|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:09 pm
Sayokun [Blue Blood]  co o tym szczerze myslicie? O_o suuper eek eek eek eek eek eek eek laaaa! ale fajne i ladne! whee Ulead Photoimpact? pierwsze slysze....a fajny? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:12 pm
Akiko Tamashii Sayokun [Blue Blood]  co o tym szczerze myslicie? O_o suuper eek eek eek eek eek eek eek laaaa! ale fajne i ladne! whee Ulead Photoimpact? pierwsze slysze....a fajny? smile Hmm.. taki standardowy, niczym sie za bardzo nie wyroznia, dodawali go pelnego do tableta, to korzystam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:12 pm
[Blue Blood] Dzieki wam crying heart Kujonka - rysuje na tablecie Pentagram O'Pen XL za pomoca programu Ulead Photoimpact wink No widac że na tablecie... Ja tylko nigdy nie bawiłam się takim urządzonkiem, więc nie wiem na czym to polega, ale prawie zawsze wychodzi cudownie... biggrin biggrin biggrin No i nawet sie nie przywitałam xp Witam was wszystkich ,tak się wpraszam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:17 pm
[Blue Blood] Akiko Tamashii Sayokun [Blue Blood]  co o tym szczerze myslicie? O_o suuper eek eek eek eek eek eek eek laaaa! ale fajne i ladne! whee Ulead Photoimpact? pierwsze slysze....a fajny? smile Hmm.. taki standardowy, niczym sie za bardzo nie wyroznia, dodawali go pelnego do tableta, to korzystam wink mhm~ , heh ja to juz nawet nie wiem na czym rysowac, moj brat ma kilka "rodzajow" Coreli(tak sie pisze?) i innych programow ,a ja nawet dobrze w photoshopie 7 dobrze nie umiem ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:21 pm
Akiko... nie zartuj sobie.. w calym swoim zyciu nie narysowalem arta, ktorego mozna chocby przyrownac do np. twojej sygnaturki crying .. nie no.. calkiem powaznie.. ehhh... no nie potrafie i tyle.. sad Moja droga.. a narysujesz mi mojego avka? Zaplace oczywiscie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:24 pm
[Blue Blood] Akiko... nie zartuj sobie.. w calym swoim zyciu nie narysowalem arta, ktorego mozna chocby przyrownac do np. twojej sygnaturki crying .. nie no.. calkiem powaznie.. ehhh... no nie potrafie i tyle.. sad Moja droga.. a narysujesz mi mojego avka? Zaplace oczywiscie... ale ja nie zartuje ^^" (czemu zawsze nikt mi nie wierzy? sweatdrop i klamczucha mnie nazywaja sweatdrop ) oczywiscie ze narysuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja w ogóle zaniedbałam swoje umiejętności rysownicze no i teraz klapa... stressed
Idę, papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Akiko... nie zartuj sobie.. w calym swoim zyciu nie narysowalem arta, ktorego mozna chocby przyrownac do np. twojej sygnaturki crying .. nie no.. calkiem powaznie.. ehhh... no nie potrafie i tyle.. sad Moja droga.. a narysujesz mi mojego avka? Zaplace oczywiscie... heh ja nawet prostej kreski nie umiem narysować sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:25 pm
Akiko Tamashii oczywiscie ze narysuje 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:27 pm
[Blue Blood] Akiko Tamashii oczywiscie ze narysuje 3nodding 4laugh oki....ale sdka? ;] moze jakies specjalne zyczenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:29 pm
Akiko Tamashii [Blue Blood] Akiko Tamashii oczywiscie ze narysuje 3nodding 4laugh oki....ale sdka? ;] moze jakies specjalne zyczenia? Nie, zostawiam to w 100% artystce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:32 pm
[Blue Blood] Akiko Tamashii [Blue Blood] Akiko Tamashii oczywiscie ze narysuje 3nodding 4laugh oki....ale sdka? ;] moze jakies specjalne zyczenia? Nie, zostawiam to w 100% artystce wink jakiej tam artystce sweatdrop oki...tylko zeby nie bylo pozniej marudzenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:32 pm
Akiko Tamashii [Blue Blood] Akiko Tamashii [Blue Blood] Akiko Tamashii oczywiscie ze narysuje 3nodding 4laugh oki....ale sdka? ;] moze jakies specjalne zyczenia? Nie, zostawiam to w 100% artystce wink jakiej tam artystce sweatdrop oki...tylko zeby nie bylo pozniej marudzenia blaugh Hmm.. najwyzej narysujesz drugi.. i trzeci.. i.. xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:34 pm
[Blue Blood] Akiko Tamashii [Blue Blood] Akiko Tamashii [Blue Blood] Akiko Tamashii oczywiscie ze narysuje 3nodding 4laugh oki....ale sdka? ;] moze jakies specjalne zyczenia? Nie, zostawiam to w 100% artystce wink jakiej tam artystce sweatdrop oki...tylko zeby nie bylo pozniej marudzenia blaugh Hmm.. najwyzej narysujesz drugi.. i trzeci.. i.. xp xd tak tak...a ty stracisz troche kasy xd ale co tam, nie? wink ( sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|