|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:54 pm
Sayokun Akiko Tamashii moje serduszko sweatdrop chcesz zebym umarla w tak mlodym wieku! gonk nie sad nyo *siega po druga butelke wine* Sayo...a czemus ty taki blady i masz takie czarne duze oczy? whee *pije prosto z butelki* -^^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:55 pm
*Rzuca w sayo butem*Załuż te czapke normalnie...hip!!!*Pada na kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:55 pm
Lina-san Sayokun Lina-san aaa! wariaci *krzyczy nagle z kąta* O_o co jest lin mam sesje i wszyscy powariowali zaczeli sie bic nie wiem co sie dizje crying O_o mam nadzieje że nie bią się w realu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:56 pm
Sei chan *Rzuca w sayo butem*Załuż te czapke normalnie...hip!!!*Pada na kanape* ty jesteś piana nie powinnaś tego widzieć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:57 pm
Sayokun Sei chan *Rzuca w sayo butem*Załuż te czapke normalnie...hip!!!*Pada na kanape* ty jesteś piana nie powinnaś tego widzieć blaugh *Podnosi się z kanapy i rzuca w sayo drugim butem*Hip!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:01 pm
Sei chan Sayokun Sei chan *Rzuca w sayo butem*Załuż te czapke normalnie...hip!!!*Pada na kanape* ty jesteś piana nie powinnaś tego widzieć blaugh *Podnosi się z kanapy i rzuca w sayo drugim butem*Hip!!! 'Lapie buta' eek gdzie go wylowilas ktos ci juz mowil ze alkochol zle na ciebie dziala blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:02 pm
papa nie zabij się po drodze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:03 pm
Sayokun Lina-san Sayokun Lina-san aaa! wariaci *krzyczy nagle z kąta* O_o co jest lin mam sesje i wszyscy powariowali zaczeli sie bic nie wiem co sie dizje crying O_o mam nadzieje że nie bią się w realu blaugh Nie chyba nie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:04 pm
 co o tym szczerze myslicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:05 pm
[Blue Blood]  co o tym szczerze myslicie? O_o suuper eek eek eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:05 pm
[Blue Blood]  co o tym szczerze myslicie? sliiiiiczne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:06 pm
Lina-san Sayokun Lina-san Sayokun Lina-san aaa! wariaci *krzyczy nagle z kąta* O_o co jest lin mam sesje i wszyscy powariowali zaczeli sie bic nie wiem co sie dizje crying O_o mam nadzieje że nie bią się w realu blaugh Nie chyba nie XD Hehe... Znam to skądś.. Czasem sie robi taki nieprzyjemny mętlik. Musisz sobie jakoś poradzić... Blue blood ja myslę że ładne... A na czym to jest zrobione (ja bym czegoś takiego nigdy nie narysowała razz )?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 1:07 pm
Dzieki wam crying heart Kujonka - rysuje na tablecie Pentagram O'Pen XL za pomoca programu Ulead Photoimpact wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|