|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:10 am
Lethiel Vykk Rynn the Vampire No nie wiem....albo mam znnginę albo jakieś typowe przeziębienie, wolę w każdym razie dmuchać na zimne, bo nie chcę znylądować w szpitalu :/ lepiej sie kurowac puki jest jeszcze wczesnie...sam mam katarek od dluzszego czasu ale nie moge sie go wcale pozbyc witaj blaugh *przytuuuuulas* *wielki przytul* teraz bede wpadal czasciej bo nareszcie mam necika w domciu!!!!!!yaaaaay xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:11 am
Vykk Lethiel Vykk Rynn the Vampire No nie wiem....albo mam znnginę albo jakieś typowe przeziębienie, wolę w każdym razie dmuchać na zimne, bo nie chcę znylądować w szpitalu :/ lepiej sie kurowac puki jest jeszcze wczesnie...sam mam katarek od dluzszego czasu ale nie moge sie go wcale pozbyc witaj blaugh *przytuuuuulas* *wielki przytul* teraz bede wpadal czasciej bo nareszcie mam necika w domciu!!!!!!yaaaaay xp xd yay .. dostalam wielkiego przytulasa whee xd gratoolacje necika 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:13 am
Lethiel yay .. dostalam wilkiego przytulasa whee xd gratoolacje necika 3nodding thx ... musdze sie nim nacieszyc przez weekend bo w pn mam wielki spr. z przedmiotu zawodowego z ktorego 3/4 kalsy nic nie umie blaugh ale niestety musze sie tez na niego uczyc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:15 am
Vykk *wielki przytul* teraz bede wpadal czasciej bo nareszcie mam necika w domciu!!!!!!yaaaaay xp xd nie za mocno jak skrzywdzisz hime to bedziesz mial do czynienia ze mna... i moja pila lancuchowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:16 am
Vykk Lethiel yay .. dostalam wilkiego przytulasa whee xd gratoolacje necika 3nodding thx ... musdze sie nim nacieszyc przez weekend bo w pn mam wielki spr. z przedmiotu zawodowego z ktorego 3/4 kalsy nic nie umie blaugh ale niestety musze sie tez na niego uczyc crying lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:17 am
Sayokun Vykk *wielki przytul* teraz bede wpadal czasciej bo nareszcie mam necika w domciu!!!!!!yaaaaay xp xd nie za mocno jak skrzywdzisz hime to bedziesz mial do czynienia ze mna... i moja pila lancuchowa xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:18 am
Lethiel lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:22 am
Sayokun Lethiel lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad nie przejmooj sie .. u nas tylko kilka osoob z kims przychodzi wink .. lepiej byc samemu.. mozna sie lepiej bawic whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:23 am
Lethiel Sayokun Lethiel lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad nie przejmooj sie .. u nas tylko kilka osoob z kims przychodzi wink .. lepiej byc samemu.. mozna sie lepiej bawic whee 3nodding może masz rację confused mam pinkboxa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:23 am
Sayokun Lethiel lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad A ja wogóle nie przyjdę xd cześć wam^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:24 am
Sayokun może masz rację confused mam pinkboxa whee brawo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:25 am
Lethiel Sayokun może masz rację confused mam pinkboxa whee brawo 4laugh hejka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:25 am
Yumehayla Sayokun Lethiel lol.. u mnie w poniedzialek beda skroocone lekcje bo proobna matoorka z matmy.. na szczescie ja nie pishu.. wiec moze do szkoolki nie poojde 3nodding .. sukieneczki na stoodnioowke szukac bede whee studniowka sweatdrop sad jak zwyle bede jednym z nielicznych z klasy ktorzy przyjda sami sad A ja wogóle nie przyjdę xd cześć wam^^ witaj *przytuuuuuuuulas* bo jestes wrednym Yumcislawem xd chmielak, andrzej i kamil tez mieli nie przychodzic.. ale ich zmoosilysmy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:26 am