|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 12:18 pm
Delein the Wildest BeeWolf Baranina racqel Marsz głosować a nie brawadawać ! zasadniczo ni ma mnie na tamtej guildii generale 3nodding Bo tamta gildia jest dla cieniasów no i dla nas abyśmy mogli ich szpiegować. Wypraszam sobie, ja sie na tamtej gildii wychowalam. to nie jest ta sama gildia, Dzika, nie ta sama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 2:54 am
Delein the Wildest BeeWolf Baranina racqel Marsz głosować a nie brawadawać ! zasadniczo ni ma mnie na tamtej guildii generale 3nodding Bo tamta gildia jest dla cieniasów no i dla nas abyśmy mogli ich szpiegować. Wypraszam sobie, ja sie na tamtej gildii wychowalam. I wlasnie dlatego Del, specjalnie dla ciebie w ramach Partizante Support wprowadzamy program wychowawaczo-reedukacyjny. Reszta generalow wprowadzi cie w szczegoly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 3:13 am
racqel Delein the Wildest BeeWolf Baranina racqel Marsz głosować a nie brawadawać ! zasadniczo ni ma mnie na tamtej guildii generale 3nodding Bo tamta gildia jest dla cieniasów no i dla nas abyśmy mogli ich szpiegować. Wypraszam sobie, ja sie na tamtej gildii wychowalam. I wlasnie dlatego Del, specjalnie dla ciebie w ramach Partizante Support wprowadzamy program wychowawaczo-reedukacyjny. Reszta generalow wprowadzi cie w szczegoly... proponuje z elementami resocjalizacji xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 2:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:11 am
Generałowi Revcatow gratulujemy awansu na Poland on Gaia Guild
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 3:27 pm
Baranina Generałowi Revcatow gratulujemy awansu na Poland on Gaia Guild ...dziekuje wszystkim za glosy oddane na mnie... *stawia na stol bimber* ...to teraz mozna to opic... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:18 pm
revcat Baranina Generałowi Revcatow gratulujemy awansu na Poland on Gaia Guild ...dziekuje wszystkim za glosy oddane na mnie... *stawia na stol bimber* ...to teraz mozna to opic... mrgreen oi. partyzantka musi sie szerzyc. *staje na mownicy i przemawia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 3:45 am
Baranina oi. partyzantka musi sie szerzyc. *staje na mownicy i przemawia* przemawiac to moze Generalicja... wy zolnierzu macie zajac miejsce w szeregu i sluchac rozkazow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 8:13 am
Baranina proponuje z elementami resocjalizacji xp mnie nie trzeba resocjalizowac w przeciwienstwie do niektorych. moze jakas orgietka z okazji awansu Kocura?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 11:59 am
Delein the Wildest Baranina proponuje z elementami resocjalizacji xp mnie nie trzeba resocjalizowac w przeciwienstwie do niektorych. moze jakas orgietka z okazji awansu Kocura? ...zapraszam wszystkich na weekend nad jezioro zielone na orgietke, picie i takie tam... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 12:39 pm
Kiray Baranina oi. partyzantka musi sie szerzyc. *staje na mownicy i przemawia* przemawiac to moze Generalicja... wy zolnierzu macie zajac miejsce w szeregu i sluchac rozkazow... ale ja kobita jestem i lubie godac emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 4:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:03 pm
Baranina Generałowi Revcatow gratulujemy awansu na Poland on Gaia Guild odemnie cale 3 glosy dostal... mrgreen znaczy sie odemnie i moich dwoch zlych braci blizniakow: pafnuca i rufjana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 2:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 1:41 am
opcy Baranina Generałowi Revcatow gratulujemy awansu na Poland on Gaia Guild odemnie cale 3 glosy dostal... mrgreen znaczy sie odemnie i moich dwoch zlych braci blizniakow: pafnuca i rufjana przekretam woni na odleglosc xp nie zebym polecila kilku osobom wlasnie tego kandydata xp tak samo jak Hyuga Neji 88 nigdy nie byl moim i wilkusa mulkiem mrgreen ostatnio jakas dziewczyna napisala ze bardzo chce go poznac bo wydaje sie fajnym facetem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|