|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:42 am
Toolek To może ja też poprosze herbatkę..... 3nodding *wygląda zza framugi* Może takiej na wzmocnienie orga(ni)zmu? Jak tam po wczorajszej impressce w ogóle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:42 am
Ozzwald Sei chan Suney Sei chan *Wychyla się ze swojego fotela*Kawy nie lubię. dlaciebie tez przyniose biggrin wink whee Herbaty też nie lubię. a co lubisz ? Cole, fante i słodycze, a właśnie sobie przypomniałam, że w lodówce jest pół kajmaka, zaraz wracam, ide po małą przekaskę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:43 am
Czarny Toolek To może ja też poprosze herbatkę..... 3nodding *wygląda zza framugi* Może takiej na wzmocnienie orga(ni)zmu? Jak tam po wczorajszej impressce w ogóle? Cześć Czarny pamiętaj że tamta herbatka ze wzmocnieniem ma skutek uboczny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:44 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Suney Sei chan *Wychyla się ze swojego fotela*Kawy nie lubię. dlaciebie tez przyniose biggrin wink whee Herbaty też nie lubię. a co lubisz ? Cole, fante i słodycze, a właśnie sobie przypomniałam, że w lodówce jest pół kajmaka, zaraz wracam, ide po małą przekaskę. oki biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:47 am
Ozzwald Czarny Toolek To może ja też poprosze herbatkę..... 3nodding *wygląda zza framugi* Może takiej na wzmocnienie orga(ni)zmu? Jak tam po wczorajszej impressce w ogóle? Cześć Czarny pamiętaj że tamta herbatka ze wzmocnieniem ma skutek uboczny blaugh Jaki, bo nie pamiętam. Chyba mniej uż wtedy nie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:48 am
Czarny Ozzwald Czarny Toolek To może ja też poprosze herbatkę..... 3nodding *wygląda zza framugi* Może takiej na wzmocnienie orga(ni)zmu? Jak tam po wczorajszej impressce w ogóle? Cześć Czarny pamiętaj że tamta herbatka ze wzmocnieniem ma skutek uboczny blaugh Jaki, bo nie pamiętam. Chyba mniej uż wtedy nie było... przeczyszcza... sweatdrop pewnie dlatego wszyscy po herbatce znikli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:48 am
Czarny Ozzwald Czarny Toolek To może ja też poprosze herbatkę..... 3nodding *wygląda zza framugi* Może takiej na wzmocnienie orga(ni)zmu? Jak tam po wczorajszej impressce w ogóle? Cześć Czarny pamiętaj że tamta herbatka ze wzmocnieniem ma skutek uboczny blaugh Jaki, bo nie pamiętam. Chyba mniej uż wtedy nie było... czesc czarny jak po wczorajszej zabawie z kukusem??? xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:49 am
ja nie znikłem. I chyba nie zanikam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:50 am
Ozzwald Czarny Ozzwald Czarny Toolek To może ja też poprosze herbatkę..... 3nodding *wygląda zza framugi* Może takiej na wzmocnienie orga(ni)zmu? Jak tam po wczorajszej impressce w ogóle? Cześć Czarny pamiętaj że tamta herbatka ze wzmocnieniem ma skutek uboczny blaugh Jaki, bo nie pamiętam. Chyba mniej uż wtedy nie było... przeczyszcza... sweatdrop pewnie dlatego wszyscy po herbatce znikli blaugh No tak, rzeczywiście...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 17, 2004 2:51 am