie gdy będziesz miała już 300g na ten cel... teraz odrzucam eek eek eek ale ja przeciez mam goldy!!!!!!!!!!! crying crying crying kukus jak chches zmoge ci nawet przeslac scan z moja kwota pieniezna!!!! crying crying crying napisz mi PM scan mi nie pomoże... to automat cie zrzuca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:42 am
Lethiel Sei chan Sei chan Miau!!!*Wychodzi na dwór i zaczyna robić śnieżki* *Zaczyna wrzucać śniezki prze okno*Mraaa xd O.o ... o.O ... snieg !!! *wybiega na dwoor i skacze w zaspe snieshna* yay !! 4laugh whee Lethi!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:42 am
Sei chan Lethiel Sei chan Sei chan Miau!!!*Wychodzi na dwór i zaczyna robić śnieżki* *Zaczyna wrzucać śniezki prze okno*Mraaa xd O.o ... o.O ... snieg !!! *wybiega na dwoor i skacze w zaspe snieshna* yay !! 4laugh whee Lethi!!!! 4laugh *zooca w sei snieshka* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi do środka, a za nim jak cień wlecze się Gabi* Hej wam^^...co robicie ciekawego^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ih..no czasami tak się dzieje nya..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:44 am
witaj Yume *zoot snieshka* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:45 am
Lethiel 4laugh *zooca w sei snieshka* whee whee whee *Uchyla się i celuje w Lethiel*Mrau^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel 4laugh *zooca w sei snieshka* whee whee whee *Uchyla się i celuje w Lethiel*Mrau^_^ *chowa sie za drzewem* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj Yume *zoot snieshka* whee *zmienia się w lodowego feniksa i odparowuje strumieniem lodu...chłopiec chowa się za fotelem* Lethiel przestań, dzieciaka mi straszysz scream !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:46 am
Lethiel witaj Yume *zoot snieshka* whee śnieg twisted 'wyskakuje na dwór' 'rzuca śnieżką w lethiel'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:46 am
Yumehayla Lethiel witaj Yume *zoot snieshka* whee *zmienia się w lodowego feniksa i odparowuje strumieniem lodu...chłopiec chowa się za fotelem* Lethiel przestań, dzieciaka mi straszysz scream ! *wylazi zza drzewa* ooo... *patrzy na dziecko* jaki milusi whee .. kto to ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 8:47 am
Yumehayla Lethiel witaj Yume *zoot snieshka* whee *zmienia się w lodowego feniksa i odparowuje strumieniem lodu...chłopiec chowa się za fotelem* Lethiel przestań, dzieciaka mi straszysz scream ! O.o dziecko yume co ty zmajstrowałeś eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Yumehayla Lethiel witaj Yume *zoot snieshka* whee *zmienia się w lodowego feniksa i odparowuje strumieniem lodu...chłopiec chowa się za fotelem* Lethiel przestań, dzieciaka mi straszysz scream ! *wylazi zza drzewa* ooo... *patrzy na dziecko* jaki milusi whee .. kto to ?? Dziecko O.o??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel witaj Yume *zoot snieshka* whee śnieg twisted 'wyskakuje na dwór' 'rzuca śnieżką w lethiel' *wskakooje na drzewo i zshooca śnieg z galezi na Sayo* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|