|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:30 pm
*siada na środku pokoju* Ych...szlag by to wszystko... *doczołgowywuje się do najbliższego fotela i siada na nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:31 pm
Keita Korangar em em em... co teraz wypić??? Mzę z kolejkę huraganów albo coś mocniejszego.... może Vodka sauer? Kukus-san wymyśl coś byle kolejkę bo chyba jestem tu jnajtrzeźwiejszy!!! stare Niet! JA jesce jestem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:32 pm
Delein Keita Korangar wyawaliło mnie na chwilę *odbiera lagoonę* dzięki sensei! * podchodzi do delein chwyta ją za rękę i zabiera na parkiet* ajk nie a pisarza to ja sietobą zaopiekuję póki on nie przybędzie p ciebie w lśniącej zbroji! *kiwając się lekko próbuje wyłąpać rytm* *bierze drina od Kukusa* Bóg ci w seksie wynagrodzi... kasa by się przydała... sexu mam wystarczająco
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:34 pm
AdgaMa Delein AdgaMa Postawilibyście mi piwo, a nie tak sami pijecie... Ludzi zapraszać, bo sami nie zawsze przyjdą...*sadowi się przy barze i zmusza najbliżej siedzącą osobę do postawienia jej drinka* Oooo co ja widzę...tekścior Akuratów!!!!!! *zaczyna śpiewać* *a raczej drzeć mordę* "Spokój wielki spokój, przestrzeń między lzami w oku, spokój w morzu, morze czeka, słodycz wielka wraca rzeka, mosta nad rzeką rzeka płynie spokój muchy gdzieś w bursztynie..." MIĘDZY WERSY WDARŁ SIĘ SPOKÓJ WYŁOWIONY Z ŁEZ POTOKU! Yeah, jeden z moich ulubionych zespołów :] Kocham Akuratów!!! A w niedzielę gra u mnie Closterkeller ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:36 pm
Kukus Delein Keita Korangar wyawaliło mnie na chwilę *odbiera lagoonę* dzięki sensei! * podchodzi do delein chwyta ją za rękę i zabiera na parkiet* ajk nie a pisarza to ja sietobą zaopiekuję póki on nie przybędzie p ciebie w lśniącej zbroji! *kiwając się lekko próbuje wyłąpać rytm* *bierze drina od Kukusa* Bóg ci w seksie wynagrodzi... kasa by się przydała... sexu mam wystarczająco No to w kasie, skoroś taki potrzebujący XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:36 pm
Delein AdgaMa Delein AdgaMa Postawilibyście mi piwo, a nie tak sami pijecie... Ludzi zapraszać, bo sami nie zawsze przyjdą...*sadowi się przy barze i zmusza najbliżej siedzącą osobę do postawienia jej drinka* Oooo co ja widzę...tekścior Akuratów!!!!!! *zaczyna śpiewać* *a raczej drzeć mordę* "Spokój wielki spokój, przestrzeń między lzami w oku, spokój w morzu, morze czeka, słodycz wielka wraca rzeka, mosta nad rzeką rzeka płynie spokój muchy gdzieś w bursztynie..." MIĘDZY WERSY WDARŁ SIĘ SPOKÓJ WYŁOWIONY Z ŁEZ POTOKU! Yeah, jeden z moich ulubionych zespołów :] Kocham Akuratów!!! A w niedzielę gra u mnie Closterkeller ^^v O ja cie krece ale super^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:37 pm
Lina-san Keita Korangar em em em... co teraz wypić??? Mzę z kolejkę huraganów albo coś mocniejszego.... może Vodka sauer? Kukus-san wymyśl coś byle kolejkę bo chyba jestem tu jnajtrzeźwiejszy!!! stare Niet! JA jesce jestem! EE to musisz coś z tym zrobić ... ! * podaje kieliszek * Rozdaje reszcie .. Za piekne polskie kobiety .... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:37 pm
Kukus Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Kuksiu, post Ci ostatni nie doszedł, machnij jeszcze jednego gonk i pijemy whee Rynn, zawiesiłaś się? pijemy pijemy... nie ociągamy się, bo już następny skład mi się przypomniał blaugh coś dla ciebie... co prawda my Polacy jesteśmy nie amerykanie ale druga część nazwy się zgadza... American Beauty 4laugh no, już się odwiesiłam, dobra, kręć tą American Beauty i pijemy! *za zamkniętym barem robi drinka dla siebie i krwiopijcy* już się robi, szefowa... drin będzie wporzo... taki do sączenia * staiwa dwie szklanki do longdrinka na kontuarze i szykuje miarki odmierzając na dwa strzały po [20 ml brandy, 20 ml wytrawnego wermutu, 1 łyżeczka barowa Creme de Menthe, 2 barowe łyżeczki soku pomarańczowego, 1 barowa łyżeczka syropu grenadynowego] i tłucze lood* tera obczaj te ruchy, Netoperku *kręcąć się na na obrotowym stołku przyrządza drina... Szklankę napełnia do połowy tłuczonym lodem, wlewa wszystkie składniki i krótkim ruchem miesza*alkohol szkodzi... na zdrowie *podaje Rynn szklaneczkę* hooo, dobrze wygląda! i nieźle wali! łuuu! mmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:39 pm
