|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 10:24 pm
BeeWolf ZebraDeath BeeWolf ZebraDeath blah, z Naryto lubie tylko Nejiego ( heart ) i Irukę ( heart ) a ost jest niezły, szczególnie podkłady do walk są cudowne, a ich twórca, Toshiro Matsuda..... whee A ja lubię śliwki w czekoladzie wink Ost, cały raczej nie, poszczególne płytki, są niezłe ale też nie zachwycają mnie jakoś bardzo. Najlepszy kawałek ze wszystkich to Neji Vs Hinata. tesz uwazam ze ten Neji vs Hinata jest niezły. nawet moja mama kazala mi go sobie nagrac. jak zeby inaczej, kawałek w stylu Mike Oldfielda musi mi sie podobac jest genialny. przeceniasz się. lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 10:26 pm
EvilYuki ZebraDeath EvilYuki ZebraDeath blah, z Naryto lubie tylko Nejiego ( heart ) i Irukę ( heart ) a ost jest niezły, szczególnie podkłady do walk są cudowne, a ich twórca, Toshiro Matsuda..... whee na One Piece zachorowala znajoma, ja tak trochę, boczkiem. Kinóffka z Nruto, ale która? ta zimowa? nie oglądałam, jakoś wolę komiks od wszystkich anime. i jeszcze ta straszna grafa w anime Naruto.... gonk BOż,e BOże, Boże, ZEBRA! Miłośniczka Iruki heart , powiedz, że taaak!!! heart Raaaany, jak ja go uwielbiam! Ale jego, IrukęUmino, a nie jako dodatek do Kakasza, co to, to nie evil OH TAAAAAK TAAAAAAAAAAAAAAAAK SIOSTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oh Iruka, Iruka.....ooooh....oooooooooohhh... OOOOHHH!!!! blaugh  Jest słodki, opiekuńczy, ma ciemną cerę, lubi Naruto, idealnie pasuje do Kakasza... same zalety! Zastanawiam się, jak można go nie lubić... to ja ci powiem inaczej arrow wolę go w mandze. ma jaśniejszą cere i CZARNE włosy. a i tak jest jedną z ciekawszych postaci, żaden z niego napakowany super-heros... i dlatego jest taki fajny heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:34 am
...A ja cierpię ostatnio na zastój w temacie M&A. ...Od czasu jak dostałem pierwszy tom FMA to nic nie przeczytałem chyba... ...Stagnacja - to chyba odpowiednie słowo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 3:55 am
ja od czasów ostatniego MANGAzyna to średnio wiem jakie są nowości. tyle co w necie dorwę, a to i tak trochę inaczej...
podobno "Bleach" jest dobry. nie wiem, nie znam...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:26 am
Na punkcie Bleacha szaleja miliony, mi on jakoś nie przypadł do gustu. Ja mam tak, ze oglądam trzy pierwsze odcinki i stwierdzam, czy jest sens dalej, tak samo z zespołami - jak trzy piosenki mi ise nie spodobają, to nie lubię ich.
Ostatnio obejrzałam trzy pierwsze odcinki "Fullmetal Alchemist". Zapowiada się naprawdę ciekawie, porusza poważne problemy. Trzeci odcinek był kulminacja moich pisków, bo bracia wyglądali przesłodko razz Strasznym szokiem dla mnie był głos Alphonse'a, ale nic dziwnego - przecież to czternastolatek, mówi więc jeszcze jak baba. Strasznie sie go na początku oglądało, gdy zbroja gadała cienkim głosikiem... Tylko muzyka... taka troche wiejska, w porównaniu do "Naruto" wypada słabiutko... Lecz przy innym porównaniu Naru-chan zdecydowanie traci. z FMA, który wcią jest wydawany, miast robić identyczną z mangą serię, stworzono serial skończony, z małailością odcinków. Wierzę, że oglądanie ich wszystkich będzie dla mnie przyjemnością. no i nazwiska - "Erlic" to chyba hiszpańskie (chyba!), w takim razie powinien nazywać się Eduardo wink Co prawda tak jego imię wymawiają w anime...
