|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:25 am
Rei_1988 Falcone Rei_1988 regulamin na szęśćie już cztałam biggrin no to teraz musisz tylko na ubranie oszczedzac sweatdrop chyba ze masz talent rysowniczy to mozesz zaloazyc sklep z avatarkami a jak jescz ten talent jest niezly to dostaniesz za to kupe kasy wink aha , a jak mam własne rysunki to jak je moge w sadzic pod moj tekst? a masz gdzies je na jakims serwie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:29 am
Falcone Rei_1988 Falcone Rei_1988 regulamin na szęśćie już cztałam biggrin no to teraz musisz tylko na ubranie oszczedzac sweatdrop chyba ze masz talent rysowniczy to mozesz zaloazyc sklep z avatarkami a jak jescz ten talent jest niezly to dostaniesz za to kupe kasy wink aha , a jak mam własne rysunki to jak je moge w sadzic pod moj tekst? a masz gdzies je na jakims serwie ?? własnie niewiem jak włożyć na jakiś serv crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:32 am
Rei_1988 własnie niewiem jak włożyć na jakiś serv crying Polecam ten wiekszosc Gaiowiczow ma tam swoje arty >>> http://photobucket.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:33 am
Falcone wired_Yuki Falcone wired_Yuki Falcone no jeszcze sie nie moge wygrzebac z zaleglosci szkolnych sweatdrop po mojej chorobie i musze jeszcze duzo pozaliczac xd ja miaŦ#8218;am wczoraj 4 sprawdziany , okropnoŦ#8250;Ħ#8225; stressed no ja jestem z dwoch przedmiotow zagrozony sweatdrop bo nie mam zadnych ocen xd ja jestem chyba zagrożona z histori sztuki , ale jakoś sie wyliże , ty tak samo biggrin donn't worry , it will be worest ja nie bede zagrozony tylko musze sprawdziany napisac sweatdrop to jestes w leprzej sytuacji , ale trzeba sie kłuc ide coś wszamać , jakąś młodą dziewoje ;D ( chodzimi o krew , nie ciałko )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:37 am
wired_Yuki to jestes w leprzej sytuacji , ale trzeba sie kłuc ide coś wszamać , jakąś młodą dziewoje ;D ( chodzimi o krew , nie ciałko ) Smacznego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:40 am
pozniej bedziesz musiala wkleic LINk do swojego profila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:49 am
*zieeeww*....mm...*ociera lezki* pomarliu wszyscy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:51 am
Akiko Tamashii *zieeeww*....mm...*ociera lezki* pomarliu wszyscy? nikt ze mna nie gada to co mam sam do siebie pisac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:51 am
*zieeeww*....mm...*ociera lezki* pomarli wszyscy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:54 am
Falcone Akiko Tamashii *zieeeww*....mm...*ociera lezki* pomarliu wszyscy? nikt ze mna nie gada to co mam sam do siebie pisac stare nie no.....jak chcesz wink ja ci nie zabraniam gadac do siebie *kladzie sie na kanapie* nyooo~ to ja ide sie zdzemnac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:08 am
Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii *zieeeww*....mm...*ociera lezki* pomarliu wszyscy? nikt ze mna nie gada to co mam sam do siebie pisac stare nie no.....jak chcesz wink ja ci nie zabraniam gadac do siebie *kladzie sie na kanapie* nyooo~ to ja ide sie zdzemnac Milej dzemki wink ja musze leciec Narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:23 am
hejka.... aaajaka ja glupia... nie eksportowalam kontaktow z gg i musze teraz szukac crying hej falcone co to za kijasek.... a akiko co to za czapeczka...!@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:34 am
Aidanna hejka.... aaajaka ja glupia... nie eksportowalam kontaktow z gg i musze teraz szukac crying hej falcone co to za kijasek.... a akiko co to za czapeczka...!@ czpeczka: BTK a Bit Too Kewl hat ...byla w ostatnim lisciku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|