Lina-san Delein AdgaMa Delein AdgaMa Postawilibyście mi piwo, a nie tak sami pijecie... Ludzi zapraszać, bo sami nie zawsze przyjdą...*sadowi się przy barze i zmusza najbliżej siedzącą osobę do postawienia jej drinka* Oooo co ja widzę...tekścior Akuratów!!!!!! *zaczyna śpiewać* *a raczej drzeć mordę* "Spokój wielki spokój, przestrzeń między lzami w oku, spokój w morzu, morze czeka, słodycz wielka wraca rzeka, mosta nad rzeką rzeka płynie spokój muchy gdzieś w bursztynie..." MIĘDZY WERSY WDARŁ SIĘ SPOKÓJ WYŁOWIONY Z ŁEZ POTOKU! Yeah, jeden z moich ulubionych zespołów :] Kocham Akuratów!!! A w niedzielę gra u mnie Closterkeller ^^v O ja cie krece ale super^^" Tia, jeszcze muszę sobie odpowiedną obstawę załatwić ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:40 pm
Delein AdgaMa Delein AdgaMa Postawilibyście mi piwo, a nie tak sami pijecie... Ludzi zapraszać, bo sami nie zawsze przyjdą...*sadowi się przy barze i zmusza najbliżej siedzącą osobę do postawienia jej drinka* Oooo co ja widzę...tekścior Akuratów!!!!!! *zaczyna śpiewać* *a raczej drzeć mordę* "Spokój wielki spokój, przestrzeń między lzami w oku, spokój w morzu, morze czeka, słodycz wielka wraca rzeka, mosta nad rzeką rzeka płynie spokój muchy gdzieś w bursztynie..." MIĘDZY WERSY WDARŁ SIĘ SPOKÓJ WYŁOWIONY Z ŁEZ POTOKU! Yeah, jeden z moich ulubionych zespołów :] Kocham Akuratów!!! A w niedzielę gra u mnie Closterkeller ^^v *ocknoł się* a znasz to za tym głosem, duchem walki i odwagi wgóre sztandar z orłem biąłym uniesiemy nadszedł czas by znów przypomnieć dawne rany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:43 pm
Keita Korangar em em em... co teraz wypić??? Mzę z kolejkę huraganów albo coś mocniejszego.... może Vodka sauer? Kukus-san wymyśl coś byle kolejkę bo chyba jestem tu jnajtrzeźwiejszy!!! stare niekoniecznie, bo ja jestem calkiem trzezwa :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:44 pm
Ozzwald Delein AdgaMa Delein AdgaMa Postawilibyście mi piwo, a nie tak sami pijecie... Ludzi zapraszać, bo sami nie zawsze przyjdą...*sadowi się przy barze i zmusza najbliżej siedzącą osobę do postawienia jej drinka* Oooo co ja widzę...tekścior Akuratów!!!!!! *zaczyna śpiewać* *a raczej drzeć mordę* "Spokój wielki spokój, przestrzeń między lzami w oku, spokój w morzu, morze czeka, słodycz wielka wraca rzeka, mosta nad rzeką rzeka płynie spokój muchy gdzieś w bursztynie..." MIĘDZY WERSY WDARŁ SIĘ SPOKÓJ WYŁOWIONY Z ŁEZ POTOKU! Yeah, jeden z moich ulubionych zespołów :] Kocham Akuratów!!! A w niedzielę gra u mnie Closterkeller ^^v *ocknoł się* a znasz to za tym głosem, duchem walki i odwagi wgóre sztandar z orłem biąłym uniesiemy nadszedł czas by znów przypomnieć dawne rany ja znam, ja znam... to HONOR... bodajże kawałek "Znak Orła"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:44 pm
BeeWolf Lina-san Keita Korangar em em em... co teraz wypić??? Mzę z kolejkę huraganów albo coś mocniejszego.... może Vodka sauer? Kukus-san wymyśl coś byle kolejkę bo chyba jestem tu jnajtrzeźwiejszy!!! stare Niet! JA jesce jestem! EE to musisz coś z tym zrobić ... ! * podaje kieliszek * Rozdaje reszcie .. Za piekne polskie kobiety .... heart Nyo jeszcze jeden!^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:45 pm
Omega Sun Keita Korangar em em em... co teraz wypić??? Mzę z kolejkę huraganów albo coś mocniejszego.... może Vodka sauer? Kukus-san wymyśl coś byle kolejkę bo chyba jestem tu jnajtrzeźwiejszy!!! stare niekoniecznie, bo ja jestem calkiem trzezwa :> jakim cudem ty się tu trzeźwa uchowałaś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:46 pm
Omega Sun Keita Korangar em em em... co teraz wypić??? Mzę z kolejkę huraganów albo coś mocniejszego.... może Vodka sauer? Kukus-san wymyśl coś byle kolejkę bo chyba jestem tu jnajtrzeźwiejszy!!! stare niekoniecznie, bo ja jestem calkiem trzezwa :> moze cas to zmienic ... * ognisty pocałunek* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|