|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:21 am
cirilla-chan znofu wszyscy mnie zignorowali... ide na gadu XD *tajniacki przytuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan znofu wszyscy mnie zignorowali... ide na gadu XD Nie zignorowali , a jak jużto przez GG - ja tu mam nawałnicę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel radioaktywny to nara prwvdpdbnie będe w pon. ale nie jestem pewien crying papatki... odebrales trade ?? wojjtek nie wiedział że ktoś się z nim wymieni jkestem jego bratem także trade musi poczekać....do pon. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:22 am
gniewek pl Lethiel radioaktywny to nara prwvdpdbnie będe w pon. ale nie jestem pewien crying papatki... odebrales trade ?? wojjtek nie wiedział że ktoś się z nim wymieni jkestem jego bratem także trade musi poczekać....do pon. sad lol.. szkoda... *przytuuuuuuuulas* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:23 am
dziendobry moge rozwalić tą lalke na podłodze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:24 am
BeeWolf cirilla-chan znofu wszyscy mnie zignorowali... ide na gadu XD Przepraszam ale przyszłaś przedemną wink No to Witasek ... stare Skacze ... łuuuu xd tak tak Beee... pzczolko czemu zmienile/as plec? stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:24 am
Lethiel gniewek pl Lethiel radioaktywny to nara prwvdpdbnie będe w pon. ale nie jestem pewien crying papatki... odebrales trade ?? wojjtek nie wiedział że ktoś się z nim wymieni jkestem jego bratem także trade musi poczekać....do pon. sad lol.. szkoda... *przytuuuuuuuulas* witaj whee *przytuuuuuuuulas*yo ziomka to poczeka ten trade???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:25 am
Point.Zer0 Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony Aha no to byłem nie wtajemniczony ... Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:26 am
gniewek pl Lethiel gniewek pl Lethiel radioaktywny to nara prwvdpdbnie będe w pon. ale nie jestem pewien crying papatki... odebrales trade ?? wojjtek nie wiedział że ktoś się z nim wymieni jkestem jego bratem także trade musi poczekać....do pon. sad lol.. szkoda... *przytuuuuuuuulas* witaj whee *przytuuuuuuuulas*yo ziomka to poczeka ten trade??? to wojtek pisal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:27 am
BeeWolf Point.Zer0 Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony Aha no to byłem nie wtajemniczony ... Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie ! W sumie to ta - zaczasów Starej Gildii - ale przynajmniej tu nie ma K_R_E_T_Y_N_A
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:28 am
cirilla-chan znofu wszyscy mnie zignorowali... ide na gadu XD a co hcesz powiedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:28 am
gniewek pl *przytuuuuuuuulas*yo ziomka to poczeka ten trade??? jezeli nie bedziesh mnie od ziomek wyzywal to poczeka..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:29 am
BeeWolf Point.Zer0 Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony Aha no to byłem nie wtajemniczony ... Musze powiedzieć bez obrazy dla innych, że kiedyś się lepiej czułem na gai sweatdrop nie biijcie ! stare wybacz Bee ze nie jestemy osobami z straej gildii xd a tak na pwoaznie przeciez masz do tego prawo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:29 am
Lethiel gniewek pl *przytuuuuuuuulas*yo ziomka to poczeka ten trade??? jezeli nie bedziesh mnie od ziomek wyzywal to poczeka.. to wojtek mi napisal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:30 am
gniewek pl Lethiel gniewek pl *przytuuuuuuuulas*yo ziomka to poczeka ten trade??? jezeli nie bedziesh mnie od ziomek wyzywal to poczeka.. to wojtek mi napisal ech... oki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|