|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:59 am
Ntsumi_Aya cze*smutna kladzie sie na kanapie* -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:00 am
herubinek WITAM... Widzieliście... Na gaii jush śnieg spadł... 3nodding whee niom, fajnie... a u nas... w polsce nic... *wybiegam na dwor i zaczynam robic balwanka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:00 am
herubinek WITAM... Widzieliście... Na gaii jush śnieg spadł... 3nodding whee ce....moze ty mnie dostrzerzesz bo dla nich jestem niewidzialna heh -_- *kupi sie jeszcze mocniej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:01 am
herubinek WITAM... Widzieliście... Na gaii jush śnieg spadł... 3nodding whee oczywiscie ze wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:01 am
Ntsumi_Aya herubinek WITAM... Widzieliście... Na gaii jush śnieg spadł... 3nodding whee ce....moze ty mnie dostrzerzesz bo dla nich jestem niewidzialna heh -_- *kupi sie jeszcze mocniej* *wbiegam do domku i rzuvam w Nitsumi sniezka* blaugh hi hi HI wojna na sniezki!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:04 am
Aidanna *wbiegam do domku i rzuvam w Nitsumi sniezka* blaugh hi hi HI wojna na sniezki!!!!! *chodz sie pod sniegiem* teraz mnie znajdz razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:06 am
herubinek Witam, witam... A jeżeli chodzi o pogode.... Przydało by się jednak u nas troche śniegu zimno jest tylko qva tego białego prochu nigdzie niewidać... a mąki z cukrem niebęde rozsypywać na podw stare a kto mowi o rozsypywaniu mąki z cukrem ? 8rzuca śnieżką w herubinka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:07 am
Ntsumi_Aya herubinek Witam, witam... A jeżeli chodzi o pogode.... Przydało by się jednak u nas troche śniegu zimno jest tylko qva tego białego prochu nigdzie niewidać... a mąki z cukrem niebęde rozsypywać na podw stare a kto mowi o rozsypywaniu mąki z cukrem ? 8rzuca śnieżką w herubinka* No żeby zrobiło się bardziej "biało" xd *Ciśnie kulą śniegu w Ntsumi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:07 am
witam nowoprzybylych! :] taa...YUKI YUKI YUKI!!! xd chce YUKIego! (taaa kocham obydwoch yukich blaugh xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:08 am
Ntsumi_Aya herubinek Witam, witam... A jeżeli chodzi o pogode.... Przydało by się jednak u nas troche śniegu zimno jest tylko qva tego białego prochu nigdzie niewidać... a mąki z cukrem niebęde rozsypywać na podw stare a kto mowi o rozsypywaniu mąki z cukrem ? 8rzuca śnieżką w herubinka* *otwieram drzwi na podworka i wsypuje snieg do domu i zaczynam rzucac sniezkami we wszystkich* ha ha HA pokonajcie mnie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:10 am
herubinek *Ciśnie kulą śniegu w Ntsumi* razz *bierze wielka kule sniegu i zaczyna robic iglo* zaraz będzie gotowe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:11 am
Aidanna *otwieram drzwi na podworka i wsypuje snieg do domu i zaczynam rzucac sniezkami we wszystkich* ha ha HA pokonajcie mnie!! *nieżka przeleciala jej przed oczami* eek eek eek *chowa się do iglo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 4:11 am
Ntsumi_Aya herubinek *Ciśnie kulą śniegu w Ntsumi* razz *bierze wielka kule sniegu i zaczyna robic iglo* zaraz będzie gotowe whee *patrze co sie dzieje i ode po wiadro z woda, zeby polac iglo po to zeby bylo twarde i dluzej stalo blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|