Teraz będę sobie przypominać "Soul Huntera". Gdy puszczali go na RTL 7, byłam dość młoda i ogarnięta manią dragonballową gonk więc niewiele pamiętam.
Czyli powolutku będe oglądać trzy serie - "Naruto", FMA i "Soul Huntera" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:30 am
ZebraDeath to ja ci powiem inaczej arrow wolę go w mandze. ma jaśniejszą cere i CZARNE włosy. a i tak jest jedną z ciekawszych postaci, żaden z niego napakowany super-heros... i dlatego jest taki fajny heart dokładnie... wyobraź sobie, że przy każdym rankingu postaci, Iru-chan jest w pierwszej piątce, chociaż pojawia isę bardzo rzadko. Ostatnio moja siostra zaczeła liczyć strony w poszczególnych tomach, na których Iruka siepojawia i wyliczyć średnią. Na dzień dzisiejszy, średnia na 8 tomó wynosi 5 stron. w każdym bądź razie... jego popularność podnoszą dojiny heart _ heart zastanawiam się też, co on takiego w sobie ma, że idealnie pasuje do Kakasza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:34 am
EvilYuki Na punkcie Bleacha szaleja miliony, mi on jakoś nie przypadł do gustu. Ja mam tak, ze oglądam trzy pierwsze odcinki i stwierdzam, czy jest sens dalej, tak samo z zespołami - jak trzy piosenki mi ise nie spodobają, to nie lubię ich. Ostatnio obejrzałam trzy pierwsze odcinki "Fullmetal Alchemist". Zapowiada się naprawdę ciekawie, porusza poważne problemy. Trzeci odcinek był kulminacja moich pisków, bo bracia wyglądali przesłodko razz Strasznym szokiem dla mnie był głos Alphonse'a, ale nic dziwnego - przecież to czternastolatek, mówi więc jeszcze jak baba. Strasznie sie go na początku oglądało, gdy zbroja gadała cienkim głosikiem... Tylko muzyka... taka troche wiejska, w porównaniu do "Naruto" wypada słabiutko... Lecz przy innym porównaniu Naru-chan zdecydowanie traci. z FMA, który wcią jest wydawany, miast robić identyczną z mangą serię, stworzono serial skończony, z małailością odcinków. Wierzę, że oglądanie ich wszystkich będzie dla mnie przyjemnością. no i nazwiska - "Erlic" to chyba hiszpańskie (chyba!), w takim razie powinien nazywać się Eduardo wink Co prawda tak jego imię wymawiają w anime... Teraz będę sobie przypominać "Soul Huntera". Gdy puszczali go na RTL 7, byłam dość młoda i ogarnięta manią dragonballową gonk więc niewiele pamiętam. Czyli powolutku będe oglądać trzy serie - "Naruto", FMA i "Soul Huntera" 3nodding ...No FMA jest przecudny. xd ...A głos Mustangowi podkłada ten sam seiyu co Rufusowi w FF: AC. 3nodding (tak mi się przynajmniej wydaje).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:37 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...No FMA jest przecudny. xd ...A głos Mustangowi podkłada ten sam seiyu co Rufusowi w FF: AC. 3nodding (tak mi się przynajmniej wydaje). Nie mogę, w ogóle co to za nazwisko, "Mustang"? xd mi się cały czas wydaje, że seiyuu Edzia to ta sama babka od Naruto, ale pewnie to tylko złudzenie. Ale co do Kakasza się nie pomyliłam - i jemu i Yukiemu Eiriemu, ikonie yaoi podkładał głos ten sam koleś, ktorego nazwiska nie znam. Stąd moje przekonanie, że Hatake jest gejem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:40 am
