|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:30 am
Point.Zer0 BeeWolf Point.Zer0 Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony Aha no to byłem nie wtajemniczony ... Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie ! W sumie to ta - zaczasów Starej Gildii - ale przynajmniej tu nie ma K_R_E_T_Y_N_A Powiedz czy nie brakuje ci K_R_E_T_Y_N_A ?? był czescią starej gildji i chodz nikt go nie lubił bez niego to nie to samo ..! PRzypomina mi się jak się z nim klucilismy ! Ale miał argumenty swietne koleś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:32 am
Lethiel gniewek pl Lethiel gniewek pl *przytuuuuuuuulas*yo ziomka to poczeka ten trade??? jezeli nie bedziesh mnie od ziomek wyzywal to poczeka.. to wojtek mi napisal ech... oki wojtek rzartowal biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Point.Zer0 BeeWolf Point.Zer0 Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony Aha no to byłem nie wtajemniczony ... Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie ! W sumie to ta - zaczasów Starej Gildii - ale przynajmniej tu nie ma K_R_E_T_Y_N_A Powiedz czy nie brakuje ci K_R_E_T_Y_N_A ?? był czescią starej gildji i chodz nikt go nie lubił bez niego to nie to samo ..!PRzypomina mi się jak się z nim klucilismy ! Ale miał argumenty swietne koleś ehhh sad cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Point.Zer0 BeeWolf Point.Zer0 Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony Aha no to byłem nie wtajemniczony ... Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie ! W sumie to ta - zaczasów Starej Gildii - ale przynajmniej tu nie ma K_R_E_T_Y_N_A Powiedz czy nie brakuje ci K_R_E_T_Y_N_A ?? był czescią starej gildji i chodz nikt go nie lubił bez niego to nie to samo ..! PRzypomina mi się jak się z nim klucilismy ! Ale miał argumenty swietne koleś aleeeeeeee o zzzzooooooo ho xp zzzzzziiiiiiiii??????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:35 am
cirilla-chan stare wybacz Bee ze nie jestemy osobami z straej gildii xd a tak na pwoaznie przeciez masz do tego prawo 3nodding No wiem i dziekuje za zezwolenie. wink Nie ma KK ale on pamienta asze nocne Eskapady z Karen :] ... Lagi gai i inne przyjemne błędy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiedys byla inna atmosfera bo bylo nas malutko i wszyscy sie dobrze znali, wiec wiedzieli o czym ze soba rozmawiac sweatdrop Nie bylo glupiego nabijania postow (w stylu np. cytowania 10 chmurek tylko po to by wstawic buzke albo napisac "nudze sie")
Mimo, ze lubie nowe osoby, brakuje mi troche tamtego klimatu 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
serio nawet siedzi kolo mnie i nabija się zę mam dziecinne txty i cie pozdrawia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:36 am
gniewek pl serio nawet siedzi kolo mnie i nabija się zę mam dziecinne txty i cie pozdrawia dziekooje whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:36 am
cirilla-chan BeeWolf Point.Zer0 BeeWolf Point.Zer0 Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony Aha no to byłem nie wtajemniczony ... Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie ! W sumie to ta - zaczasów Starej Gildii - ale przynajmniej tu nie ma K_R_E_T_Y_N_A Powiedz czy nie brakuje ci K_R_E_T_Y_N_A ?? był czescią starej gildji i chodz nikt go nie lubił bez niego to nie to samo ..!PRzypomina mi się jak się z nim klucilismy ! Ale miał argumenty swietne koleś ehhh sad cry też za nim tęsknie...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:38 am
Omega Sun kiedys byla inna atmosfera bo bylo nas malutko i wszyscy sie dobrze znali, wiec wiedzieli o czym ze soba rozmawiac sweatdrop Nie bylo glupiego nabijania postow (w stylu np. cytowania 10 chmurek tylko po to by wstawic buzke albo napisac "nudze sie") Mimo, ze lubie nowe osoby, brakuje mi troche tamtego klimatu 3nodding . buuuu... a ja jestem nabytkiem nowej gildi.. czuje sie.. glupio sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gniewek pl też za nim tęsknie............... ja nie tesknie tylko smutno mi sie zrobilo ze nowe osoby nie potrafia stworzyc tego co bylo dawniej lub czegos podobnego... chcalabym ale nie potrafie... sad cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie placz, to nie jest tak, ze dyskryminujemy nowych. To po prostu taki zal za starymi dobrymi czasami sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 BeeWolf Point.Zer0 Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony Aha no to byłem nie wtajemniczony ... Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie ! W sumie to ta - zaczasów Starej Gildii - ale przynajmniej tu nie ma K_R_E_T_Y_N_A ale jest S_A_Y_O sad wrociłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|