Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5417 5418 5419 5420 5421 5422 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:30 am

Point.Zer0
BeeWolf
Point.Zer0

Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony

Aha no to byłem nie wtajemniczony ...
Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie !

W sumie to ta - zaczasów Starej Gildii - ale przynajmniej tu nie ma K_R_E_T_Y_N_A

Powiedz czy nie brakuje ci K_R_E_T_Y_N_A ?? był czescią starej gildji i chodz nikt go nie lubił bez niego to nie to samo ..!
PRzypomina mi się jak się z nim klucilismy ! Ale miał argumenty swietne koleś
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:32 am

Lethiel
gniewek pl
Lethiel
gniewek pl
*przytuuuuuuuulas*yo ziomka to poczeka ten trade???

jezeli nie bedziesh mnie od ziomek wyzywal to poczeka..

to wojtek mi napisal

ech... oki

wojtek rzartowal biggrin

gniewek pl

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:34 am

gniewek pl
wojtek rzartowal biggrin

mam nadzieje xd

BeeWolf
Point.Zer0
BeeWolf
Point.Zer0

Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony

Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie !

W sumie to ta - zaczasów Starej Gildii - ale przynajmniej tu nie ma K_R_E_T_Y_N_A

Powiedz czy nie brakuje ci K_R_E_T_Y_N_A ?? był czescią starej gildji i chodz nikt go nie lubił bez niego to nie to samo ..!PRzypomina mi się jak się z nim klucilismy ! Ale miał argumenty swietne koleś

ehhh sad cry

cirilla-chan

gniewek pl

BeeWolf
Point.Zer0
BeeWolf
Point.Zer0

Powiedz czy nie brakuje ci K_R_E_T_Y_N_A ?? był czescią starej gildji i chodz nikt go nie lubił bez niego to nie to samo ..!
PRzypomina mi się jak się z nim klucilismy ! Ale miał argumenty swietne koleś

aleeeeeeee o zzzzooooooo ho xp zzzzzziiiiiiiii??????????
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:35 am

cirilla-chan

stare wybacz Bee ze nie jestemy osobami z straej gildii xd a tak na pwoaznie przeciez masz do tego prawo 3nodding

No wiem i dziekuje za zezwolenie. wink

Nie ma KK ale on pamienta asze nocne Eskapady z Karen :] ... Lagi gai i inne przyjemne błędy biggrin

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

kiedys byla inna atmosfera bo bylo nas malutko i wszyscy sie dobrze znali, wiec wiedzieli o czym ze soba rozmawiac sweatdrop Nie bylo glupiego nabijania postow (w stylu np. cytowania 10 chmurek tylko po to by wstawic buzke albo napisac "nudze sie")

Mimo, ze lubie nowe osoby, brakuje mi troche tamtego klimatu 3nodding .

Lethiel
gniewek pl
wojtek rzartowal biggrin

mam nadzieje xd

serio nawet siedzi kolo mnie i nabija się zę mam dziecinne txty i cie pozdrawia

gniewek pl

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:36 am

gniewek pl
Lethiel
gniewek pl
wojtek rzartowal biggrin

mam nadzieje xd

serio nawet siedzi kolo mnie i nabija się zę mam dziecinne txty i cie pozdrawia

dziekooje whee 4laugh
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:36 am

cirilla-chan
BeeWolf
Point.Zer0
BeeWolf
Point.Zer0

Powiedz czy nie brakuje ci K_R_E_T_Y_N_A ?? był czescią starej gildji i chodz nikt go nie lubił bez niego to nie to samo ..!PRzypomina mi się jak się z nim klucilismy ! Ale miał argumenty swietne koleś

ehhh sad cry

też za nim tęsknie...............

gniewek pl

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 9:38 am

Omega Sun
kiedys byla inna atmosfera bo bylo nas malutko i wszyscy sie dobrze znali, wiec wiedzieli o czym ze soba rozmawiac sweatdrop Nie bylo glupiego nabijania postow (w stylu np. cytowania 10 chmurek tylko po to by wstawic buzke albo napisac "nudze sie")

Mimo, ze lubie nowe osoby, brakuje mi troche tamtego klimatu 3nodding .

buuuu... a ja jestem nabytkiem nowej gildi.. czuje sie.. glupio sad crying

gniewek pl

też za nim tęsknie...............

ja nie tesknie tylko smutno mi sie zrobilo ze nowe osoby nie potrafia stworzyc tego co bylo dawniej lub czegos podobnego... chcalabym ale nie potrafie... sad cry

cirilla-chan

Omega Sun
Captain

cirilla-chan

ehhh sad cry

nie placz, to nie jest tak, ze dyskryminujemy nowych. To po prostu taki zal za starymi dobrymi czasami sad

[ Message temporarily off-line ]

BeeWolf_san

Sayokun

Point.Zer0
BeeWolf
Point.Zer0

ale jest S_A_Y_O sad wrociłem
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5417 5418 5419 5420 5421 5422 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games