|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:43 am
Akiko Tamashii Aidanna hejka.... aaajaka ja glupia... nie eksportowalam kontaktow z gg i musze teraz szukac crying hej falcone co to za kijasek.... a akiko co to za czapeczka...!@ czpeczka: BTK a Bit Too Kewl hat ...byla w ostatnim lisciku fajniotka... ja teraz zbieram 200g na przepaske
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:46 am
Aidanna Akiko Tamashii Aidanna hejka.... aaajaka ja glupia... nie eksportowalam kontaktow z gg i musze teraz szukac crying hej falcone co to za kijasek.... a akiko co to za czapeczka...!@ czpeczka: BTK a Bit Too Kewl hat ...byla w ostatnim lisciku fajniotka... ja teraz zbieram 200g na przepaske heh...cziekawe dlaczego nie widze twego avka <:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:47 am
Akiko Tamashii Aidanna Akiko Tamashii Aidanna hejka.... aaajaka ja glupia... nie eksportowalam kontaktow z gg i musze teraz szukac crying hej falcone co to za kijasek.... a akiko co to za czapeczka...!@ czpeczka: BTK a Bit Too Kewl hat ...byla w ostatnim lisciku fajniotka... ja teraz zbieram 200g na przepaske heh...cziekawe dlaczego nie widze twego avka <:] ja tez nie wiem sweatdrop jestem panna X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:51 am
Aidanna ja tez nie wiem sweatdrop jestem panna X heh, ja nawet x'a nie widze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:55 am
Akiko Tamashii Aidanna ja tez nie wiem sweatdrop jestem panna X heh, ja nawet x'a nie widze sweatdrop eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:03 am
Aidanna Akiko Tamashii Aidanna ja tez nie wiem sweatdrop jestem panna X heh, ja nawet x'a nie widze sweatdrop eek laa! widze! ja widze! nareszcie X]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:03 am
juz cyba lepiej... dostalam pink linka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:04 am
Aidanna juz cyba lepiej... dostalam pink linka blaugh ja wczoraj dostalam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:09 am
Akiko Tamashii Aidanna juz cyba lepiej... dostalam pink linka blaugh ja wczoraj dostalam ^^ ide na zakupy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:21 am
*wchodzi do pomieszczenia i na widok pan wyciaga kartke z napisem "Witam wszystkich. Nie moge mowic, boli mnie gardlo i jestem chory" po czym idzie do stolika i zagotowuje wode na goraca herbate*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:24 am
[Blue Blood] *wchodzi do pomieszczenia i na widok pan wyciaga kartke z napisem "Witam wszystkich. Nie moge mowic, boli mnie gardlo i jestem chory" po czym idzie do stolika i zagotowuje wode na goraca herbate* * zbiegam ze scodow z miska zupki...* hejka siorb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:27 am
[Blue Blood] *wchodzi do pomieszczenia i na widok pan wyciaga kartke z napisem "Witam wszystkich. Nie moge mowic, boli mnie gardlo i jestem chory" po czym idzie do stolika i zagotowuje wode na goraca herbate* czesc Kage! :] narysowalam ci juz sygnaturke...ale jest zapisana na drugim kompie a komputery teraz sie nie widza bo ja mam win.98 a brachol linuxa :/ ....wiec wysle ci wieczorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 3:32 am
hej cleef i co duzo jeszcze do monca konkursu?? czy mozna juz gdzies kupowac bronie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|