|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:30 am
Gabi, dobrze sie czujesz? Czegos moze potrzebujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:31 am
Miss_Karina Yumehayla Aidanna Yumehayla *Yume zastanawia się jak go nazwać* BODZIo *mordercze spojrzenie* ...nazwę cię...Gabriel^^...anioł zwiastowania, zmartwychwstania, miłosierdzia, zemsty, śmierci, objawienia i snów^^...do tego moje ukochane imię^^...*przytulas* Gabi ^^ bede na niego moowic Gabi ^^ 3nodding whee ((Oczywiście. I nie tylko ty XD...Gabi to jedyne słuszne zdrobnienie dla Gabriela^^...))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:32 am
Yumehayla Aidanna Yumehayla Aidanna Yumehayla *Yume zastanawia się jak go nazwać* BODZIo *mordercze spojrzenie* ...nazwę cię...Gabriel^^...anioł zwiastowania, zmartwychwstania, miłosierdzia, zemsty, śmierci, objawienia i snów^^...do tego moje ukochane imię^^...*przytulas* *przytulas dla gabrielka* &tja...i wszyscy się ładnie przytulają- -* ...dlaczego mnie pani przytula...? *niepewny głosik* bo jestes slooodziutki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:33 am
[Blue Blood] Yume, moze zrobisz jakis konkurs na jego najlepszy rysunek? wink Chetnie wzialbym udzial wink hm.... brzmi calkiem ciekawie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:35 am
grr.....potrzbuje jeszcze 200g...!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:36 am
Miss_Karina Gabi, dobrze sie czujesz? Czegos moze potrzebujesz? Nic mi nie jest, prosze pani^^...*niesamowicie uroczy uśmiech* *a drugi w stronę Aidanny jak powiedziała że jest słodziutki...zarumienił się trochę*...dziękuję pani...naprawdę pani tak myśli...?*większy burak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:36 am
Aidanna grr.....potrzbuje jeszcze 200g...!!!!!! Aida nie narzekaj... ja potrzebuje wiecej goldow niz ty na cosik, ale nie narzekam i spokojnie zbieram blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:37 am
Miss_Karina Aidanna grr.....potrzbuje jeszcze 200g...!!!!!! Aida nie narzekaj... ja potrzebuje wiecej goldow niz ty na cosik, ale nie narzekam i spokojnie zbieram blaugh ...przestrzegajac tym smaym regulaminu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:38 am
Miss_Karina Aidanna grr.....potrzbuje jeszcze 200g...!!!!!! Aida nie narzekaj... ja potrzebuje wiecej goldow niz ty na cosik, ale nie narzekam i spokojnie zbieram blaugh ja porostu zbieram i zbieram a z reszta brat mi stoi nad glowa i mendzi DAJ MI WRESZCZIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:38 am
[Blue Blood] Miss_Karina Aidanna grr.....potrzbuje jeszcze 200g...!!!!!! Aida nie narzekaj... ja potrzebuje wiecej goldow niz ty na cosik, ale nie narzekam i spokojnie zbieram blaugh ...przestrzegajac tym smaym regulaminu... wlasnie xp nic dodac nic ujac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:39 am
Miss_Karina [Blue Blood] Miss_Karina Aidanna grr.....potrzbuje jeszcze 200g...!!!!!! Aida nie narzekaj... ja potrzebuje wiecej goldow niz ty na cosik, ale nie narzekam i spokojnie zbieram blaugh ...przestrzegajac tym smaym regulaminu... wlasnie xp nic dodac nic ujac PRZEPRASZAM TO SIE NIEPOWTORZY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:39 am
Yumehayla Miss_Karina Gabi, dobrze sie czujesz? Czegos moze potrzebujesz? Nic mi nie jest, prosze pani^^...*niesamowicie uroczy uśmiech* jej jaki slodki Yume, a coz pokojem dla niego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:40 am
Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Gabi, dobrze sie czujesz? Czegos moze potrzebujesz? Nic mi nie jest, prosze pani^^...*niesamowicie uroczy uśmiech* jej jaki slodki Yume, a coz pokojem dla niego?PRZYCIAGAM MU SWOJ FOTEL MISIEK... MASZ USIADZ SOBIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 5:40 am
Aidanna Miss_Karina Aidanna grr.....potrzbuje jeszcze 200g...!!!!!! Aida nie narzekaj... ja potrzebuje wiecej goldow niz ty na cosik, ale nie narzekam i spokojnie zbieram blaugh ja porostu zbieram i zbieram a z reszta brat mi stoi nad glowa i mendzi DAJ MI WRESZCZIE hieh jak to rodzenstwo blaugh powiez mu ze jeszcze troche pobedziesz na Gai XD (a on tez bywa na Gai? O.o)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|