|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 3:09 am
Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Kiray ide na urlop... quit guild oi! ktoś chce bęcki... Ja tam czekam na woje zdjęcia bez ciuszków. Jak bedzie jakis progress, to napisze pirate Może pożyczyć ci aparat co ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 4:07 am
BeeWolf Delein the Wildest BeeWolf Delein the Wildest Kiray ide na urlop... quit guild oi! ktoś chce bęcki... Ja tam czekam na woje zdjęcia bez ciuszków. Jak bedzie jakis progress, to napisze pirate Może pożyczyć ci aparat co ? mrgreen Mam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 6:50 am
ja bym najpierw zjadła... *przynosi garnek* zrobimy zupę! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 11:48 pm
EvilYuki ja bym najpierw zjadła... *przynosi garnek* zrobimy zupę! smile Slusznie... *rozpala ogien*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 12:56 am
Delein the Wildest EvilYuki ja bym najpierw zjadła... *przynosi garnek* zrobimy zupę! smile Slusznie... *rozpala ogien* śwoietna idea *sika do gara*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 12:52 pm
Kukus Delein the Wildest EvilYuki ja bym najpierw zjadła... *przynosi garnek* zrobimy zupę! smile Slusznie... *rozpala ogien* śwoietna idea *sika do gara* >Robi kupę< No bez kartofelków się nie obejdzie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 12:09 pm
*zdejmuje fartuszek i rzuca go na ziemię*
sami sobie te zupę róbcie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 2:02 am
no co ty, chlopaki umieja gotowac mrgreen
*miesza zupe*
Bee miales srake...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 3:00 am
EvilYuki *zdejmuje fartuszek i rzuca go na ziemię* sami sobie te zupę róbcie scream
No nie bądź taka teges no, >poke< paluszkiem w siedzenie. Delein the Wildest no co ty, chlopaki umieja gotowac mrgreen *miesza zupe* Bee miales srake... Nie, nie miałem, a co ? rozgotowało się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 2:15 am
Ktos ma zbedne 5k?
(Jak zebrac to tylko od Partyzantow)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 12:59 am
Delein the Wildest no co ty, chlopaki umieja gotowac mrgreen *miesza zupe* Bee miales srake... Nie, nie miałem, a co ? rozgotowało się?
Zasadniczo zmienilo konsystencje... *z zupy wyrasta wielka macka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 1:25 am
Delein the Wildest Zasadniczo zmienilo konsystencje... *z zupy wyrasta wielka macka* oO nawet bardzo zmieniło konstystencję... ogłaszam eee... alarm...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|