|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 26, 2010 12:12 pm
Wiek: Można by powiedzieć że 16 xD (za 2 tygodnie ) Poziom wyksztalcenia: gimnazjum xd zainteresowania: muzyka, horrory, anime, mangi, zjawiska paranormalne xD lubie - lato xD nie lubie - zimy i śniegu xD imie - Karolina miejsce zamieszkania - Gorzów Wlkp. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 26, 2010 12:31 pm
niccolo12machiavelli @ ichabot - piszę i lubię to. podoba mi się, odpręża mnie. smile a banany uważam za fuj niedobre scream uważam, że to jedno z najbardziej obrzydliwych owoców. za to lubię wiśnie 3nodding No to fajnie, jeśli będziesz miał ochotę, podziel się z nami swoją twórczością, jest nawet do tego specjalny topic w sticky biggrin Expower ichabot - a co dokładnie robisz xD? Studiuję analitykę medyczną. Gdybym został magistrem, to mógłbym badać (pić) twoją krew twisted Holy xaviera Poziom wyksztalcenia: gimnazjum xd zainteresowania: muzyka, horrory, anime, mangi, zjawiska paranormalne xD lubie - lato xD nie lubie - zimy i śniegu xD Mam nadzieję, że nie masz zamiaru zakończyć na gimnazjum xd A oprócz mang i anime czytasz jeszcze coś ciekawego? smile Dlaczego nie lubisz zimy? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 26, 2010 2:40 pm
Wiek: 30 Wykształcenie: Wyższe pełne, magister z Kultury i Literatury Amerykańskiej i Brytyjskiej Zainteresowania: gotowanie, wampiry, książki i filmy, muzyka (szczególnie japoński rock) i gotowanie Lubię: sushi i lody straciatella, kawę i kupowanie książek Nie lubię: głupich ludzi, zimna, brukselki i polskich seriali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 26, 2010 2:59 pm
Cockatrice Daisuke Wiek: 30 Wykształcenie: Wyższe pełne, magister z Kultury i Literatury Amerykańskiej i Brytyjskiej Zainteresowania: gotowanie, wampiry, książki i filmy, muzyka (szczególnie japoński rock) i gotowanie Lubię: sushi i lody straciatella, kawę i kupowanie książek Nie lubię: głupich ludzi, zimna, brukselki i polskich seriali ale mode na sukces lubisz? twisted Jesteś chyba starszy od buca whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 26, 2010 3:04 pm
ichabot Dlaczego nie lubisz zimy? ;D przecież zima jest zła. wszyscy to wiedzą. Baranina Jesteś chyba starszy od buca whee och nie, och nie, och nie... proszę, tylko nie wypominaj mu wieku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 7:07 am
Wiek: 23 - skoro to takie ważne... Poziom wyksztalcenia: nadal zdobywam razz zainteresowania: jedno widać w nicku imie - jesli ktos sobie zyczy: Kinga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 7:45 am
Baranina ale mode na sukces lubisz? twisted Kocham, uwielbiam i pasjami NIE oglądam wink teraz z ukochanych na tapecie jest Doktor House, Chirurdzy i Tudorowie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 27, 2010 8:08 am
ichabot Mam nadzieję, że nie masz zamiaru zakończyć na gimnazjum icon_xd.gif A oprócz mang i anime czytasz jeszcze coś ciekawego? icon_smile.gif Dlaczego nie lubisz zimy? ;D Nie, no po gimnazjum ide gdzieś dalej ale jeszcze nie wiem jaką szkołę wybrać sweatdrop Czasem coś przeczytam jeśli mnie zainteresuje xD Najczęściej mam tak, że zacznę coś czytać i nie skończe ;p Hmm.. bo zima to jedno wielkie, okropne, zimne i bezwzględne zUo przez które juz nie raz się wy..waliłam w drodze do szkoły xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 2:37 am
OK, nie mam więcej pytań, co do zimy rofl
No cóż, zawsze zamiast szkoły możesz zostać " ninja "
Ach... zapomniałbym, u chłopaków się nie upominałem, ale wszyscy w tym temacie powinni podać jakie mają aktualnie na sobie majtki twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 4:15 am
skleroza nie boli a jak ktoś nie nosi? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 4:19 am
... To niech wkłada spodnie bez rozporka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 5:37 am
Aż tak bardzo lubicie majtki żeby pisać jakie kto nosi? xd
Dobra, powiem wam na śpiewająco twisted
~Majteczki w kropeczki łohohoho~ rofl dramallama twisted
Jeszcze czegoś o sobie nie powiedziałam? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:13 am
Holy xaviera Jeszcze czegoś o sobie nie powiedziałam? mrgreen ja tak zupełnie prywatnie jestem zawsze zainteresowany numerem konta i hasłem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 28, 2010 6:28 am