|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:48 am
radioaktywny Point.Zer0 Vykk hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii?? Z tego co pamiętam to Sayo , ale wątroby nie dam... Zero z tego co widać nie lubish wydawać pieniedzy możesz mi dać truszkę?? "jestem żebrakiem, hodze z robakiem mama mnie żuciła bo mnie po dupie biła" dash groszaka na biedaka???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Point.Zer0 Vykk hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii?? Z tego co pamiętam to Sayo , ale wątroby nie dam... Zero z tego co widać nie lubish wydawać pieniedzy możesz mi dać truszkę?? Na razie nie mam za wiele , bo stosunkowo niedawno sorzedałem wszystko , a kasa poszła na Angelic staff i parę innych rzeczy , które poszły do ludzi.. Czemu ? nie zaczynajmy tematu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel radioaktywny to była elektrycna lalka kt261; wyciągnąłem z pokoju Lethiel biggrin ale .. ja nie mam elektronicznych lalek.. skąd ty to wzioles ?? O.o No, a skad sie bierze ruchome gumowe lalki? (ja tam nic nie wiem, koledzy mi mowili xd xp xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:49 am
Lethiel radioaktywny to była elektrycna lalka kt261; wyciągnąłem z pokoju Lethiel biggrin ale .. ja nie mam elektronicznych lalek.. skąd ty to wzioles ?? O.o hmmm...pomyślmy to było.......... już wiem...........POD ŁUŻKIEM LEŻAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:49 am
Vykk Sayokun Vykk hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii?? ja xp jakies pol roku temu zlozylem zgloszenie na fotelik ale jakos go nie widze w tej chwili...nie mowcie ze o mnie zapomnieliscie crying sweatdrop przez pewien czas nie miałem kompa a wtedy się zebrało wiele proś dlatego napisałem że w w razie jakbym o czymś zapomniał złożyć prośbę ponownie złuż jeszcze raz jaki w planie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:50 am
Point.Zer0 Czemu ? nie zaczynajmy tematu sweatdrop A szkoda Zero, bo jestem ciekaw..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:51 am
Lethiel radioaktywny to była elektrycna lalka kt261; wyciągnąłem z pokoju Lethiel biggrin ale .. ja nie mam elektronicznych lalek.. skąd ty to wzioles ?? O.o i dobrze jeszcze tylko tego by brakowało w naszej graciarni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Point.Zer0 Czemu ? nie zaczynajmy tematu sweatdrop A szkoda Zero, bo jestem ciekaw.. no właśnie................................................. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Lethiel radioaktywny to była elektrycna lalka kt261; wyciągnąłem z pokoju Lethiel biggrin ale .. ja nie mam elektronicznych lalek.. skąd ty to wzioles ?? O.o hmmm...pomyślmy to było.......... już wiem...........POD ŁUŻKIEM LEŻAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O.o ... o.O ... aaaa !! jakaś mala lalka cyborg leshala pod moim looshkiem .. buuuuuu crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:53 am
Sayokun Lethiel radioaktywny to była elektrycna lalka kt261; wyciągnąłem z pokoju Lethiel biggrin ale .. ja nie mam elektronicznych lalek.. skąd ty to wzioles ?? O.o i dobrze jeszcze tylko tego by brakowało w naszej graciarni xp wiesh nigdy nie wiadomo co pod łużkiem się czai biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:54 am
Lethiel radioaktywny Lethiel radioaktywny to była elektrycna lalka kt261; wyciągnąłem z pokoju Lethiel biggrin ale .. ja nie mam elektronicznych lalek.. skąd ty to wzioles ?? O.o hmmm...pomyślmy to było.......... już wiem...........POD ŁUŻKIEM LEŻAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O.o ... o.O ... aaaa !! jakaś mala lalka cyborg leshala pod moim looshkiem .. buuuuuu crying crying crying sad 'przytula' pewnie pająki ją tam przywlokły żeby cię nastraszyć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:56 am
Sayokun sad 'przytula' pewnie pająki ją tam przywlokły żeby cię nastraszyć blaugh *wtoola mu sie w ramie* buuu.. tylko nie pajaki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:57 am
Lethiel Sayokun sad 'przytula' pewnie pająki ją tam przywlokły żeby cię nastraszyć blaugh *wtoola mu sie w ramie* buuu.. tylko nie pajaki sad zmieniam temat..............ma moshe ktoś do pożyczenia 650 golda???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|