|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:08 am
przed chila witalem........a teraz cie zegnam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:10 am
Falcone Rei_1988 czy ja sama zostałam? wspomuzcie mnie crying Spokojnie jeszcze ja jestem........... Witam nazywam sie Falcone *uklon* jednak zostane , miło mi , rei jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:10 am
no fakt dawno nie gadalismy....i to przeze mnie bo mi sie juz nie chce na GG wchodzic sweatdrop jak juz jetesm na kompie tp przewaznie tutaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:12 am
Falcone no fakt dawno nie gadalismy....i to przeze mnie bo mi sie juz nie chce na GG wchodzic sweatdrop jak juz jetesm na kompie tp przewaznie tutaj whee *przygląda mu sie * jak tam zycie mije ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:14 am
regulamin na szęśćie już cztałam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:16 am
Falcone no jeszcze sie nie moge wygrzebac z zaleglosci szkolnych sweatdrop po mojej chorobie i musze jeszcze duzo pozaliczac xd ja miałam wczoraj 4 sprawdziany , okropność stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:19 am
wired_Yuki Falcone no jeszcze sie nie moge wygrzebac z zaleglosci szkolnych sweatdrop po mojej chorobie i musze jeszcze duzo pozaliczac xd ja miałam wczoraj 4 sprawdziany , okropność stressed no ja jestem z dwoch przedmiotow zagrozony sweatdrop bo nie mam zadnych ocen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:20 am
Falcone Rei_1988 regulamin na szęśćie już cztałam biggrin no to teraz musisz tylko na ubranie oszczedzac sweatdrop chyba ze masz talent rysowniczy to mozesz zaloazyc sklep z avatarkami a jak jescz ten talent jest niezly to dostaniesz za to kupe kasy wink aha , a jak mam własne rysunki to jak je moge w sadzic pod moj tekst?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:21 am
ku&^@ stressed nie dosc ze czlowiek stanie o 8 rano to jeszcze krzycza na niego scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:21 am
Dobra ja lece, do zobaczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:22 am
Falcone wired_Yuki Falcone no jeszcze sie nie moge wygrzebac z zaleglosci szkolnych sweatdrop po mojej chorobie i musze jeszcze duzo pozaliczac xd ja miałam wczoraj 4 sprawdziany , okropność stressed no ja jestem z dwoch przedmiotow zagrozony sweatdrop bo nie mam zadnych ocen xd ja jestem chyba zagrożona z histori sztuki , ale jakoś sie wyliże , ty tak samo biggrin donn't worry , it will be worest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:24 am
wired_Yuki Falcone wired_Yuki Falcone no jeszcze sie nie moge wygrzebac z zaleglosci szkolnych sweatdrop po mojej chorobie i musze jeszcze duzo pozaliczac xd ja miałam wczoraj 4 sprawdziany , okropność stressed no ja jestem z dwoch przedmiotow zagrozony sweatdrop bo nie mam zadnych ocen xd ja jestem chyba zagrożona z histori sztuki , ale jakoś sie wyliże , ty tak samo biggrin donn't worry , it will be worest nooo...ja z woka mam w pon. sprawdzian :/ hehe mielismy miec w czwartek ale oklamalismy pania ze mielismy przelozone bo pani nie dokonczyla tematu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|