|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 2:12 am
Baranina opcy Baranina Generałowi Revcatow gratulujemy awansu na Poland on Gaia Guild odemnie cale 3 glosy dostal... mrgreen znaczy sie odemnie i moich dwoch zlych braci blizniakow: pafnuca i rufjana przekretam woni na odleglosc xp nie zebym polecila kilku osobom wlasnie tego kandydata xp tak samo jak Hyuga Neji 88 nigdy nie byl moim i wilkusa mulkiem mrgreen ostatnio jakas dziewczyna napisala ze bardzo chce go poznac bo wydaje sie fajnym facetem whee dlatego tez pomysl z kastingiem i ankieta uwazam za slaby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:03 am
Kiray dlatego tez pomysl z kastingiem i ankieta uwazam za slaby Kiray wazne ze wygrala wlasciwa osoba. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 4:34 am
Mysle ze tak czy siak rev by zostal modem, uwazam ze z tych osob ktore sie zglosily on nadaje sie najbardziej i reszta modow zdawala sobie z tego sprawe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 6:47 am
wystraszylem sie bo zobaczylem ze niejaka driada aka night_lady aka 'mistrzyni blednego kontekstu' wyprzedzala wtedy kota dwoma glosami..
musialem zareagowac.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 8:56 am
opcy wystraszylem sie bo zobaczylem ze niejaka driada aka night_lady aka 'mistrzyni blednego kontekstu' wyprzedzala wtedy kota dwoma glosami.. musialem zareagowac.. wink oi redface ten sam powod mielimy redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 12:12 pm
opcy wystraszylem sie bo zobaczylem ze niejaka driada aka night_lady aka 'mistrzyni blednego kontekstu' wyprzedzala wtedy kota dwoma glosami.. musialem zareagowac.. wink jak się już taki spowiedniczy nastrój zrobił to i ja przyznam, że siostrę do głosowania zaprzągłem... Bo lepiej mieć brata na wysokim stnowisku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 1:08 pm
ninja lava powinien wiec byc na nas zly ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 1:04 pm
co tu tak cicho, MoherFakery?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 2:07 pm
Kukus co tu tak cicho, MoherFakery? bo wszyscy sa w akcji... albo na piwie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 2:35 am
Ktoś poleciał z partyzantów ostatnio? Jakieś bany znaczy się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 7:17 am
opcy wystraszylem sie bo zobaczylem ze niejaka driada aka night_lady aka 'mistrzyni blednego kontekstu' wyprzedzala wtedy kota dwoma glosami.. musialem zareagowac.. wink Ale ja i moi "znajomi" oddałem 4 głosy xD kolejny partyzant we władzy POGG, bardzo z papkę. OI! nareszcie zwrócili mi internet, aczkolwiek, jego działanie jest szemrane. TA NEOzdrada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 2:38 am
HAL9000: "I am putting myself to the fullest possible use, which is all I think that any conscious entity can ever hope to do." wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 5:42 am
Mam okres, trzeba znaleźć jakąś ofiarę do losowego...
Może by tak pokazać jak jestem zepsuty i przyjąć kogoś tylko po to, żeby go później z miejsca wywalić?
domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 8:48 am
racqel Mam okres, trzeba znaleźć jakąś ofiarę do losowego... Może by tak pokazać jak jestem zepsuty i przyjąć kogoś tylko po to, żeby go później z miejsca wywalić? domokun A proszę ciebie bardzo, zabijaj, gwałć, pal, kobiety, starców i dzieci... kolejność przypadkowa. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|