|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:09 am
Omega Sun dzialaja u Was rybki? U mnie sie w ogole nie laduja xp może mash blokadę na fleshe??? ściągnełaś se flash player 7???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:11 am
Sayokun Omega Sun prosze skracac cytaty blaugh O.o nawet nie zauwarzyłem że radioaktywny dopuścił się zbrodni witaj xd ty brutalu nie jestem masohistą jak by co wruciłem d domu- mówi to zabijając swojego brata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:11 am
Sei chan Lethiel 4laugh *skok na Sei* witaj whee Bach!!*Lezy na podłodze* xp lol... przeprasham. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:13 am
nikt się ze mną nie przywita crying wruciłem już do domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:13 am
Lethiel Sei chan Lethiel 4laugh *skok na Sei* witaj whee Bach!!*Lezy na podłodze* xp lol... przeprasham. xd *Podnosi się z podłogi*Nyu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:14 am
Lethiel Sei chan Lethiel 4laugh *skok na Sei* witaj whee Bach!!*Lezy na podłodze* xp lol... przeprasham. xd najpierw się całują a potem skaczą na siebie (jezu co za świat)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:15 am
radioaktywny nikt się ze mną nie przywita crying wruciłem już do domu 'patrzy na lethiel' 5.. 4.. 3.. 2.. 1..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:15 am
radioaktywny Omega Sun dzialaja u Was rybki? U mnie sie w ogole nie laduja xp może mash blokadę na fleshe??? ściągnełaś se flash player 7??? przeciez wczoraj dzialalo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:18 am
Omega Sun radioaktywny Omega Sun dzialaja u Was rybki? U mnie sie w ogole nie laduja xp może mash blokadę na fleshe??? ściągnełaś se flash player 7??? przeciez wczoraj dzialalo xp ok mi też nie chodzi a to znaczy że się zpapusiało *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:18 am
Sayokun radioaktywny nikt się ze mną nie przywita crying wruciłem już do domu 'patrzy na lethiel' 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. O.o nikt nie skacze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:19 am
Sayokun radioaktywny nikt się ze mną nie przywita crying wruciłem już do domu 'patrzy na lethiel' 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. *bieg* *skok* *przytuuuuuuuuul* witaj spowrotem radioaktywny !! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny ok mi też nie chodzi a to znaczy że się zpapusiało *_* dzisiaj naprawiali stare bledy i pewnie popsuli cos innego stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sayokun radioaktywny nikt się ze mną nie przywita crying wruciłem już do domu 'patrzy na lethiel' 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. O.o nikt nie skacze *Skacze na Sayo*Mrau!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:20 am
Lethiel Sayokun radioaktywny nikt się ze mną nie przywita crying wruciłem już do domu 'patrzy na lethiel' 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. *bieg* *skok* *przytuuuuuuuuul* witaj spowrotem radioaktywny !! 4laugh teraz na akrobatyke schodzimy :F
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|