|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:28 am
Aidanna Yumehayla *chucha lodem na źródła ognia, zamrażając je doszczętnie* OSZUKUJESZ!!! ZACZYNAM CALOWAC-----> MOZE TO PODZIALA domokun nie pokonasz mojego oddechu niczym z winterfresh'a jednym pocałunkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:30 am
Yumehayla Yumehayla Aidanna *chucha lodem na źródła ognia, zamrażając je doszczętnie* OSZUKUJESZ!!! ZACZYNAM CALOWAC-----> MOZE TO PODZIALA domokun nie pokonasz mojego oddechu niczym z winterfresh'a jednym pocałunkiem  eek MENTOS THE FRESH MAKER
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:31 am
Aidanna Yumehayla Aidanna Yumehayla *chucha lodem na źródła ognia, zamrażając je doszczętnie* OSZUKUJESZ!!! ZACZYNAM CALOWAC-----> MOZE TO PODZIALA domokun nie pokonasz mojego oddechu niczym z winterfresh'a jednym pocałunkiem  eek MENTOS THE FRESH MAKER A jak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:31 am
CZEMU *RZUCAM W CIRILLE SNIEZKA*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:33 am
Aidanna CZEMU *RZUCAM W CIRILLE SNIEZKA* ehh *lapie sniezke nim ta dotrze do niej i wyrzuca za siebie* mam dol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:33 am
waaa...to jeszcze istnieje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:35 am
Akiko Tamashii waaa...to jeszcze istnieje whee mangazyn nie ale Raven mial dola ze nie ma forum wiec je odtworzyl... stressed sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:35 am
Siemasz kochane szkraby whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:36 am
Yumehayla Aidanna Yumehayla Aidanna Yumehayla *chucha lodem na źródła ognia, zamrażając je doszczętnie* OSZUKUJESZ!!! ZACZYNAM CALOWAC-----> MOZE TO PODZIALA domokun nie pokonasz mojego oddechu niczym z winterfresh'a jednym pocałunkiem  eek MENTOS THE FRESH MAKER A jak XD niema... oszukujesz... robie sobie fotel ze sniegu i siadam na nim JESTEM KROLOWA SNIEGU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:37 am
Aidanna niema... oszukujesz... robie sobie fotel ze sniegu i siadam na nim JESTEM KROLOWA SNIEGU krolowo sniegu jesli sie zapomnisz iz nowu bedziesz robic za duzo cytatów to cie zbanuja xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:38 am
Aidanna niema... oszukujesz... robie sobie fotel ze sniegu i siadam na nim JESTEM KROLOWA SNIEGU *robi sobie gniazdko ze śniegu i wkłada do niego niebieskie jajko, po czym zaczyna wysiadywać xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:38 am
Akiko Tamashii waaa...to jeszcze istnieje whee Hejeczka Aki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:40 am
Yumehayla Aidanna niema... oszukujesz... robie sobie fotel ze sniegu i siadam na nim JESTEM KROLOWA SNIEGU *robi sobie gniazdko ze śniegu i wkłada do niego niebieskie jajko, po czym zaczyna wysiadywać xd * JAJKO... JAKIE JAJKO MOWCIE MI PAN PREZES... MOJ BRAT MNIE TAK NAZYWA blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:41 am
Miss_Karina Akiko Tamashii waaa...to jeszcze istnieje whee Hejeczka Aki whee hejka i papa...wlasnie koncze mam nadzieje ze do wieczora. pa pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|