|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:12 pm
Sei chan eek *Wypływa szybko na powierzchnie i drapie Rynn*Prych stressed *Wychodzi mokra z basenu*Zimno crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:13 pm
*Powoli wchodzi do budynku*Brrr zimno crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:14 pm
* podchodzi do barku i nalewa martini do sszklanki , potem wrzuca 2 kostkilodu *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:16 pm
wired_Yuki * podchodzi do barku i nalewa martini do sszklanki , potem wrzuca 2 kostkilodu * dobry pomysl ! *wyciaga butelke wina z pod kanapy* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:16 pm
Rynn the Vampire CzemuNie aaaa...!!!! dlaczego wy piszecie posty jak jestescie off !!! crying bo jest taka opcja jak "hidden" stare Del, działa ci fishing? A mi nie dziala...no prosze.. tak, działa, właśnie skończyłam...5 butów złowiłam ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:18 pm
Akiko Tamashii wired_Yuki * podchodzi do barku i nalewa martini do sszklanki , potem wrzuca 2 kostkilodu * dobry pomysl ! *wyciaga butelke wina z pod kanapy* whee zakosztujmy pysznego alkocholu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:19 pm
Sei chan *Powoli wchodzi do budynku*Brrr zimno crying crying *podaje koc i bacardiego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:20 pm
Lina-san Sei chan *Powoli wchodzi do budynku*Brrr zimno crying crying *podaje koc i bacardiego* *Zakrywa sie kocem i wypija alkochol*Nyu..cieplej*Idzie w kierunku łazienki*Zaraz będzie cieplej*Z łazienki zaczyna wylatywac para*Mraaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:20 pm
wired_Yuki Akiko Tamashii wired_Yuki * podchodzi do barku i nalewa martini do sszklanki , potem wrzuca 2 kostkilodu * dobry pomysl ! *wyciaga butelke wina z pod kanapy* whee zakosztujmy pysznego alkocholu o taa * pije z butelki; nadal siedzi na podlodze oparta o kanape* whee mmmmmm~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:22 pm
marketpalce ciągle niedziała , czyż nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:22 pm
*oczka* Kto się ze mną podzieli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:23 pm
Delein *oczka* Kto się ze mną podzieli 3nodding *podaje szklanke z martini * ile dałaś za to cudeńko na twojej łapce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:24 pm
Delein *oczka* Kto się ze mną podzieli 3nodding *wyciaga z torby małą butelke bacardiego* proszę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:25 pm
wired_Yuki Delein *oczka* Kto się ze mną podzieli 3nodding *podaje szklanke z martini * ile dałaś za to cudeńko na twojej łapce? O, niech Ci bogowie w dzieciach wynagrodzą! XD Za list dałam 4,5k... *popija* Martini...widziel;iście tą reklamę z papugą kaladu? "Oh baby, yummy" "Give it to me baby" "Hi, baby" XD Boska jest razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|