|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:56 am
wired_Yuki * nagle pojawia sie postać w pokoju * AVE ninja ave ave...amen :] ee...mam prosbe...mozecie nie pisac polskich liter? bo ja widze krzaczki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:56 am
witam wszystkich 3nodding . jestem nowy a konto odziedziczyłem po kumplu. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:57 am
Sei chan *Wychyla łebek z pod kanapy*Poszła już sobie?? crying Taaak :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
CzemuNie Sei chan *Wychyla łebek z pod kanapy*Poszła już sobie?? crying Taaak :] Napewno?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mycha witam wszystkich 3nodding . jestem nowy a konto odziedziczyłem po kumplu. sweatdrop ave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii *przyklada reke do policzka i aktorsko macha druga* oh! dziekuje! whee xd wiem ze jest ladna! blaugh xd Jak oryginał biggrin bez komentarza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:58 am
Akiko Tamashii wired_Yuki * nagle pojawia sie postać w pokoju * AVE ninja ave ave...amen :] ee...mam prosbe...mozecie nie pisac polskich liter? bo ja widze krzaczki sweatdrop to odeśwież wrucą literki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 wired_Yuki * nagle pojawia sie postać w pokoju * AVE ninja Witam biggrin Ej ty zyjesz? stressed bo ja mam ze jestes off a ciagle psizesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan CzemuNie Sei chan *Wychyla łebek z pod kanapy*Poszła już sobie?? crying Taaak :] Napewno?? crying na pewno....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:59 am
Point.Zer0 CzemuNie właśnie ja chce rybki nie mam kasy !!!! biggrin D biggrin : Chyba Gaia podziela los innych for�w i serwer�w : za duże ambicje na nowe rzeczy Admin�w powodują chszanienie się całego systemu ^ ^' A ja właśnie sobie rybkuję O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaa...!!!! dlaczego wy piszecie posty jak jestescie off !!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sei chan CzemuNie Sei chan *Wychyla łebek z pod kanapy*Poszła już sobie?? crying Taaak :] Napewno?? crying na pewno.... Mraaa eek *Mdleje za strachu* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii *przyklada reke do policzka i aktorsko macha druga* oh! dziekuje! whee xd wiem ze jest ladna! blaugh xd Jak oryginał biggrin bez komentarza no i znowu... No nic - czuje że zaraz cała Gaia podzieli los Gambino Mansion , więc pożegnam się na razie. Dobranoc Wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:00 pm
* siada w fotelu i sie przygląda każdemu * niech grzeszne dusze zostaną zbawione , amen , czy wydazyło sie cos ciekawego nast ąpiło ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:00 pm
Mycha Akiko Tamashii wired_Yuki * nagle pojawia sie postać w pokoju * AVE ninja ave ave...amen :] ee...mam prosbe...mozecie nie pisac polskich liter? bo ja widze krzaczki sweatdrop to odeśwież wrucą literki madrala stare ras sa raz nie ma! i nie bede miliony razy odswiezac! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|