|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:58 am
radioaktywny nie opuszczaj nas crying crying crying crying crying Teraz już wróciłem , ale itemów nie mam żadnych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:59 am
*wyrzuca lalke i szuka Samaela* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 radioaktywny nie opuszczaj nas crying crying crying crying crying Teraz już wróciłem , ale itemów nie mam żadnych. jakoś się wyrobish biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun sad 'przytula' pewnie pająki ją tam przywlokły żeby cię nastraszyć blaugh *wtoola mu sie w ramie* buuu.. tylko nie pajaki sad spokojnie już ich tam nie ma 3nodding codziennie o 8 odbywa się... exterminacja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:01 am
No wreszcie kupiŁAM wink sobie couszki jakieś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:02 am
Sayo...dostane kiedys ten fotelik czy nie???nie wiedzialem ze tu sa az tak dlugie kolejki ze trzeba czekac pol roku blaugh No offence...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:04 am
jejku ma ktoosh do porzychki 650 glda prosie oddam mu jak najshybciej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Sayo...dostane kiedys ten fotelik czy nie???nie wiedzialem ze tu sa az tak dlugie kolejki ze trzeba czekac pol roku blaugh No offence... PODAJ JESZCZE RAZ PROŚBĘ W TOPIKU PLANU nie chce mi się szuać twojej starej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Wkurwiła mnie Gaia - jako forum an kt 90% ludzi pisało zamiast tematierdoły tylko po to aby dostać kasę. Gdzie o człowieku nie świadczyłą dojrzałość wypowiedzi tylko OMG hat. Nie było tak oczywiście na Gildii , ale 90% starego składu jużteż nie widziałem. Postanowiłem więc odejść , zastanawiałem sietylko czy na dobre czy wr281; kiedyś... Ja też tesknie za starymi czlonkami Gilgji ale co poczać ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:06 am
BeeWolf Point.Zer0 Wkurwiła mnie Gaia - jako forum an kt 90% ludzi pisało zamiast tematierdoły tylko po to aby dostać kasę. Gdzie o człowieku nie świadczyłą dojrzałość wypowiedzi tylko OMG hat. Nie było tak oczywiście na Gildii , ale 90% starego składu jużteż nie widziałem. Postanowiłem więc odejść , zastanawiałem sietylko czy na dobre czy wr281; kiedyś... Ja też tesknie za starymi czlonkami Gilgji ale co poczać ;( roman zbawiciel jeshcze tu whodzi????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:07 am
Sayokun Vykk Sayo...dostane kiedys ten fotelik czy nie???nie wiedzialem ze tu sa az tak dlugie kolejki ze trzeba czekac pol roku blaugh No offence... PODAJ JESZCZE RAZ PROŚBĘ W TOPIKU PLANU nie chce mi się szuać twojej starej sweatdrop oki cos sie wymysli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:07 am
radioaktywny BeeWolf Point.Zer0 Wkurwiła mnie Gaia - jako forum an kt 90% ludzi pisało zamiast tematierdoły tylko po to aby dostać kasę. Gdzie o człowieku nie świadczyłą dojrzałość wypowiedzi tylko OMG hat. Nie było tak oczywiście na Gildii , ale 90% starego składu jużteż nie widziałem. Postanowiłem więc odejść , zastanawiałem sietylko czy na dobre czy wr281; kiedyś... Ja też tesknie za starymi czlonkami Gilgji ale co poczać ;( roman zbawiciel jeshcze tu whodzi???? Romek hyba nie :] jesli dobrze zrosumiałem pytanie ! Chodzi mi o ludzi z poprzedniego niby forum polskiego ..przed przerprowadzką !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:08 am
BeeWolf radioaktywny BeeWolf Point.Zer0 Wkurwiła mnie Gaia - jako forum an kt 90% ludzi pisało zamiast tematierdoły tylko po to aby dostać kasę. Gdzie o człowieku nie świadczyłą dojrzałość wypowiedzi tylko OMG hat. Nie było tak oczywiście na Gildii , ale 90% starego składu jużteż nie widziałem. Postanowiłem więc odejść , zastanawiałem sietylko czy na dobre czy wr281; kiedyś... Ja też tesknie za starymi czlonkami Gilgji ale co poczać ;( roman zbawiciel jeshcze tu whodzi???? Romek hyba nie :] jesli dobrze zrosumiałem pytanie ! Chodzi mi o ludzi z poprzedniego niby forum polskiego ..przed przerprowadzką ! hmmmmmmmm.....ok dzx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|