|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:09 am
na chwilq musialam zniknac.. ale jush jestem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:10 am
Lethiel na chwilq musialam zniknac.. ale jush jestem wink *przzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyttttttttttulllllllllllas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:11 am
Pamientacie osobe zwaną "Atzuzare" czy jakoś tak ?? .. Zero ? smile Ja odzeszłęm z Gai jakiś miesiac przed przerowadzka i nie wiem co sie z ludzikami stało moze wiecie chłopcy trzepoce rzesami !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:11 am
znalazłam go *wychodzi z pokoiku Serafina i swojego* spał... sweatdrop biedny Samaelek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:12 am
Lethiel na chwilq musialam zniknac.. ale jush jestem wink jej 'przytula i całuje' heart heart heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:12 am
radioaktywny Lethiel na chwilq musialam zniknac.. ale jush jestem wink *przzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyttttttttttulllllllllllas* O.o ... ojejq jej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:13 am
to nara prwvdpdbnie będe w pon. ale nie jestem pewien crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:13 am
Sayokun Lethiel na chwilq musialam zniknac.. ale jush jestem wink jej 'przytula i całuje' heart heart heart xd *wtoola sie* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:14 am
radioaktywny to nara prwvdpdbnie będe w pon. ale nie jestem pewien crying papatki... odebrales trade ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:15 am
BeeWolf Pamientacie osobe zwaną "Atzuzare" czy jakoś tak ?? .. Zero ? smile Ja odzeszłęm z Gai jakiś miesiac przed przerowadzka i nie wiem co sie z ludzikami stało moze wiecie chłopcy trzepoce rzesami ! Nie , miał powstać system RPG - ona kierowała projektem , ja i Kage siedołączyliśmy - nawet stworzyłem system Magii , ale KJage'a i Atazure nie widać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:16 am
Lethiel Sayokun Lethiel na chwilq musialam zniknac.. ale jush jestem wink jej 'przytula i całuje' heart heart heart xd *wtoola sie* whee 'podnosi i idzie z nią na fotelik' 'przytuuula' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:18 am
Point.Zer0 BeeWolf Pamientacie osobe zwaną "Atzuzare" czy jakoś tak ?? .. Zero ? smile Ja odzeszłęm z Gai jakiś miesiac przed przerowadzka i nie wiem co sie z ludzikami stało moze wiecie chłopcy trzepoce rzesami ! Nie , miał powstać system RPG - ona kierowała projektem , ja i Kage siedołączyliśmy - nawet stworzyłem system Magii , ale KJage'a i Atazure nie widać. No wiem, ze było RPG bo grałem nawet ktoszku Z KK Atazure i jeszcze kilkoma innymi osobami ale ich nie widać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:19 am
znofu wszyscy mnie zignorowali... ide na gadu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:20 am
cirilla-chan znofu wszyscy mnie zignorowali... ide na gadu XD Przepraszam ale przyszłaś przedemną wink No to Witasek ... stare Skacze ... łuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:20 am
BeeWolf Point.Zer0 BeeWolf Pamientacie osobe zwaną "Atzuzare" czy jakoś tak ?? .. Zero ? smile Ja odzeszłęm z Gai jakiś miesiac przed przerowadzka i nie wiem co sie z ludzikami stało moze wiecie chłopcy trzepoce rzesami ! Nie , miał powstać system RPG - ona kierowała projektem , ja i Kage siedołączyliśmy - nawet stworzyłem system Magii , ale KJage'a i Atazure nie widać. No wiem, ze było RPG bo grałem nawet ktoszku Z KK Atazure i jeszcze kilkoma innymi osobami ale ich nie widać crying Nie , powstawał zupełnie inny plan , opis pomieszczeń , a r\zresztą , i tak już projekt został porzucony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|