|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:39 am
Rynn the Vampire Ja jak zwykle zamilknę...Będę sobie czytać wasze wypowiedzi jak zwykle ninja Z tego co widzę to nie będzie wiele do czytania sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:47 am
Yumehayla Rynn the Vampire Ja jak zwykle zamilknĦ#8482;...BĦ#8482;dĦ#8482; sobie czytaĦ#8225; wasze wypowiedzi jak zwykle ninja Z tego co widzĦ#8482; to nie bĦ#8482;dzie wiele do czytania sweatdrop ... ktos ma urodzinki? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:59 am
W jakie RPG gracie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:02 am
*pojawia sie w pokoju pewna zamglona postać* ave wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone W jakie RPG gracie question hejka... zobaczcie co dostalam od brata blaugh jak gram w GRE czyli rpg calusi storzony przeze mni mojego brata i kolezanke blaugh mamy bestiariusz, kostki, wiiiiieeeeeeeeeelka mape i wogole wszystko... i super nam sie gra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:04 am
ja gram w TIBIE , czekam az mi sie sciągnie ragnarok stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:05 am
Yumehayla Falcone W jakie RPG gracie question eme? znaczy się wog쥠czy tutaj? Tutaj gramy w pseudo-rpg XD...brak system笠brak rzut笠sama zabawa xd aha............. biggrin fajnie a w domu w co gracie question bo musze se jakegos fajnego RPG zalatwic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:06 am
wired_Yuki ja gram w TIBIE , czekam az mi sie sciągnie ragnarok stare ja bym chciala ragnarok ale mam neta tylko w soboty i mi sie nieoplaca go sciagac crying i jak sie podobam teraz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:06 am
Aidanna Falcone W jakie RPG gracie question hejka... zobaczcie co dostalam od brata blaugh jak gram w GRE czyli rpg calusi storzony przeze mni mojego brata i kolezanke blaugh mamy bestiariusz, kostki, wiiiiieeeeeeeeeelka mape i wogole wszystko... i super nam sie gra tez chcialem RPG zrobic ale za duzo roboty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 7:07 am
Aidanna Falcone W jakie RPG gracie question hejka... zobaczcie co dostalam od brata blaugh jak gram w GRE czyli rpg calusi storzony przeze mni mojego brata i kolezanke blaugh mamy bestiariusz, kostki, wiiiiieeeeeeeeeelka mape i wogole wszystko... i super nam sie gra Fajno^^...normalnie też gram w autorskich...a jak ja komuś mistrzuję, to mam własny, anielsko-demoni świat, bliźniaczo podobny do naszego sweatdrop ...a w afryce jest rzeka płynąca w niebo xd >gdzie żyją ludzie, a także ukrywające się przed nimi anioły i demony, pilnujące żeby wszystko było w porządku^^...ostatnio zacząłem nawet na Gai prowadzić 3nodding ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|