Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5456 5457 5458 5459 5460 5461 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Uriell Angel of Death

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:18 am

sweet_chii
chyba jestem nie w temacie... whee

nie tylko ty
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:19 am

SERAFIN-VAMPIRE
sweet_chii
chyba jestem nie w temacie... whee

nie tylko ty

Nie martwcie się , to się tu nagminnie zdaża prawie każdemu xd

PointZer0

Falcone

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:20 am

Point.Zer0
Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik砵 mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop

no bo wtedy to byl pierwsze RPG na Gaii zadnych regul i zadnych praw (ale musze przyznac ze mi sie podobalo na poczatku)
Ale za to Kage wymyslil Fajne zasady no ale niestety ludzie chyba przestali grac sad

[?
Tak, a teraz śpi...
*drzwi pokoju się uchylają i wygląda zza nich jedno oko*
O, chyba właśnie się obudził 3nodding ...
patrze ze wychodzi z pokoiku to biore go na rece whee
czes malutki....

Aidanna

Yumehayla

Point.Zer0
Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik󷠵 mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop

Ja i tak sobie nie radzę z większą grupą, i na 1 topicu prowadzę tylko jedną osoby...a właściwie będę, bo na razie mam jednego stałego gracza i jednego któremu robię postać ale gdzieś wsiąkł...
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:22 am

Yumehayla
Point.Zer0
Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik砵 mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop

Ja i tak sobie nie radzę z większą grupą, i na 1 topicu prowadzę tylko jedną osoby...a właściwie będę, bo na razie mam jednego stałego gracza i jednego któremu robię postać ale gdzieś wsiąkł...

1:1 fajnie sie tak gra ??
i pytanko prowadzisz po polskiemu czy w jezyku angielskim sweatdrop

Falcone

Yumehayla

Aidanna
[?

Tak, a teraz śpi...
czes malutki....
((nie wychodzi...po prostu podgląda^^...))

Yumehayla
Point.Zer0
Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik󷠵 mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop

W zasadzie musisz powiedzećżeby przestrzegali 2 zasad - ustalonego wcześniej układu kolejki postowania, i komentowania akcji w postaci - w rzeczywistości przy sesji w cokolwiek gdyby gracz powiedział że z miejsca zabija coś innego niż muchę to by go MG najpier wyśmiał a potem sprowadził postać do diabła.

PointZer0

Falcone

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:23 am

SERAFIN-VAMPIRE
witam ziomale

Witamy Witamy ...........
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:23 am

Falcone
Yumehayla
Point.Zer0

1:1 fajnie sie tak gra ??
i pytanko prowadzisz po polskiemu czy w jezyku angielskim sweatdrop

Ja tak preferuję bo mg może poświęcić graczowi całą uwagę, a nie dzielić ją na wszystkich...a prowadzę w takim języku w jakim woli gracz

Yumehayla

Aidanna

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:24 am

Yumehayla
Aidanna
[?

Tak, a teraz śpi...

czes malutki....
a chyba,ze... xp
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:26 am

Point.Zer0
Yumehayla
Point.Zer0

W zasadzie musisz powiedzećżeby przestrzegali 2 zasad - ustalonego wcześniej układu kolejki postowania, i komentowania akcji w postaci - w rzeczywistości przy sesji w cokolwiek gdyby gracz powiedział że z miejsca zabija coś innego niż muchę to by go MG najpier wyśmiał a potem sprowadził postać do diabła.

Tak, to jest jasne, chociaż można w to też włączyć komary i inne robactwo xd ... Ale mi tutaj chodzi głównie o podzielność uwagi i drobny fakt że na Gai dość trudno się umówić tak, żeby wszyscy naraz byli dostępni...a im więcej osób tym trudniej 3nodding

Yumehayla

Yumehayla

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:27 am

Aidanna
Yumehayla

a chyba,ze... xp

*uchyla drzwi trochę bardziej i wygląda niepewnie...*
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:28 am

Yumehayla
Aidanna
Yumehayla

a chyba,ze... xp

macham mu... siedzac w swoim foteliku blaugh

Aidanna

Yumehayla

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 7:29 am

Aidanna
Yumehayla
Aidanna
Yumehayla

a chyba,ze... xp

macham mu... siedzac w swoim foteliku blaugh

*uśmiecha się lekko i wychodzi...*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5456 5457 5458 5459 5460 5461 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games