|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:06 am
No, w takim razie nie pozostaje nic innego jak ciezko zarabiac na pingwinki..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:06 am
Miss_Karina Yumehayla [Blue Blood] Yumehayla ((tak poza tematem...chce ktoś odkupić list z marca? kapcie pingwinki/foczki)) ((EDIT: Mam też lisi ogon do sprzedania^^'...)) Ja chce takie list kupic Rynnce na swieta... ale na razie mnie nie stac... Ile w ogole za niego bierzesz? Według G.E.N. kosztuje 17k-20k...normalnie chciałbym wyciągnąć 19k gonk gonk crying >...ale dla znajomych będę się trzymać raczej dolnej granicy...fundusze na monkurs p#261; XD...więc w razie czego będzie szansa odzyskać xd O.o o.O nie wiedzialam ze tyle kosztuja te kapcie....o.O (nie sprzedam ich nigdy whee ) duh, a ja strasznie chcę, ale w życiu nie uzbieram tyle jak jeszcze chcę sobie kupować listy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:08 am
[Blue Blood] No, w takim razie nie pozostaje nic innego jak ciezko zarabiac na pingwinki.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:10 am
Rynn the Vampire [Blue Blood] No, w takim razie nie pozostaje nic innego jak ciezko zarabiac na pingwinki.. sweatdrop *przytula Rynncie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:11 am
Rynn the Vampire duh, a ja strasznie chcę, ale w życiu nie uzbieram tyle jak jeszcze chcę sobie kupować listy gonk jej Rynn 4laugh na pewno ci sie uda uzebrac!!!! biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:11 am
Rynn the Vampire [Blue Blood] No, w takim razie nie pozostaje nic innego jak ciezko zarabiac na pingwinki.. sweatdrop hej wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:14 am
Miss_Karina Rynn the Vampire duh, a ja strasznie chcę, ale w życiu nie uzbieram tyle jak jeszcze chcę sobie kupować listy gonk jej Rynn 4laugh na pewno ci sie uda uzebrac!!!! biggrin biggrin biggrin zdam się na cienia, może dla mnie gdzieś wygra sweatdrop a sama osobno też będę oszczędzać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:18 am
*odstawia małego do pokoju bo usnął* To chce ktoś tortu^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:21 am
Yumehayla *odstawia małego do pokoju bo usnął* To chce ktoś tortu^^? nie, dziękuję 3nodding Yumek, ile kosztuje ten koci kapelusz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:24 am
Rynn the Vampire Yumehayla *odstawia małego do pokoju bo usnął* To chce ktoś tortu^^? nie, dziękuję 3nodding Yumek, ile kosztuje ten koci kapelusz? 2300g czy coś koło tego...spodnie z ogonkiem też są słodkie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:26 am
Yumehayla *odstawia małego do pokoju bo usnął* To chce ktoś tortu^^? ja poprosze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:28 am
Miss_Karina Yumehayla *odstawia małego do pokoju bo usnął* To chce ktoś tortu^^? ja poprosze ^^ *podaje kawałek urodzinowego tortu* smacznego^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|