|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:40 am
Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Gabi, dobrze sie czujesz? Czegos moze potrzebujesz? Nic mi nie jest, prosze pani^^...*niesamowicie uroczy uśmiech* jej jaki slodki Yume, a coz pokojem dla niego?Cóż, pewnie zamieszka ze mną...w końcu to jeszcze dziecko, ktoś musi się nim opiekować... *Gabi się w ciebie wtula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:41 am
Miss_Karina Aidanna Miss_Karina Aidanna grr.....potrzbuje jeszcze 200g...!!!!!! Aida nie narzekaj... ja potrzebuje wiecej goldow niz ty na cosik, ale nie narzekam i spokojnie zbieram blaugh ja porostu zbieram i zbieram a z reszta brat mi stoi nad glowa i mendzi DAJ MI WRESZCZIE hieh jak to rodzenstwo blaugh powiez mu ze jeszcze troche pobedziesz na Gai XD (a on tez bywa na Gai? O.o) ZADKO, A CO... IISJAH SIE ZOWIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:42 am
Aidanna Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Gabi, dobrze sie czujesz? Czegos moze potrzebujesz? Nic mi nie jest, prosze pani^^...*niesamowicie uroczy uśmiech* jej jaki slodki Yume, a coz pokojem dla niego?PRZYCIAGAM MU SWOJ FOTEL MISIEK... MASZ USIADZ SOBIE ((na razie nie może bo wszyscy go przytulają XD...zresztą kolor gryzłby mu się z włosami xd sweatdrop ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:43 am
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Gabi, dobrze sie czujesz? Czegos moze potrzebujesz? Nic mi nie jest, prosze pani^^...*niesamowicie uroczy uśmiech* jej jaki slodki Yume, a coz pokojem dla niego?Cóż, pewnie zamieszka ze mną...w końcu to jeszcze dziecko, ktoś musi się nim opiekować... *Gabi się w ciebie wtula*
Aida- slyszalam o nim XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:44 am
PRZYCIAGAM MU SWOJ FOTEL MISIEK... MASZ USIADZ SOBIE ((na razie nie może bo wszyscy go przytulają XD...zresztą kolor gryzłby mu się z włosami xd sweatdrop )) HMM.... PRZYNOSZE TORT DLA GABIEGO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:44 am
Aida- slyszalam o nim XD
((jak już pisałem, jest milusi, cieplusi, i bardzo dobrze ci się go tuli...und wir sind eine grosse, gluckliche Familie xd xd xd ))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:45 am
were THE SUNSHINE FAMILY blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:46 am
Aidanna HMM.... PRZYNOSZE TORT DLA GABIEGO ...to dla mnie...? *big cute blue eyes*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:47 am
Yumehayla ((jak już pisałem, jest milusi, cieplusi, i bardzo dobrze ci się go tuli...und wir sind eine grosse, gluckliche Familie xd xd xd )) masz racje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:51 am
((tak poza tematem...chce ktoś odkupić list z marca? kapcie pingwinki/foczki))
((EDIT: Mam też lisi ogon do sprzedania^^'...))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:54 am
*chłopiec bierze nóż i zaczyna kroić dla wszystkich...w końcu to jego urodzinki^^...mało brakowało a by sobie palec obciął- -*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:54 am
widzieliscie snieg w Durem, Gambino, Barton, itd!!!??!!! eek ladnie to wyglada!!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:59 am
Yumehayla ((tak poza tematem...chce ktoś odkupić list z marca? kapcie pingwinki/foczki)) ((EDIT: Mam też lisi ogon do sprzedania^^'...)) Ja chce takie list kupic Rynnce na swieta... ale na razie mnie nie stac... Ile w ogole za niego bierzesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 6:01 am