|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:40 am
Point.Zer0 A Dla mnie niedobra jest Gaia - znów nie widzę przycisków. No i pewnie Akiko też będzie dla mnie niedobra... Witam wszystkich ja? niedobra? skad ci to przyszlo do glowy? *idzie sprawdzic poczte* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:41 am
Sei chan Akiko Tamashii eee..noo....jest tu kto? sweatdrop Chlip chlip Rynn jest dla mnie nie dobra crying to co mi dźgasz cienia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Point.Zer0 A Dla mnie niedobra jest Gaia - znów nie widzę przycisków. No i pewnie Akiko też będzie dla mnie niedobra... Witam wszystkich hejka!!! 4laugh *przytulas* a ja bede dla Ciebie niedobra? blaugh Trgo to nie wiem , ale mam nadziejężę nie ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 A Dla mnie niedobra jest Gaia - znów nie widzę przycisków. No i pewnie Akiko też będzie dla mnie niedobra... Witam wszystkich Avsko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:42 am
Rynn the Vampire Sei chan Akiko Tamashii eee..noo....jest tu kto? sweatdrop Chlip chlip Rynn jest dla mnie nie dobra crying to co mi dźgasz cienia gonk Chlip chlip ja tylko sprawdzałam czy żyje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:43 am
Witam witam - wiedzę że repply'ie sięmnożą , znaczy że nei tylko mi coś z Gaią się pierniczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Delisa Point.Zer0 A Dla mnie niedobra jest Gaia - znów nie widzę przycisków. No i pewnie Akiko też będzie dla mnie niedobra... Witam wszystkich hejka!!! 4laugh *przytulas* a ja bede dla Ciebie niedobra? blaugh Trgo to nie wiem , ale mam nadziejężę nie ;D xd wink niestety mysze juz zmykac 3nodding bede juto 3majcie sie -^.^- *psytulash na pozegnanie ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:44 am
Delisa xd wink niestety mysze juz zmykac 3nodding bede juto 3majcie sie -^.^- *psytulash na pozegnanie ^^* No to do zobaczenia biggrin Witaj Karina biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:45 am
Rynn the Vampire gonk ja ci zaraz sprawdzę...nie ma! Nawet jak nie żyje to to jest mrup, i się go nie dźga. Że co, że niby jak trup to można go dźgać? Co ty sobie wyobrażasz gonk gonk eek Mraaaa!!!*Chowa się pod kanape*Chlip chlip crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:45 am
No , widzęże Rynn walczy o swego rycerza wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:46 am
witam ponownie czy ktoś nie wie kiedy bendzie morzna bendzie łowić rybki jestem nie w temacie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:46 am
O_o eee...o2 mi pierniczy poczte.....eee....o_O gdzie sa moje e-mailiki??? pokazuje ile miejsca juz zajely a tu nic! tu nic nie ma! gdzie one sa~!!!!!!!!!!!??? crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:47 am
Kopciuszek witam ponownie czy ktoś nie wie kiedy bendzie morzna bendzie łowić rybki jestem nie w temacie sweatdrop Nikt pewnie nie wie , na razie nie widzę nawet przycisków...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|