|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:08 am
Falcone Aidanna Falcone W jakie RPG gracie question hejka... zobaczcie co dostalam od brata blaugh jak gram w GRE czyli rpg calusi storzony przeze mni mojego brata i kolezanke blaugh mamy bestiariusz, kostki, wiiiiieeeeeeeeeelka mape i wogole wszystko... i super nam sie gra tez chcialem RPG zrobic ale za duzo roboty sweatdrop ale fajnie jest tak samemu zrobic... pol roku to robilismy... bestiariusz jest bkowy... a ja jestem zlotym elfem ktory moze zamienic sie w sztabke zlota i doszczetnie wyzrec ci galy oczne... sama tez wymyslilam sobie slownik blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:10 am
BOZE Widzieliscie co jest z mapa eek snieg snieg i jeszcze raz snieg Kocham zime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki ja gram w TIBIE , czekam az mi sie sciągnie ragnarok stare to to już c-rpg , można to też zaliczyć do MMORPG , ale RPG to W:FR albo cykl World Of Darkness White wolf'a wink Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna wired_Yuki ja gram w TIBIE , czekam az mi sie sciągnie ragnarok stare ja bym chciala ragnarok ale mam neta tylko w soboty i mi sie nieoplaca go sciagac crying i jak sie podobam teraz whee A ja mam klienta Ragnaroka na płytce XDDDDDDDD
Em...ta woalka troszkę się gryzie z resztą sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:11 am
Falcone BOZE Widzieliscie co jest z mapa eek snieg snieg i jeszcze raz snieg Kocham zime Patrze kto sie tak wydziera... a niewidzisz tych zasp sniegu w naszym domku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:12 am
Point.Zer0 wired_Yuki ja gram w TIBIE , czekam az mi sie sciągnie ragnarok stare to to już c-rpg , można to też zaliczyć do MMORPG , ale RPG to W:FR albo cykl World Of Darkness White wolf'a wink Witam wszystkich xd WarHammer(Dobrze mowie sweatdrop ) slyszalem o tym wspaniale zeczy tylko niestey kaski brak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:13 am
Point.Zer0 wired_Yuki ja gram w TIBIE , czekam az mi sie sciągnie ragnarok stare to to już c-rpg , można to też zaliczyć do MMORPG , ale RPG to W:FR albo cykl World Of Darkness White wolf'a wink Witam wszystkich xd witaj zero !!!!!!!!!!!!!!!!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:13 am
Yumehayla Aidanna wired_Yuki ja gram w TIBIE , czekam az mi sie sciągnie ragnarok stare ja bym chciala ragnarok ale mam neta tylko w soboty i mi sie nieoplaca go sciagac crying i jak sie podobam teraz whee A ja mam klienta Ragnaroka na płytce XDDDDDDDD
Em...ta woalka troszkę się gryzie z resztą sweatdrop ...fajnie.... ja bym chciala w to zagrac... sweatdrop co u gabiego?? smakowal tort?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:16 am
chyba jestem nie w temacie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:18 am
Aidanna Yumehayla Aidanna wired_Yuki ja gram w TIBIE , czekam az mi sie sciągnie ragnarok stare ja bym chciala ragnarok ale mam neta tylko w soboty i mi sie nieoplaca go sciagac crying i jak sie podobam teraz whee A ja mam klienta Ragnaroka na płytce XDDDDDDDD
Em...ta woalka troszkę się gryzie z resztą sweatdrop ...fajnie.... ja bym chciala w to zagrac... sweatdrop co u gabiego?? smakowal tort? Tak, a teraz śpi... *drzwi pokoju się uchylają i wygląda zza nich jedno oko* O, chyba właśnie się obudził 3nodding ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|