|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:39 am
radioaktywny Lethiel Sayokun Lethiel nie ucz mnie jak sie skacze na ludzi... - - *wlazi spowrotem na radioaktywnego* blaugh eek crying crying crying rolleyes ... *przeskok na Sayo* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* no koment's (tobie się w głowie nie kręci od tego skakania?) nie.. ja jestem jush wycwiczona blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:39 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel nie ucz mnie jak sie skacze na ludzi... - - *wlazi spowrotem na radioaktywnego* blaugh eek crying crying crying rolleyes ... *przeskok na Sayo* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* tak lepiej xd 'moooooooooooooocno przytula' heart heart heart nie obrażaj się sajo to ona się na mnie żuciła nie mam z tym nic wspulnego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:40 am
Lethiel radioaktywny Lethiel Sayokun Lethiel nie ucz mnie jak sie skacze na ludzi... - - *wlazi spowrotem na radioaktywnego* blaugh eek crying crying crying rolleyes ... *przeskok na Sayo* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* no koment's (tobie się w głowie nie kręci od tego skakania?) nie.. ja jestem jush wycwiczona blaugh whee hmmmm...jaka by tu koshulka pasowała do mnie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:41 am
Point.Zer0 BeeWolf , coś ty pił ??? Witam wszystkich xd *przytuuuulas* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:42 am
radioaktywny nie obrażaj się sajo to ona się na mnie żuciła nie mam z tym nic wspulnego sweatdrop *przytula Sayo* jak ci sie nie podoba tio moge cie wiecej nie witac.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:43 am
Lethiel radioaktywny nie obrażaj się sajo to ona się na mnie żuciła nie mam z tym nic wspulnego sweatdrop *przytula Sayo* jak ci sie nie podoba tio moge cie wiecej nie witac.. sweatdrop nie no...............morzesz ale widzisz co sajo ma jako "filmik"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:44 am
Vykk hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii?? ja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:44 am
Vykk hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii?? Z tego co pamiętam to Sayo , ale wątroby nie dam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:45 am
Point.Zer0 Vykk hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii?? Z tego co pamiętam to Sayo , ale wątroby nie dam... no pewnie że sayo tylko on ma taki temperament biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:46 am
Sayokun Vykk hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii?? ja xp jakies pol roku temu zlozylem zgloszenie na fotelik ale jakos go nie widze w tej chwili...nie mowcie ze o mnie zapomnieliscie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:46 am
Point.Zer0 Vykk hajka znowu... mam ludzie pytanie kto zajmuje sie tworzeniem hotelu i planu gildii?? Z tego co pamiętam to Sayo , ale wątroby nie dam... Zero z tego co widać nie lubish wydawać pieniedzy możesz mi dać truszkę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:47 am
radioaktywny to była elektrycna lalka kt261; wyciągnąłem z pokoju Lethiel biggrin ale .. ja nie mam elektronicznych lalek.. skąd ty to wzioles ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|