|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:55 pm
twisted_only_one Kiray tego to napewno...chociaz te moje nie sa takie male, i swoj wyglad nadrabiaja szczekaniem...jednak ja bym jeszcze chcial jakiegos owczarka niemieckiego lub cos w tym stylu polecam malamuty sa sloooodkie xd twisted sa fajne...tylko pewnie szczeniak duzo kosztuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 3:58 pm
Kiray twisted_only_one Kiray tego to napewno...chociaz te moje nie sa takie male, i swoj wyglad nadrabiaja szczekaniem...jednak ja bym jeszcze chcial jakiegos owczarka niemieckiego lub cos w tym stylu polecam malamuty sa sloooodkie xd twisted sa fajne...tylko pewnie szczeniak duzo kosztuje noooooooo... bez rodowodu ok 800 z dobrego zrodla...zawsze chcialam miec malamuta ale mama nie chce crying crying crying moge wiedziec co ty ak pozno robisz na necie na gai? ne masz jutro szkoly? xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:06 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray tego to napewno...chociaz te moje nie sa takie male, i swoj wyglad nadrabiaja szczekaniem...jednak ja bym jeszcze chcial jakiegos owczarka niemieckiego lub cos w tym stylu polecam malamuty sa sloooodkie xd twisted sa fajne...tylko pewnie szczeniak duzo kosztuje noooooooo... bez rodowodu ok 800 z dobrego zrodla...zawsze chcialam miec malamuta ale mama nie chce crying crying crying moge wiedziec co ty ak pozno robisz na necie na gai? ne masz jutro szkoly? xd twisted ...ja wegetuje przed kompem juz od 9 maja, czyli od momentu kiedy mialem mature z matematyki...i nie uwazam ze to jest bardzo pozna pora xd przewaznie siedze do 2-3 a pozniej ide w kime...ostatnio tak nie moglem bo ktos inny zajmowal mi kompa sad z rewaznuje si pytaniem: Co TY robisz o tej porze przed kompem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:08 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray tego to napewno...chociaz te moje nie sa takie male, i swoj wyglad nadrabiaja szczekaniem...jednak ja bym jeszcze chcial jakiegos owczarka niemieckiego lub cos w tym stylu polecam malamuty sa sloooodkie xd twisted sa fajne...tylko pewnie szczeniak duzo kosztuje noooooooo... bez rodowodu ok 800 z dobrego zrodla...zawsze chcialam miec malamuta ale mama nie chce crying crying crying moge wiedziec co ty ak pozno robisz na necie na gai? ne masz jutro szkoly? xd twisted ...ja wegetuje przed kompem juz od 9 maja, czyli od momentu kiedy mialem mature z matematyki...i nie uwazam ze to jest bardzo pozna pora xd przewaznie siedze do 2-3 a pozniej ide w kime...ostatnio tak nie moglem bo ktos inny zajmowal mi kompa sad z rewaznuje si pytaniem: Co TY robisz o tej porze przed kompem?? no cooz ja tez jak ty mam juz wakacje po maturce tylko ja zaczelam wakacje po feriach ^_^ ja tam ide spac dopoki jest z kim pogadac...racjonalnie ^_^ xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:10 pm
twisted_only_one no cooz ja tez jak ty mam juz wakacje po maturce tylko ja zaczelam wakacje po feriach ^_^ ja tam ide spac dopoki jest z kim pogadac...racjonalnie ^_^ xd twisted dobrze wiedziec...teraz jak bedziesz chiala odejsc to bede wiedzial ze mowie glupoty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:13 pm
Kiray twisted_only_one no cooz ja tez jak ty mam juz wakacje po maturce tylko ja zaczelam wakacje po feriach ^_^ ja tam ide spac dopoki jest z kim pogadac...racjonalnie ^_^ xd twisted dobrze wiedziec...teraz jak bedziesz chiala odejsc to bede wiedzial ze mowie glupoty 3nodding akurat mi chodzilo o rozmowe powiedzmy z kitty z toba mozna calkkiem do rzeczy pogadac...mimo ze jestes konfidentem prawie jak ja wink jak ja zaczne gadac gloopoty to mi powiedz ^_^ twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:15 pm
masz interesujacy sig biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:16 pm
