Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5420 5421 5422 5423 5424 5425 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yumehayla

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:54 am

Rynn the Vampire
cirilla-chan
Rynn the Vampire
Cześć wszystkim 3nodding

Taaa, klimatu ze starej gildii brakuje, fakt...czasami mnie wkurza, że wchodzę, a tu wszyscy marudzą że nudno, że to, że chcą kasę, że nie mają na ciuchy, że tamto....ehh..

(czuje się jak bywalec starej gildii razz )

glupio i smutno mi sie zrobilo... neutral naparwde ide na gadu... neutral confused sad cry gonk crying

Heh...nie chcę nikogo urazić, po prostu kiedyś było fajnie, bo były rozmowy ciekawe, roleplaye, i w og󬥮..a teraz co drugi raz jak wejdę to co trzeci post to "ale nudno""nie ma ktoś zbędnych itemk󷢢nie ma ktoś kasy bo mam tylko flame clothsy" etc..

LOjej, to trzeba zrobić naradę przynajmniej tych najczęstszych bywalców i coś z tym zrobić^^...
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:55 am

Point.Zer0
Dobra , lecem = Cya all xd
papa Zer0 sad

Rynn- heh... tamte lata (raczej miechy XD) to miodzio... ^^ miło i ciepło było ^^ teraz nadal jest ale mniej niż wtedy.... sad

Miss_Karina

BeeWolf_san

Yumehayla
radioaktywny
Sayokun
ja spadam

to nara ziom

...czy ty musisz wszystkich od ziom󷠷yzywać gonk ...?

Yumciu to nie wyzwisko, w średniowieczu kompani broni już na siebie mowili Ziomkowie a ze teraz Supkultura HH czy jak tam wolicie na siebie takw oła i inni ludzi to co innego oznacza raczej to przyjaciela kolege ja mykam pa wink

radioaktywny
Yumehayla
radioaktywny
Sayokun
ja spadam

to nara ziom

pirwszy raz tego użyłem (swoim avatarem)ale przestane juś nie będę

Twój brat wcześniej użył i powiedział że to ty pisałeś^^'...

Yumehayla

Yumehayla

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:57 am

BeeWolf_san
Yumehayla
radioaktywny
Sayokun
ja spadam

to nara ziom

Yumciu to nie wyzwisko, w średniowieczu kompani broni już na siebie mowili Ziomkowie a ze teraz Supkultura HH czy jak tam wolicie na siebie takw oła i inni ludzi to co innego oznacza raczej to przyjaciela kolege ja mykam pa wink

No właśnie...subkultura HH gonk ...bez obrazy jeśli ktoś do niej należy...ale...mimo wszystko... gonk ... gonk gonk gonk

Yumehayla
radioaktywny
Yumehayla
radioaktywny
Sayokun
ja spadam

to nara ziom

pirwszy raz tego użyłem (swoim avatarem)ale przestane juś nie będę

Twój brat wcześniej użył i powiedział że to ty pisałeś^^'...

to on napisał domokun

radioaktywny

Miss_Karina

Yumehayla

LOjej, to trzeba zrobić naradę przynajmniej tych najczęstszych bywalców i coś z tym zrobić^^...
niby co?? blaugh utworzyc Gildie Starych Gildowiczoow? xd wink 3nodding

[Blue Blood]
cirilla-chan
Rynn the Vampire
Cześć wszystkim 3nodding

Taaa, klimatu ze starej gildii brakuje, fakt...czasami mnie wkurza, że wchodzę, a tu wszyscy marudzą że nudno, że to, że chcą kasę, że nie mają na ciuchy, że tamto....ehh..

(czuje się jak bywalec starej gildii razz )

glupio i smutno mi sie zrobilo... neutral naparwde ide na gadu... neutral confused sad cry gonk crying

No i widzisz co zrobilas Rynn razz PPPPP

och. Ach. stare

Rynn the Vampire
Crew

cirilla-chan

Miss_Karina
Point.Zer0
papa Zer0 sad

Rynn- heh... tamte lata (raczej miechy XD) to miodzio... ^^ miło i ciepło było ^^ teraz nadal jest ale mniej niż wtedy.... sad

odejde z gildii, moz inni pójda w moje slady i znofu stworzy sie dawna atmosferka (nie mowie tego zlowsliwe ani w zlej wierze) sad
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:58 am

widac mi sygnaturke? :]

Akiko Tamashii

radioaktywny

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:58 am

Yumehayla
BeeWolf_san
Yumehayla
radioaktywny
Sayokun
ja spadam

to nara ziom

No właśnie...subkultura HH gonk ...bez obrazy jeśli ktoś do niej należy...ale...mimo wszystko... gonk ... gonk gonk gonk

ja nie jestem za tym ale ubierać się lubie w takie ciuchy jak clinic, moro, itp.
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:59 am

Akiko Tamashii

widać widać :]

Rynn the Vampire
Crew

radioaktywny

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:59 am

Akiko Tamashii

ta widać
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 10:00 am

cirilla-chan
Miss_Karina
Point.Zer0
papa Zer0 sad

odejde z gildii, moz inni pójda w moje slady i znofu stworzy sie dawna atmosferka (nie mowie tego zlowsliwe ani w zlej wierze) sad
nie, nie odejdziecie z tego powodu..tamta atmosfera juz nie wróci w całości... przepraszam jesli czyms urazilam, ale po prostu troche tesknie... za tamtymi czasami... Niestety one juz nie wrooca... trza zyc dalej wsrod zmian przerooznych :]

Miss_Karina

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 10:00 am

Yumehayla

moze nowy topik z zakazem witania, zegnania, marudzenia, wyludzania pieniedzy, uzalania sie na gaiowy stan materialny itp ninja ? Taki po prostu do czatowania ale bez smiecenia. Jak ktos ma cos do powiedzenia na dany temat to pisze, a jak nie to milczy blaugh A wszelkie spamerskie posty beda kasowane blaugh
To jakies wyjscie. Zadnej dyskryminacji i podzialow na "starych" i "nowych". Udzial w dyskusji bierze tylko ten kto chce.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5420 5421 5422 5423 5424 5425 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games