|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:27 am
Potrzebuje pilnie 900 golda czy jest ktoś chętny na wymianę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun eek to była pułapka pinkbox mnie zmutował gonk xd blaugh O.o ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sayokun Lethiel lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad A ja wogóle nie przyjdę xd cześć wam^^ confused może ja też po prostu nie pujdę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:28 am
Lethiel *przytuuuuuuuuuulas* witaj whee jestem zmęczony (bardzo) *łupssssss na ziemiankę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:28 am
Lethiel Sayokun Vykk *wielki przytul* teraz bede wpadal czasciej bo nareszcie mam necika w domciu!!!!!!yaaaaay xp xd nie za mocno jak skrzywdzisz hime to bedziesz mial do czynienia ze mna... i moja pila lancuchowa xd xd xd nie musisz sie martwic o to Sayokun nie mam yle sily rece mnie zbyt bola xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:29 am
Lethiel Yumehayla Sayokun Lethiel lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad A ja wogóle nie przyjdę xd cześć wam^^ witaj *przytuuuuuuuulas* bo jestes wrednym Yumcislawem xd chmielak, andrzej i kamil tez mieli nie przychodzic.. ale ich zmoosilysmy whee A ja się nie dam...będziemy się we dwoje cuuuuuuuuuuuuudoooooooownieeeeeee bawić z Fil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:29 am
radioaktywny Lethiel *przytuuuuuuuuuulas* witaj whee jestem zmęczony (bardzo) *łupssssss na ziemiankę* *spada za nim na podloge* O.o ... przeprasham... *zlazi z niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:33 am
Yumehayla Lethiel Yumehayla Sayokun studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad A ja wogóle nie przyjdę xd cześć wam^^ witaj *przytuuuuuuuulas* bo jestes wrednym Yumcislawem xd chmielak, andrzej i kamil tez mieli nie przychodzic.. ale ich zmoosilysmy whee A ja się nie dam...będziemy się we dwoje cuuuuuuuuuuuuudoooooooownieeeeeee bawić z Fil  wspoolczooje sasiadom xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:34 am
Lethiel Yumehayla A ja się nie dam...będziemy się we dwoje cuuuuuuuuuuuuudoooooooownieeeeeee bawić z Fil  wspoolczooje sasiadom xd xd xd I słusznie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:35 am
Sayokun Yumehayla Sayokun Lethiel lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad A ja wogóle nie przyjdę xd cześć wam^^ confused może ja też po prostu nie pujdę stare stare stare tylko sproobooj.. tlumaczyla to jush 3 osobnikom xd .. bedziesh do konca zycia zalowal jak nie poojdziesh... masz isc 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:36 am
Lethiel stare stare stare tylko sproobooj.. tlumaczyla to jush 3 osobnikom xd .. bedziesh do konca zycia zalowal jak nie poojdziesh... masz isc 3nodding xd eek tak jest lethiel hime sama heart 'kłania się i całuje w stupki' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:37 am
Sayokun Lethiel stare stare stare tylko sproobooj.. tlumaczyla to jush 3 osobnikom xd .. bedziesh do konca zycia zalowal jak nie poojdziesh... masz isc 3nodding xd eek tak jest lethiel hime sama heart 'kłania się i całuje w stupki' heart heart heart xd *przytuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|