Kiray masz interesujacy sig biggrin dziekooje bardzo szkoda ze nie moge powiedziec tego samego o twoim ^_^ tak ostatnio spodobala mi sie tworczosc beksinskiego xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:19 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one no cooz ja tez jak ty mam juz wakacje po maturce tylko ja zaczelam wakacje po feriach ^_^ ja tam ide spac dopoki jest z kim pogadac...racjonalnie ^_^ xd twisted dobrze wiedziec...teraz jak bedziesz chiala odejsc to bede wiedzial ze mowie glupoty 3nodding akurat mi chodzilo o rozmowe powiedzmy z kitty z toba mozna calkkiem do rzeczy pogadac...mimo ze jestes konfidentem prawie jak ja wink jak ja zaczne gadac gloopoty to mi powiedz ^_^ twisted ja dlatego zadko kiedy sie pojawiam na polskiej gildi...gdy widze jak niektore osoby sie zachowuja to poprostu nie wiem co mam zrobi...smiac sie czy plakac naszczescie na RP staramy sie nie wpuszczac nikogo kto by sie tak zachowywal...wiec tu jest spokoj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:22 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one no cooz ja tez jak ty mam juz wakacje po maturce tylko ja zaczelam wakacje po feriach ^_^ ja tam ide spac dopoki jest z kim pogadac...racjonalnie ^_^ xd twisted dobrze wiedziec...teraz jak bedziesz chiala odejsc to bede wiedzial ze mowie glupoty 3nodding akurat mi chodzilo o rozmowe powiedzmy z kitty z toba mozna calkkiem do rzeczy pogadac...mimo ze jestes konfidentem prawie jak ja wink jak ja zaczne gadac gloopoty to mi powiedz ^_^ twisted ja dlatego zadko kiedy sie pojawiam na polskiej gildi...gdy widze jak niektore osoby sie zachowuja to poprostu nie wiem co mam zrobi...smiac sie czy plakac naszczescie na RP staramy sie nie wpuszczac nikogo kto by sie tak zachowywal...wiec tu jest spokoj xd -_-"dopiero zauwazylam ze jestes modem.... nie ma to jak bliskie spotkania z modami...mam zle wspomnienia... crying crying crying powiedz tylko ze tu nie ma kitty bo chyba sie pochlastam niech ten zkatek bedzzzie bezpieczny od niej.... xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:22 pm
twisted_only_one Kiray masz interesujacy sig biggrin dziekooje bardzo szkoda ze nie moge powiedziec tego samego o twoim ^_^ tak ostatnio spodobala mi sie tworczosc beksinskiego xd twisted hehe...no nie ma sprawy xp xd moze kiedys jakis umieszcze... a o Beksinskim nigdy nie slyszalem sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:24 pm
Kiray twisted_only_one Kiray masz interesujacy sig biggrin dziekooje bardzo szkoda ze nie moge powiedziec tego samego o twoim ^_^ tak ostatnio spodobala mi sie tworczosc beksinskiego xd twisted hehe...no nie ma sprawy xp xd moze kiedys jakis umieszcze... a o Beksinskim nigdy nie slyszalem sweatdrop xd stare kilka miechow temu bylo glosno o nim zabil sie albo ktos go zabil nie pamietam ogolnie troche narwany facet jak ijego cala rodzina jego syn nawet sypial w trumnie ale fajne ma obrazy mrgreen xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:27 pm
twisted_only_one -_-"dopiero zauwazylam ze jestes modem.... nie ma to jak bliskie spotkania z modami...mam zle wspomnienia... crying crying crying powiedz tylko ze tu nie ma kitty bo chyba sie pochlastam niech ten zkatek bedzzzie bezpieczny od niej.... xd twisted hehe...jestem modem bo ma sie te kontakty i wogole jestem fajny xd zajrzyj sobie w guild members to zobaczysz kto jest w RP...jednak tak naprawde wiekszosc z nich od bardzo dawna sie nie pojawila na RP...najczesciej mozna spotkac Bee, Ozza, mnie, Revcata, Opcego, Racqela i kilka innych osob..ale to sporadycznie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:30 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one Kiray masz interesujacy sig biggrin dziekooje bardzo szkoda ze nie moge powiedziec tego samego o twoim ^_^ tak ostatnio spodobala mi sie tworczosc beksinskiego xd twisted hehe...no nie ma sprawy xp xd moze kiedys jakis umieszcze... a o Beksinskim nigdy nie slyszalem sweatdrop xd stare kilka miechow temu bylo glosno o nim zabil sie albo ktos go zabil nie pamietam ogolnie troche narwany facet jak ijego cala rodzina jego syn nawet sypial w trumnie ale fajne ma obrazy mrgreen xd twisted o tym zabojstwie i jego synie cos slyszalem jak bylo o tym glosno...ale jego obrazow i tak nie widzialem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:30 pm
Kiray twisted_only_one -_-"dopiero zauwazylam ze jestes modem.... nie ma to jak bliskie spotkania z modami...mam zle wspomnienia... crying crying crying powiedz tylko ze tu nie ma kitty bo chyba sie pochlastam niech ten zkatek bedzzzie bezpieczny od niej.... xd twisted hehe...jestem modem bo ma sie te kontakty i wogole jestem fajny xd zajrzyj sobie w guild members to zobaczysz kto jest w RP...jednak tak naprawde wiekszosc z nich od bardzo dawna sie nie pojawila na RP...najczesciej mozna spotkac Bee, Ozza, mnie, Revcata, Opcego, Racqela i kilka innych osob..ale to sporadycznie sweatdrop juz tam zagladalam ale jakos nie zwrocilam uwagi na modow oczywiscie wiem ze opcy bee i ozzy sa modami...no i teraz ty smile hmmmmmm taka znajomosc moze byc przydatna wink xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|