|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:31 am
Yumehayla Aidanna Yumehayla Aidanna Yumehayla ((nie wychodzi...po prostu podgląda^^...)) a chyba,ze... xp *uchyla drzwi trochę bardziej i wygląda niepewnie...* macham mu... siedzac w swoim foteliku blaugh *uśmiecha się lekko i wychodzi...* wolam go zeby przyszedl i usiadl sobie mi na kolanach... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:31 am
heh życie * popija ciepłą krew *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:33 am
wired_Yuki heh życie * popija ciepłą krew * what's up
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:35 am
wired_Yuki heh życie * popija ciepłą krew * Smacznego - podobno działa na holesterol lepiej niż wino xd No a ja jużlecę - żegnam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:36 am
Aidanna wolam go zeby przyszedl i usiadl sobie mi na kolanach... xp ...ale to chyba niegrzecznie...? *wcielenie niewinności*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 wired_Yuki heh życie * popija ciepłą krew * Smacznego - podobno działa na holesterol lepiej niż wino xd No a ja jużlecę - żegnam wszystkich xd Trzym sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna wired_Yuki heh życie * popija ciepłą krew * what's up a no nic , życie mija czasami tak wolno , czasami tak szybko ..... a pozatm wszyscy zamulają stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:37 am
To co Falcone, zainteresowany 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:39 am
Point.Zer0 wired_Yuki heh życie * popija ciepłą krew * Smacznego - podobno działa na holesterol lepiej niż wino xd No a ja jużlecę - żegnam wszystkich xd dobrze wiedzieć , i papa *daje zimnego buzziaka w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Aidanna wired_Yuki heh życie * popija ciepłą krew * what's up a no nic , życie mija czasami tak wolno , czasami tak szybko ..... a pozatm wszyscy zamulają stare cosiek nudno sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla To co Falcone, zainteresowany 3nodding ? Wlasnie nie wiem............. zastanowie sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:42 am
Zegnam wszytkich juz pora na mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niestety ttajkie życie , a ty co powiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Im just a little black rain cloud hoverig over the honey tree
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:44 am
wired_Yuki niestety ttajkie życie , a ty co powiesz? hmmm... poklucilam sie dzis z taka jedna osoba.... scream kupilam spodnie o dostalam rekawice wilka od iisjaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|