|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:18 am
sweet_chii chyba jestem nie w temacie... whee nie tylko ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:19 am
SERAFIN-VAMPIRE sweet_chii chyba jestem nie w temacie... whee nie tylko ty Nie martwcie się , to się tu nagminnie zdaża prawie każdemu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:20 am
Point.Zer0 Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik砵 mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop no bo wtedy to byl pierwsze RPG na Gaii zadnych regul i zadnych praw (ale musze przyznac ze mi sie podobalo na poczatku) Ale za to Kage wymyslil Fajne zasady no ale niestety ludzie chyba przestali grac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[? Tak, a teraz śpi... *drzwi pokoju się uchylają i wygląda zza nich jedno oko* O, chyba właśnie się obudził 3nodding ... patrze ze wychodzi z pokoiku to biore go na rece whee czes malutki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop Ja i tak sobie nie radzę z większą grupą, i na 1 topicu prowadzę tylko jedną osoby...a właściwie będę, bo na razie mam jednego stałego gracza i jednego któremu robię postać ale gdzieś wsiąkł...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:22 am
Yumehayla Point.Zer0 Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik砵 mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop Ja i tak sobie nie radzę z większą grupą, i na 1 topicu prowadzę tylko jedną osoby...a właściwie będę, bo na razie mam jednego stałego gracza i jednego któremu robię postać ale gdzieś wsiąkł...1:1 fajnie sie tak gra ?? i pytanko prowadzisz po polskiemu czy w jezyku angielskim sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak, a teraz śpi... *drzwi pokoju się uchylają i wygląda zza nich jedno oko* O, chyba właśnie się obudził 3nodding ... patrze ze wychodzi z pokoiku to biore go na rece whee czes malutki.... ((nie wychodzi...po prostu podgląda^^...))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Point.Zer0 Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop Ja i tak sobie nie radzę z większą grupą, i na 1 topicu prowadzę tylko jedną osoby...a właściwie będę, bo na razie mam jednego stałego gracza i jednego któremu robię postać ale gdzieś wsiąkł...W zasadzie musisz powiedzećżeby przestrzegali 2 zasad - ustalonego wcześniej układu kolejki postowania, i komentowania akcji w postaci - w rzeczywistości przy sesji w cokolwiek gdyby gracz powiedział że z miejsca zabija coś innego niż muchę to by go MG najpier wyśmiał a potem sprowadził postać do diabła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:23 am
Witamy Witamy ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:23 am
Falcone Yumehayla Point.Zer0 Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik砵 mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop Ja i tak sobie nie radzę z większą grupą, i na 1 topicu prowadzę tylko jedną osoby...a właściwie będę, bo na razie mam jednego stałego gracza i jednego któremu robię postać ale gdzieś wsiąkł...1:1 fajnie sie tak gra ?? i pytanko prowadzisz po polskiemu czy w jezyku angielskim sweatdrop Ja tak preferuję bo mg może poświęcić graczowi całą uwagę, a nie dzielić ją na wszystkich...a prowadzę w takim języku w jakim woli gracz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:24 am
Yumehayla Tak, a teraz śpi... *drzwi pokoju się uchylają i wygląda zza nich jedno oko* O, chyba właśnie się obudził 3nodding ... patrze ze wychodzi z pokoiku to biore go na rece whee czes malutki.... ((nie wychodzi...po prostu podgląda^^...)) a chyba,ze... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:26 am
Point.Zer0 Yumehayla Point.Zer0 Yumehala , ja ci się radzę poważnie zastanowić nad prowadzeniem Sesji na Gai - gracze nie zachowujażadnej kolejki i z 3 strażnik mnie zabli 7 - wszyscy po prostu pisali jak to ich najwięcej zabili sweatdrop Ja i tak sobie nie radzę z większą grupą, i na 1 topicu prowadzę tylko jedną osoby...a właściwie będę, bo na razie mam jednego stałego gracza i jednego któremu robię postać ale gdzieś wsiąkł...W zasadzie musisz powiedzećżeby przestrzegali 2 zasad - ustalonego wcześniej układu kolejki postowania, i komentowania akcji w postaci - w rzeczywistości przy sesji w cokolwiek gdyby gracz powiedział że z miejsca zabija coś innego niż muchę to by go MG najpier wyśmiał a potem sprowadził postać do diabła. Tak, to jest jasne, chociaż można w to też włączyć komary i inne robactwo xd ... Ale mi tutaj chodzi głównie o podzielność uwagi i drobny fakt że na Gai dość trudno się umówić tak, żeby wszyscy naraz byli dostępni...a im więcej osób tym trudniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:27 am
Aidanna Yumehayla ((nie wychodzi...po prostu podgląda^^...)) a chyba,ze... xp *uchyla drzwi trochę bardziej i wygląda niepewnie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:28 am
Yumehayla Aidanna Yumehayla ((nie wychodzi...po prostu podgląda^^...)) a chyba,ze... xp *uchyla drzwi trochę bardziej i wygląda niepewnie...* macham mu... siedzac w swoim foteliku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:29 am
Aidanna Yumehayla Aidanna Yumehayla ((nie wychodzi...po prostu podgląda^^...)) a chyba,ze... xp *uchyla drzwi trochę bardziej i wygląda niepewnie...* macham mu... siedzac w swoim foteliku blaugh *uśmiecha się lekko i wychodzi...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|