|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 4:11 am
słuchajcie wszyscy!!!!!!!! eek przed chwila, chodziłam po sklepach patrze, eek a tu jakas paczka mi lata. sweatdrop otworzyłam ja, a tam ten biały kwiatek, ktory wisi mi na głowie czadowy nie????? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 4:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 4:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:02 am
hello ja jestem biggrin krde kcialam nasze (moje i julki) zdjecia do gakleri wchszanic.. ale mialam je na dyskietce... ktora sie przez przypadek zepsiuula (moze to byla przestoga zeby ich nie pokazywac eek ) domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:03 am
Baliaur hello ja jestem biggrin krde kcialam nasze (moje i julki) zdjecia do gakleri wchszanic.. ale mialam je na dyskietce... ktora sie przez przypadek zepsiuula (moze to byla przestoga zeby ich nie pokazywac eek ) domokun domokun domokun domokun hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:05 am
Delisa Baliaur hello ja jestem biggrin krde kcialam nasze (moje i julki) zdjecia do gakleri wchszanic.. ale mialam je na dyskietce... ktora sie przez przypadek zepsiuula (moze to byla przestoga zeby ich nie pokazywac eek ) domokun domokun domokun domokun hejka 4laugh glupie pytanie winno sie pisac "ide przed siebię" cy "ide przed siebie"?? Deli mash cio jutro robic ok 10???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:10 am
Baliaur Delisa Baliaur hello ja jestem biggrin krde kcialam nasze (moje i julki) zdjecia do gakleri wchszanic.. ale mialam je na dyskietce... ktora sie przez przypadek zepsiuula (moze to byla przestoga zeby ich nie pokazywac eek ) domokun domokun domokun domokun hejka 4laugh glupie pytanie winno sie pisac "ide przed siebię" cy "ide przed siebie"?? Deli mash cio jutro robic ok 10??? powinno sie pisac: idę przed siebie blaugh (tak sadze sweatdrop wink ) jutro ok 10? nie wink a o co chodzi ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:12 am
Delisa Baliaur Delisa Baliaur hello ja jestem biggrin krde kcialam nasze (moje i julki) zdjecia do gakleri wchszanic.. ale mialam je na dyskietce... ktora sie przez przypadek zepsiuula (moze to byla przestoga zeby ich nie pokazywac eek ) domokun domokun domokun domokun hejka 4laugh glupie pytanie winno sie pisac "ide przed siebię" cy "ide przed siebie"?? Deli mash cio jutro robic ok 10??? powinno sie pisac: idę przed siebie blaugh (tak sadze sweatdrop wink ) jutro ok 10? nie wink a o co chodzi ? wink wiesh jutro z juliangel przywloczymy sie do szczecina... mushe sobie buciki kupic domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:14 am
hej, hej kochane szkraby whee jestem teraz na zajeciach Komputerowych, facio cos kreci o swiatlocieniach w Corelu xp heh... mam nadzieje ze uda mi sie wczesniej zwolnic sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:16 am
Miss_Karina hej, hej kochane szkraby whee jestem teraz na zajeciach Komputerowych, facio cos kreci o swiatlocieniach w Corelu xp heh... mam nadzieje ze uda mi sie wczesniej zwolnic sweatdrop blaugh szkraby?? sweatdrop hey ja tam nie lubie corela wole paint shop pro jest o wiele lepsiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:17 am
Baliaur wiesh jutro z juliangel przywloczymy sie do szczecina... mushe sobie buciki kupic domokun wow whee a gdzie bedziecie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:18 am
Miss_Karina hej, hej kochane szkraby whee jestem teraz na zajeciach Komputerowych, facio cos kreci o swiatlocieniach w Corelu xp heh... mam nadzieje ze uda mi sie wczesniej zwolnic sweatdrop blaugh hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:19 am
Delisa Baliaur wiesh jutro z juliangel przywloczymy sie do szczecina... mushe sobie buciki kupic domokun wow whee a gdzie bedziecie? wink sprawdz rozklad pociagoff..... o ok 8 40 jest wyjazd ze stargardu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:23 am
Baliaur Delisa Baliaur wiesh jutro z juliangel przywloczymy sie do szczecina... mushe sobie buciki kupic domokun wow whee a gdzie bedziecie? wink sprawdz rozklad pociagoff..... o ok 8 40 jest wyjazd ze stargardu 3nodding a do kiedy bedziecie w szczecinie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 5:24 am
Baliaur Miss_Karina hej, hej kochane szkraby whee jestem teraz na zajeciach Komputerowych, facio cos kreci o swiatlocieniach w Corelu xp heh... mam nadzieje ze uda mi sie wczesniej zwolnic sweatdrop blaugh szkraby?? sweatdrop hey ja tam nie lubie corela wole paint shop pro jest o wiele lepsiii wlasnie zauwazylam ze corel jest do kotu xp ale niestety bede musiala sie nauczyc go obslugiwac sweatdrop a co do szkraboow to moje normalne pofftanko blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|