|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:12 am
Dobra ide se popatrzec jak Jackie Chan sie wyglupia w : "Godzinach szczytu 2"
Zegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:14 am
[Blue Blood] Kopciuszek a to czemu poprostu ty sie znasz na czym innym 3nodding Ta.. doprowadzilem do perfekcji wkurzanie i gnebienie ludzi, do tego robienie przykrosci i glebokie rany w sercu sa moja specjalnoscia.. Kage...nie moow glupot ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:17 am
Miss_Karina [Blue Blood] Kopciuszek a to czemu poprostu ty sie znasz na czym innym 3nodding Ta.. doprowadzilem do perfekcji wkurzanie i gnebienie ludzi, do tego robienie przykrosci i glebokie rany w sercu sa moja specjalnoscia.. Kage...nie moow glupot ok? Ho!
(pssst, Del, kucnij przed nami i zrobimy aniołki Charli'ego..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:17 am
*skacze na Line-san*Mrau^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:18 am
Rynn the Vampire Miss_Karina [Blue Blood] Kopciuszek a to czemu poprostu ty sie znasz na czym innym 3nodding Ta.. doprowadzilem do perfekcji wkurzanie i gnebienie ludzi, do tego robienie przykrosci i glebokie rany w sercu sa moja specjalnoscia.. Kage...nie moow glupot ok? Ho! (pssst, Del, kucnij przed nami i zrobimy aniołki Charli'ego..)GAIOWE Aniołki Charliego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:19 am
Rynn the Vampire Miss_Karina [Blue Blood] Kopciuszek a to czemu poprostu ty sie znasz na czym innym 3nodding Ta.. doprowadzilem do perfekcji wkurzanie i gnebienie ludzi, do tego robienie przykrosci i glebokie rany w sercu sa moja specjalnoscia.. Kage...nie moow glupot ok? Ho!
(pssst, Del, kucnij przed nami i zrobimy aniołki Charli'ego..)Jest Ser! *kuca artystycznie ze zwiniętą gazetą w dłoni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:23 am
*Podchodzi z patykiem w łapce i zaczyna dziugac*Żyje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:24 am
Delein Rynn the Vampire Miss_Karina [Blue Blood] Kage...nie moow glupot ok? Ho! (pssst, Del, kucnij przed nami i zrobimy aniołki Charli'ego..)Jest Ser! *kuca artystycznie ze zwiniętą gazetą w dłoni* no i tdadadaaaaaam!!! oto Aniołki Gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:25 am
Miss_Karina Delein Rynn the Vampire Miss_Karina [Blue Blood] Kage...nie moow glupot ok? Ho! (pssst, Del, kucnij przed nami i zrobimy aniołki Charli'ego..)Jest Ser! *kuca artystycznie ze zwiniętą gazetą w dłoni* no i tdadadaaaaaam!!! oto Aniołki Gai *duma* A te "Aniołki", to ironia ma się rozumieć XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:27 am
hej~!ho! 3nodding *ledzac czekolade prosto z lodowki* ale kamien sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:27 am
Sei chan *Podchodzi z patykiem w łapce i zaczyna dziugac*Żyje?? gonk :dziab ją gazetą: Nie dziugaj mi cienia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|