|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:49 am
wired_Yuki Rei_1988 cześć , nazywam się rei , miło mi waz poznać * spogląda na nowoprzybyłą , mierzy ją wzrokiem * nadajesz sie na obiadek stare eek ofiara? ja? a ty babajaga jestes , czy wampir ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:50 am
witam wszystkich! u was też się popsuło łowienie rybek czy to tylko u mnie i mojego kolegi (od niedawna jest na Gai)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:53 am
Qatryk witam wszystkich! u was też się popsuło łowienie rybek czy to tylko u mnie i mojego kolegi (od niedawna jest na Gai)? AVE , nietylko u ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:54 am
czy ktos by mi ofiarował jakis ciuszek , albo kase na niego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:55 am
Rei_1988 wired_Yuki Rei_1988 cześć , nazywam się rei , miło mi waz poznać * spogląda na nowoprzybyłą , mierzy ją wzrokiem * nadajesz sie na obiadek stare eek ofiara? ja? a ty babajaga jestes , czy wampir ? jam jest wampirem , i radziłabym ci byc miłą , bo staniesz się mym wiecznym pokarmem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:59 am
Rei_1988 czy ktos by mi ofiarował jakis ciuszek , albo kase na niego? na mnie nielicz , niejestem bogatym wampirem , ale za to bardzo głodnym stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:01 am
zaraz powróce * znika przechodząc przez ściane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:02 am
Qatryk witam wszystkich! u was też się popsuło łowienie rybek czy to tylko u mnie i mojego kolegi (od niedawna jest na Gai)? mi tez nie dziala xp Yuki daj spokuj nowym sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:03 am
czy ja sama zostałam? wspomuzcie mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Falcone wired_Yuki *w pokoju pojawia sie ciemna poostać * * w dłoni trzyma kubek , bierze łyk ciepłej krwi * mmmmm , jeszcze czuję ofiary tętno , ninja witam wszystkich , jeżeli ktoś tu jeszcze oddycha Nom ja jestem whee * odkłada szklanke w krwią i rzuca mu sie na szyje sciskając* hejka , jak dobrze ze jestes whee myslalem sobie ze juz cie nie ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rei_1988 czy ktos by mi ofiarował jakis ciuszek , albo kase na niego? O widze nowego Polaka *uśmiecha się* Witaj. Jeśli chodzi o ciuszki to niestety nie mam, a kasa... sam zbieram na coś i nie rozdaje jej, a poza tym mam narazie mało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:04 am
Rei_1988 czy ja sama zostałam? wspomuzcie mnie crying Spokojnie jeszcze ja jestem........... Witam nazywam sie Falcone *uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:06 am
Falcone wired_Yuki Falcone wired_Yuki *w pokoju pojawia sie ciemna poostać * * w dłoni trzyma kubek , bierze łyk ciepłej krwi * mmmmm , jeszcze czuję ofiary tętno , ninja witam wszystkich , jeżeli ktoś tu jeszcze oddycha Nom ja jestem whee * odkłada szklanke w krwią i rzuca mu sie na szyje sciskając* hejka , jak dobrze ze jestes whee myslalem sobie ze juz cie nie ma sweatdrop ide papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:08 am
Falcone wired_Yuki Falcone wired_Yuki *w pokoju pojawia sie ciemna poostać * * w dłoni trzyma kubek , bierze łyk ciepłej krwi * mmmmm , jeszcze czuję ofiary tętno , ninja witam wszystkich , jeżeli ktoś tu jeszcze oddycha Nom ja jestem whee * odkłada szklanke w krwią i rzuca mu sie na szyje sciskając* hejka , jak dobrze ze jestes whee myslalem sobie ze juz cie nie ma sweatdrop stęskniłam sie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|