|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:06 am
Lethiel radioaktywny Lethiel lol.. ech... powroocilam ninja *przytulassssssssssssss*potwierdz wymiane plosie lol... nie mam zadnej odpowiedzi do trade ktoorego ci wyslalam.. nie mam jak potwierdzic sad idz do banku odpowiedziałem ci jush
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
CzemuNie Omega Sun moze nowy topik z zakazem witania, zegnania, marudzenia, wyludzania pieniedzy, uzalania sie na gaiowy stan materialny itp ninja ? Taki po prostu do czatowania ale bez smiecenia. Jak ktos ma cos do powiedzenia na dany temat to pisze, a jak nie to milczy blaugh A wszelkie spamerskie posty beda kasowane blaugh To jakies wyjscie. Zadnej dyskryminacji i podzialow na "starych" i "nowych". Udzial w dyskusji bierze tylko ten kto chce. eek nie za ostro ?:> ale to bylby nowy topik, alternatywny do tego w ktorym teraz piszemy (czyli bylyby dwa do czatowania) blaugh Ale dobra, niewazne, bo to sie nie sprawdzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4laugh *skacze na niego* dawno nie widzialam whee *przytuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:08 am
Rynn the Vampire Śliczna Aki, ale jak mam być szczera to bardziej mi się podobają twoje rysuneczki nie w sdczkach tylko normalne ^^' ale ja chcialam sdeczka blaugh whee 3nodding nyo~ *skacze jak dziecko* thx wszystkim za tye opinie! 3nodding whee [Blue Blood] ...jest taka orginalna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lol.. ech... powroocilam ninja cóz, ja tez zostane, ale tak od nowych ktorzy tu teraz sa (moze nie wszyscy sie tak czuja) teraz my, nowi, nie bedziemy sie tu juz czuli tak fajnie i swobodnie jak wczesniej. to tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel 4laugh *skacze na niego* dawno nie widzialam whee *przytuuuuuuuuulas* hejeczka mam nadzieje ze dostalas ode mnie i Del życzonka ostatnio :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:10 am
hehe...zastanawiam sie czy nie otworzyc zpowrotem mojego shopka whee kase bym miala -^0^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:10 am
Lavagetas_heqetai Lethiel 4laugh *skacze na niego* dawno nie widzialam whee *przytuuuuuuuuulas* hejeczka mam nadzieje ze dostalas ode mnie i Del życzonka ostatnio :c) 3nodding .. dziekooje wam baaaaaaaaaaaardzo !!!!!!!!! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:11 am
[Blue Blood] a mi widac sygnaturke? *spoglada na OKROPNIE BRZYDKA sygnaturke Rynn* XD Blue a do kogo jest skierowane to ostrzezenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:11 am
Akiko Tamashii Rynn the Vampire Śliczna Aki, ale jak mam być szczera to bardziej mi się podobają twoje rysuneczki nie w sdczkach tylko normalne ^^' ale ja chcialam sdeczka blaugh whee 3nodding nyo~ *skacze jak dziecko* thx wszystkim za tye opinie! 3nodding whee [Blue Blood] ...jest taka orginalna xd Aki tio jest przesliczne whee 3nodding .. naryyyyyysioooj mi .. proooooshu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:12 am
cirilla-chan cóz, ja tez zostane, ale tak od nowych ktorzy tu teraz sa (moze nie wszyscy sie tak czuja) teraz my, nowi, nie bedziemy sie tu juz czuli tak fajnie i swobodnie jak wczesniej. to tyle... Bez obrazy, ale czy nie wzielas naszych postow za bardzo do siebie stare ? Zachowujesz sie conajmniej tak jakby Ci tu ktos naublizal albo Cie wyganial stressed My po prostu rozmawialismy o starej gildii- to nie bylo podszyte aluzjami do uzytkownikow ktorzy doszli niedawno xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:13 am
E...nnnnie...to nie z Cieniem, dlatego mu się tak nie podoba...znajomy mi narysował sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
musze zmykac... papatki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Akiko Tamashii Rynn the Vampire Śliczna Aki, ale jak mam być szczera to bardziej mi się podobają twoje rysuneczki nie w sdczkach tylko normalne ^^' ale ja chcialam sdeczka blaugh whee 3nodding nyo~ *skacze jak dziecko* thx wszystkim za tye opinie! 3nodding whee [Blue Blood] ...jest taka orginalna xd Aki tio jest przesliczne whee 3nodding .. naryyyyyysioooj mi .. proooooshu whee baldo poczebóje tyh pieniecy na cosulkkke plsie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|