|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:26 pm
Delein wired_Yuki Delein *oczka* Kto się ze mną podzieli 3nodding *podaje szklanke z martini * ile dałaś za to cudeńko na twojej łapce? O, niech Ci bogowie w dzieciach wynagrodzą! XD Za list dałam 4,5k... *popija* Martini...widziel;iście tą reklamę z papugą kaladu? "Oh baby, yummy" "Give it to me baby" "Hi, baby" XD Boska jest razz widziałam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:26 pm
*Wychodzi z łazienki*Hip!!!*Zatacza sie na ścianę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:27 pm
Akiko Tamashii *patrzy na wino to na Delein*neee~~ blaugh ja gram tu niedobra dziewczynke wink XD pij na zdrowie XD Sei O.ot tylko nie hafć.. Czy mi się wydaje, czy ta libacja jest babska XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:27 pm
Delein wired_Yuki Delein *oczka* Kto się ze mną podzieli 3nodding *podaje szklanke z martini * ile dałaś za to cudeńko na twojej łapce? O, niech Ci bogowie w dzieciach wynagrodzą! XD Za list dałam 4,5k... *popija* Martini...widziel;iście tą reklamę z papugą kaladu? "Oh baby, yummy" "Give it to me baby" "Hi, baby" XD Boska jest razz oczywiście że widzialam , i teraz była jeszcze taka nowa , ale dokładni jej niepamietam poniewaz widziałam ją ttylko raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:29 pm
Akiko Tamashii Delein wired_Yuki Delein *oczka* Kto siĦ#8482; ze mnĦ#8230; podzieli 3nodding *podaje szklanke z martini * ile daŦ#8218;aŦ#8250; za to cudeŦ#8222;ko na twojej Ŧ#8218;apce? O, niech Ci bogowie w dzieciach wynagrodzĦ#8230;! XD Za list daŦ#8218;am 4,5k... *popija* Martini...widziel;iŦ#8250;cie tĦ#8230; reklamĦ#8482; z papugĦ#8230; kaladu? "Oh baby, yummy" "Give it to me baby" "Hi, baby" XD Boska jest razz tia xd to chyba kazdy widzial a ja kupilam liscik na 4k! blaugh ne ne ne! xd a ja iemam kasy na liścik sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:29 pm
Akiko Tamashii Delein wired_Yuki Delein *oczka* Kto si�™ ze mn�… podzieli 3nodding *podaje szklanke z martini * ile da�‚a�› za to cude�„ko na twojej �‚apce? O, niech Ci bogowie w dzieciach wynagrodz�…! XD Za list da�‚am 4,5k... *popija* Martini...widziel;i�›cie t�… reklam�™ z papug�… kaladu? "Oh baby, yummy" "Give it to me baby" "Hi, baby" XD Boska jest razz tia xd to chyba kazdy widzial a ja kupilam liscik na 4k! blaugh ne ne ne! xd Farciara razz *popiła martini*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:32 pm
Ja niestety już nie mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:33 pm
ja sie wole nie zaporzyczac bo pozniej nie zdolam oddac ^^ a mi ta rekawiczka czy co to jest to mi sie az tak nie podoba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:35 pm
CzemuNie ja sie wole nie zaporzyczac bo pozniej nie zdolam oddac ^^ a mi ta rekawiczka czy co to jest to mi sie az tak nie podoba ^^ mi tez nie a czapeczka?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:38 pm
*siada obok niej* Sei, tobie chyba już starczy razz Bo jutro będziesz nie do życia...i kto nas będzie zaczepiał?? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:41 pm
Delein *siada obok niej* Sei, tobie chyba już starczy razz Bo jutro będziesz nie do życia...i kto nas będzie zaczepiał?? XD Gorąca woda po wypiciu alkocholu nie jest dobrym pomysłem.... hip!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|