|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:39 am
Lethiel Omega Sun kiedys byla inna atmosfera bo bylo nas malutko i wszyscy sie dobrze znali, wiec wiedzieli o czym ze soba rozmawiac sweatdrop Nie bylo glupiego nabijania postow (w stylu np. cytowania 10 chmurek tylko po to by wstawic buzke albo napisac "nudze sie") Mimo, ze lubie nowe osoby, brakuje mi troche tamtego klimatu 3nodding . buuuu... a ja jestem nabytkiem nowej gildi.. czuje sie.. glupio sad crying to jestesmy dwie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san cirilla-chan stare wybacz Bee ze nie jestemy osobami z straej gildii xd a tak na pwoaznie przeciez masz do tego prawo 3nodding No wiem i dziekuje za zezwolenie. wink Nie ma KK ale on pamienta asze nocne Eskapady z Karen :] ... Lagi gai i inne przyjemne błędy biggrin to do podpisu: allllleee ooooooocccoooo cchhhhhhhooooooddddddzzzzziii??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie smucić sietu Nowe nabytki wink Oby więcej takich nowości jak Wy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:40 am
Lethiel Omega Sun kiedys byla inna atmosfera bo bylo nas malutko i wszyscy sie dobrze znali, wiec wiedzieli o czym ze soba rozmawiac sweatdrop Nie bylo glupiego nabijania postow (w stylu np. cytowania 10 chmurek tylko po to by wstawic buzke albo napisac "nudze sie") Mimo, ze lubie nowe osoby, brakuje mi troche tamtego klimatu 3nodding . buuuu... a ja jestem nabytkiem nowej gildi.. czuje sie.. glupio sad crying Ech...ja w starej gildii miałem zaszczytne miejsce 60, ale nie korzystałem z niego bo nie wiedziałem że mnie przyjęli gonk ...dopiero pod koniec się pojawiłem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Lethiel Omega Sun kiedys byla inna atmosfera bo bylo nas malutko i wszyscy sie dobrze znali, wiec wiedzieli o czym ze soba rozmawiac sweatdrop Nie bylo glupiego nabijania postow (w stylu np. cytowania 10 chmurek tylko po to by wstawic buzke albo napisac "nudze sie") Mimo, ze lubie nowe osoby, brakuje mi troche tamtego klimatu 3nodding . buuuu... a ja jestem nabytkiem nowej gildi.. czuje sie.. glupio sad crying to jestesmy dwie crying tylko ty mnie rozumiesh sad *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel buuuu... a ja jestem nabytkiem nowej gildi.. czuje sie.. glupio sad crying chyba wyciagnelas zbyt pochopne wnioski sweatdrop Przeciez nikt nie mowi, ze to przez Was-nowych nie jest tak jak bylo dawniej. To po prostu samo sie popsulo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:41 am
aj mogę wam kłutniaka zastępować i będzie jak znalazł biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:41 am
Point.Zer0 Nie smucić sietu Nowe nabytki wink Oby więcej takich nowości jak Wy xd *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel cirilla-chan Lethiel Omega Sun kiedys byla inna atmosfera bo bylo nas malutko i wszyscy sie dobrze znali, wiec wiedzieli o czym ze soba rozmawiac sweatdrop Nie bylo glupiego nabijania postow (w stylu np. cytowania 10 chmurek tylko po to by wstawic buzke albo napisac "nudze sie") Mimo, ze lubie nowe osoby, brakuje mi troche tamtego klimatu 3nodding . buuuu... a ja jestem nabytkiem nowej gildi.. czuje sie.. glupio sad crying to jestesmy dwie crying tylko ty mnie rozumiesh sad *przytuuul* *przytul* sad crying szmutno i glupio tak jakos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Point.Zer0 Nie smucić sietu Nowe nabytki wink Oby więcej takich nowości jak Wy xd *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh ja teź chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:43 am
Lethiel Point.Zer0 Nie smucić sietu Nowe nabytki wink Oby więcej takich nowości jak Wy xd *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh dziekujemy Poinciu... to mile z twojej strony *przytulas* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:44 am
gniewek pl aj mogę wam kłutniaka zastępować i będzie jak znalazł biggrin gdzie muj tunczyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:45 am
gniewek pl gniewek pl aj mogę wam kłutniaka zastępować i będzie jak znalazł biggrin gdzie muj tunczyk o jagby co mam głupaśne texty czasami (zawsze i o kazdej porze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:46 am
Taa - z kochanym miałem dość pikantne rozmowy. Zresztą nie tylko ja.
I Dziewczyny , nie tak dużo tych przytulasów bo mi wstydu narobicie , w boxerkach jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|