|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:47 pm
co za szczescie ze jutro jest piatek xp w koncu sie wyspie... xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:51 pm
Witajcie biggrin
Lethiel, wszystkiego naj naj najlepszego!! biggrin biggrin biggrin (spóźnione zyczenia sweatdrop ). *przytula* Samych miłch niespodzianek i w ogóle...
Ludności co tam u was? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:51 pm
Kujonka Witajcie biggrin Lethiel, wszystkiego naj naj najlepszego!! biggrin biggrin biggrin (spóźnione zyczenia sweatdrop ). *przytula* Samych miłch niespodzianek i w ogóle... Ludności co tam u was? biggrin Hi Kujonka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:00 pm
Kujonka Witajcie biggrin Lethiel, wszystkiego naj naj najlepszego!! biggrin biggrin biggrin (spóźnione zyczenia sweatdrop ). *przytula* Samych miłch niespodzianek i w ogóle... Ludności co tam u was? biggrin hell ho pani universe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:08 pm
Kujonka Dlaczego wszystko wok22; mnie musi się zacinać / mieć jakieś błędy? whee Chamstwo... Jupi jaj... A wy nocne marki nie spicie? blaugh nie śpimy *zieeeeeeeeeew* *spada na podłogę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:11 pm
sorki ide spaciu.... == jutro znoow zarywanko == doblaa....aaaanoooc wam!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:11 pm
radioaktywny Kujonka Dlaczego wszystko wok22; mnie musi się zacinać / mieć jakieś błędy? whee Chamstwo... Jupi jaj... A wy nocne marki nie spicie? blaugh nie śpimy *zieeeeeeeeeew* *spada na podłogę* Aaaa.... *ziewa*. No ta ja juz idę. Papa... (ah ci rodzice xp ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:19 pm
Siema ciasteczka z Kremem smile Zgadnijcie kto tak mowi ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:23 pm
Kujonka radioaktywny Kujonka Dlaczego wszystko wok22; mnie musi się zacinać / mieć jakieś błędy? whee Chamstwo... Jupi jaj... A wy nocne marki nie spicie? blaugh nie śpimy *zieeeeeeeeeew* *spada na podłogę* Aaaa.... *ziewa*. No ta ja juz idę. Papa... (ah ci rodzice xp ). to nara też spadusiam *wychodząc na balkon wypada za barjerkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 1:44 pm
kto wie jaka jest ta wedka z + i gdzie ją mozna kupic?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|