|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:54 am
Rynn the Vampire cirilla-chan Rynn the Vampire Cześć wszystkim 3nodding Taaa, klimatu ze starej gildii brakuje, fakt...czasami mnie wkurza, że wchodzę, a tu wszyscy marudzą że nudno, że to, że chcą kasę, że nie mają na ciuchy, że tamto....ehh.. (czuje się jak bywalec starej gildii razz ) glupio i smutno mi sie zrobilo... neutral naparwde ide na gadu... neutral confused sad cry gonk crying Heh...nie chcę nikogo urazić, po prostu kiedyś było fajnie, bo były rozmowy ciekawe, roleplaye, i w og..a teraz co drugi raz jak wejdę to co trzeci post to "ale nudno""nie ma ktoś zbędnych itemknie ma ktoś kasy bo mam tylko flame clothsy" etc.. LOjej, to trzeba zrobić naradę przynajmniej tych najczęstszych bywalców i coś z tym zrobić^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:55 am
Point.Zer0 Dobra , lecem = Cya all xd papa Zer0 sad Rynn- heh... tamte lata (raczej miechy XD) to miodzio... ^^ miło i ciepło było ^^ teraz nadal jest ale mniej niż wtedy.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla ...czy ty musisz wszystkich od ziomyzywać gonk ...? Yumciu to nie wyzwisko, w średniowieczu kompani broni już na siebie mowili Ziomkowie a ze teraz Supkultura HH czy jak tam wolicie na siebie takw oła i inni ludzi to co innego oznacza raczej to przyjaciela kolege ja mykam pa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Yumehayla ...czy ty musisz wszystkich od ziomyzywać gonk ...? pirwszy raz tego użyłem (swoim avatarem)ale przestane juś nie będę Twój brat wcześniej użył i powiedział że to ty pisałeś^^'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:57 am
BeeWolf_san Yumehayla ...czy ty musisz wszystkich od ziomyzywać gonk ...? Yumciu to nie wyzwisko, w średniowieczu kompani broni już na siebie mowili Ziomkowie a ze teraz Supkultura HH czy jak tam wolicie na siebie takw oła i inni ludzi to co innego oznacza raczej to przyjaciela kolege ja mykam pa wink No właśnie...subkultura HH gonk ...bez obrazy jeśli ktoś do niej należy...ale...mimo wszystko... gonk ... gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla radioaktywny Yumehayla ...czy ty musisz wszystkich od ziomyzywać gonk ...? pirwszy raz tego użyłem (swoim avatarem)ale przestane juś nie będę Twój brat wcześniej użył i powiedział że to ty pisałeś^^'... to on napisał domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla LOjej, to trzeba zrobić naradę przynajmniej tych najczęstszych bywalców i coś z tym zrobić^^... niby co?? blaugh utworzyc Gildie Starych Gildowiczoow? xd wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] cirilla-chan Rynn the Vampire Cześć wszystkim 3nodding Taaa, klimatu ze starej gildii brakuje, fakt...czasami mnie wkurza, że wchodzę, a tu wszyscy marudzą że nudno, że to, że chcą kasę, że nie mają na ciuchy, że tamto....ehh.. (czuje się jak bywalec starej gildii razz ) glupio i smutno mi sie zrobilo... neutral naparwde ide na gadu... neutral confused sad cry gonk crying No i widzisz co zrobilas Rynn razz PPPPP och. Ach. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 Dobra , lecem = Cya all xd papa Zer0 sad Rynn- heh... tamte lata (raczej miechy XD) to miodzio... ^^ miło i ciepło było ^^ teraz nadal jest ale mniej niż wtedy.... sad odejde z gildii, moz inni pójda w moje slady i znofu stworzy sie dawna atmosferka (nie mowie tego zlowsliwe ani w zlej wierze) sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:58 am
Yumehayla BeeWolf_san Yumehayla ...czy ty musisz wszystkich od ziomyzywać gonk ...? Yumciu to nie wyzwisko, w średniowieczu kompani broni już na siebie mowili Ziomkowie a ze teraz Supkultura HH czy jak tam wolicie na siebie takw oła i inni ludzi to co innego oznacza raczej to przyjaciela kolege ja mykam pa wink No właśnie...subkultura HH gonk ...bez obrazy jeśli ktoś do niej należy...ale...mimo wszystko... gonk ... gonk gonk gonk ja nie jestem za tym ale ubierać się lubie w takie ciuchy jak clinic, moro, itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:00 am
cirilla-chan Miss_Karina Point.Zer0 Dobra , lecem = Cya all xd papa Zer0 sad Rynn- heh... tamte lata (raczej miechy XD) to miodzio... ^^ miło i ciepło było ^^ teraz nadal jest ale mniej niż wtedy.... sad odejde z gildii, moz inni pójda w moje slady i znofu stworzy sie dawna atmosferka (nie mowie tego zlowsliwe ani w zlej wierze) sad nie, nie odejdziecie z tego powodu..tamta atmosfera juz nie wróci w całości... przepraszam jesli czyms urazilam, ale po prostu troche tesknie... za tamtymi czasami... Niestety one juz nie wrooca... trza zyc dalej wsrod zmian przerooznych :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:00 am
Yumehayla LOjej, to trzeba zrobić naradę przynajmniej tych najczęstszych bywalców i coś z tym zrobić^^... moze nowy topik z zakazem witania, zegnania, marudzenia, wyludzania pieniedzy, uzalania sie na gaiowy stan materialny itp ninja ? Taki po prostu do czatowania ale bez smiecenia. Jak ktos ma cos do powiedzenia na dany temat to pisze, a jak nie to milczy blaugh A wszelkie spamerskie posty beda kasowane blaugh To jakies wyjscie. Zadnej dyskryminacji i podzialow na "starych" i "nowych". Udzial w dyskusji bierze tylko ten kto chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|