|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:11 am
*Wbija przez okno na dwór zbiera śnieg w łapy i zaczyna miotać we wszystkich*
Żryć śnieg nędznicy... niech wam tyłki odmrożą moje kulki!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:12 am
Aidanna Ntsumi_Aya herubinek *Ciśnie kulą śniegu w Ntsumi* razz *bierze wielka kule sniegu i zaczyna robic iglo* zaraz będzie gotowe whee *patrze co sie dzieje i ode po wiadro z woda, zeby polac iglo po to zeby bylo twarde i dluzej stalo blaugh * eek eek zalalas mnie w iglo!! jak ja teraz wyjde to zamarza!! (wyjscie zamarza razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:13 am
herubinek *Wbija przez okno na dwór zbiera śnieg w łapy i zaczyna miotać we wszystkich* Żryć śnieg nędznicy... niech wam tyłki odmrożą moje kulki!!! twisted wylewam wode na iglo i biegne do swojej kupki sniegu przy drzwiach i robie to samo WSZEDZIE LATAJA SNIEZKIE WOJNA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:14 am
*zmienia się w lodowego feniksa i zieje na wszystkich lodem i śniegiem* Ha, mnie śnieżkami nie pokonacie XDDDDDDDDDD!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:15 am
Ntsumi_Aya Aidanna Ntsumi_Aya herubinek *Ciśnie kulą śniegu w Ntsumi* razz *bierze wielka kule sniegu i zaczyna robic iglo* zaraz będzie gotowe whee *patrze co sie dzieje i ode po wiadro z woda, zeby polac iglo po to zeby bylo twarde i dluzej stalo blaugh * eek eek zalalas mnie w iglo!! jak ja teraz wyjde to zamarza!! (wyjscie zamarza razz ) ofiary na wojnie musza byc O jednego mnie HAHAHAHAHA twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:16 am
Muhaha
[Zimowa atmosfera przybiera na wartości... wszyscy rzucają sie śnieżkami, gdzieś w oddali słychać delikatny brzdęk dzwoneczków]
Ihahaha... *bierze uformowane jush kulki i mocy je w wodzie czekając aż zamarzną i staną sie kammiennie twarde*
*Bombarduje Igla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:18 am
Yumehayla *zmienia się w lodowego feniksa i zieje na wszystkich lodem i śniegiem* Ha, mnie śnieżkami nie pokonacie XDDDDDDDDDD!!! lece do swojego pokoju po kocyk i zaczynam rozgrzewc yume I CO TERAZ ZROBISZ* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:18 am
*teleportuje sie spod iglo i ucieka do domku* pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:20 am
Aidanna Yumehayla *zmienia się w lodowego feniksa i zieje na wszystkich lodem i śniegiem* Ha, mnie śnieżkami nie pokonacie XDDDDDDDDDD!!! lece do swojego pokoju po kocyk i zaczynam rozgrzewc yume I CO TERAZ ZROBISZ* twisted *zamraża kocyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:21 am
Aidanna Yumehayla *zmienia się w lodowego feniksa i zieje na wszystkich lodem i śniegiem* Ha, mnie śnieżkami nie pokonacie XDDDDDDDDDD!!! lece do swojego pokoju po kocyk i zaczynam rozgrzewc yume I CO TERAZ ZROBISZ* twisted Ale sprytna... eek *wyciąga zapę... i zaczyna podpalać yumę, podkręcając coraz to bardziej gaz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:22 am
herubinek Aidanna Yumehayla *zmienia się w lodowego feniksa i zieje na wszystkich lodem i śniegiem* Ha, mnie śnieżkami nie pokonacie XDDDDDDDDDD!!! lece do swojego pokoju po kocyk i zaczynam rozgrzewc yume I CO TERAZ ZROBISZ* twisted Ale sprytna... eek *wyciąga zapę... i zaczyna podpalać yumę, podkręcając coraz to bardziej gaz* POBIEGLAM PO MIOTACZ OGNIA I ZACZYNAM PALIC YUME
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:23 am
Aidanna herubinek Aidanna Yumehayla *zmienia się w lodowego feniksa i zieje na wszystkich lodem i śniegiem* Ha, mnie śnieżkami nie pokonacie XDDDDDDDDDD!!! lece do swojego pokoju po kocyk i zaczynam rozgrzewc yume I CO TERAZ ZROBISZ* twisted Ale sprytna... eek *wyciąga zapę... i zaczyna podpalać yumę, podkręcając coraz to bardziej gaz* POBIEGLAM PO MIOTACZ OGNIA I ZACZYNAM PALIC YUME *chucha lodem na źródła ognia, zamrażając je doszczętnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:26 am
OK to wy się męczcie dwaj ja zmiatam... zima to nie dla mnie... chyba żem zdenerwowany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:26 am
*chucha lodem na źródła ognia, zamrażając je doszczętnie* OSZUKUJESZ!!! ZACZYNAM CALOWAC-----> MOZE TO PODZIALA domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|