|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 6:37 am
EvilYuki chciałam zameldować, Marszałku Bee, że ujrzałam dzisiaj Twą osobę na stacji metra Ratusz-Arsenał i nawet miałam pobiec po schodach w górę i pokłonić Ci się, choć niegodnam, ale Marszałek bardzo szybko odbiegł schodami ruchomymi, a ja mam krótkie nóżki i bym nie dogoniła crying Kto nie smaruje ten nie jedzie. Dawaj, dawaj, moe jest jeszcze dla ciebie jakas szansa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 1:43 pm
racqel EvilYuki chciałam zameldować, Marszałku Bee, że ujrzałam dzisiaj Twą osobę na stacji metra Ratusz-Arsenał i nawet miałam pobiec po schodach w górę i pokłonić Ci się, choć niegodnam, ale Marszałek bardzo szybko odbiegł schodami ruchomymi, a ja mam krótkie nóżki i bym nie dogoniła crying Kto nie smaruje ten nie jedzie. Dawaj, dawaj, moe jest jeszcze dla ciebie jakas szansa. ŁuuuHAHAHAHAHAHAH rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2007 9:55 pm
BeeWolf racqel EvilYuki chciałam zameldować, Marszałku Bee, że ujrzałam dzisiaj Twą osobę na stacji metra Ratusz-Arsenał i nawet miałam pobiec po schodach w górę i pokłonić Ci się, choć niegodnam, ale Marszałek bardzo szybko odbiegł schodami ruchomymi, a ja mam krótkie nóżki i bym nie dogoniła crying Kto nie smaruje ten nie jedzie. Dawaj, dawaj, moe jest jeszcze dla ciebie jakas szansa. ŁuuuHAHAHAHAHAHAH rofl pfffff... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 8:32 am
D: dlaczegom ja tu jeszcze nie była, tak w sumie?
*włazi Beeczce na głowę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 8:57 am
Rynn the Vampire D: dlaczegom ja tu jeszcze nie była, tak w sumie?
*włazi Beeczce na głowę*
A nie potrafię ja tobie Marszałek odpowiedzieć na to zaskakujące mnie pytanie. >Smyr Smyr< >Smyra Ryn po budzie<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 9:22 am
BeeWolf Rynn the Vampire D: dlaczegom ja tu jeszcze nie była, tak w sumie?
*włazi Beeczce na głowę*
A nie potrafię ja tobie Marszałek odpowiedzieć na to zaskakujące mnie pytanie. >Smyr Smyr< >Smyra Ryn po budzie<
*ocierocier*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:22 pm
ide na urlop... quit guild oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 4:25 pm
Jak to?
Bez wyjaśnień?
Nie wiem co myśleć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 4:50 am
racqel Jak to? Bez wyjaśnień? Nie wiem co myśleć... Co to kurwa oznacza ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:39 am
Kiray ide na urlop... quit guild oi! ...zalamalem sie tym oswiadczeniem...kurwa...tak nie moze byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 4:03 pm
Kiray ide na urlop... quit guild oi! a mam ci, kurwa, pierdolnąć w dziób, faken? moja emocjonalna reakcja jest wywołana wielkim żalem jaki budzi w mym sercu tak drastyczna, bezduszna, niemoralna i niespodziewana decyzja ze strony naszego naturalizowanego krewniaka Michała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 3:31 am
Kukus Kiray ide na urlop... quit guild oi! a mam ci, kurwa, pierdolnąć w dziób, faken? moja emocjonalna reakcja jest wywołana wielkim żalem jaki budzi w mym sercu tak drastyczna, bezduszna, niemoralna i niespodziewana decyzja ze strony naszego naturalizowanego krewniaka Michała. Cierpimy wraz z tobą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 2:09 pm
Kiray ide na urlop... quit guild oi! ktoś chce bęcki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 6:12 am
Delein the Wildest Kiray ide na urlop... quit guild oi! ktoś chce bęcki... Ja tam czekam na woje zdjęcia bez ciuszków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 2:10 am
BeeWolf Delein the Wildest Kiray ide na urlop... quit guild oi! ktoś chce bęcki... Ja tam czekam na woje zdjęcia bez ciuszków. Jak bedzie jakis progress, to napisze pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|