EvilYuki RUFUS.ABBYSINIAN ...No FMA jest przecudny. xd ...A głos Mustangowi podkłada ten sam seiyu co Rufusowi w FF: AC. 3nodding (tak mi się przynajmniej wydaje). Nie mogę, w ogóle co to za nazwisko, "Mustang"? xd mi się cały czas wydaje, że seiyuu Edzia to ta sama babka od Naruto, ale pewnie to tylko złudzenie. Ale co do Kakasza się nie pomyliłam - i jemu i Yukiemu Eiriemu, ikonie yaoi podkładał głos ten sam koleś, ktorego nazwiska nie znam. Stąd moje przekonanie, że Hatake jest gejem sweatdrop ...Oho, miałem rację co do Roya i Rufusa. 3nodding ...A Hatake faktycznie troche taki...gibki był. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 8:44 am
EvilYuki Na punkcie Bleacha szaleja miliony, mi on jakoś nie przypadł do gustu. Ja mam tak, ze oglądam trzy pierwsze odcinki i stwierdzam, czy jest sens dalej, tak samo z zespołami - jak trzy piosenki mi ise nie spodobają, to nie lubię ich. I popełniasz wieki błąd, blacha oglądać do 15 epka można i nic się imo nie dzieje. Dopiero później się akcja zaczyna, tak samo z muzyką. Słuchasz 3 utworów płyta do kosza a potem się okazuje, że były 2 perełki, fantastyczne utworki. ZebraDeath podobno "Bleach" jest dobry. nie wiem, nie znam...? Dobry to dużo powiedziane, Bleach jest po prostu. Coś się dzieje, troszkę krwi troszkę krzyków. Oglądam, bo zacząłem, no i się wkręciłem na początku a tak mam, że jak zaczynam to nie kończę. Może się rozwinie znowu akcja i coś ciekawego stworzą autorzy, bo tak puste anime jakim jest bleach, jest po prostu smutne. Nie wiem, jak kiedyś, tym się podniecałem, chyba głupota. A może chodzi o styl animacji. Mam mieszane uczucia, kusza. Ale obejrzyj sobie jak możesz, tylko nie zniechęcaj się po pierwszych odcinkach. wink ZebraDeath BeeWolf jak zeby inaczej, kawałek w stylu Mike Oldfielda musi mi sie podobac jest genialny. przeceniasz się. lol Możesz nazwać mnie idiotą i cię nie zbanuje, ale … o co ci chodzi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:46 pm
EvilYuki ZebraDeath to ja ci powiem inaczej arrow wolę go w mandze. ma jaśniejszą cere i CZARNE włosy. a i tak jest jedną z ciekawszych postaci, żaden z niego napakowany super-heros... i dlatego jest taki fajny heart dokładnie... wyobraź sobie, że przy każdym rankingu postaci, Iru-chan jest w pierwszej piątce, chociaż pojawia isę bardzo rzadko. Ostatnio moja siostra zaczeła liczyć strony w poszczególnych tomach, na których Iruka siepojawia i wyliczyć średnią. Na dzień dzisiejszy, średnia na 8 tomó wynosi 5 stron. w każdym bądź razie... jego popularność podnoszą dojiny heart _ heart zastanawiam się też, co on takiego w sobie ma, że idealnie pasuje do Kakasza... ty sie jeszcze pytasz!? - WSZYSTKO exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:49 pm
EvilYuki RUFUS.ABBYSINIAN ...No FMA jest przecudny. xd ...A głos Mustangowi podkłada ten sam seiyu co Rufusowi w FF: AC. 3nodding (tak mi się przynajmniej wydaje). Nie mogę, w ogóle co to za nazwisko, "Mustang"? xd mi się cały czas wydaje, że seiyuu Edzia to ta sama babka od Naruto, ale pewnie to tylko złudzenie. Ale co do Kakasza się nie pomyliłam - i jemu i Yukiemu Eiriemu, ikonie yaoi podkładał głos ten sam koleś, ktorego nazwiska nie znam. Stąd moje przekonanie, że Hatake jest gejem sweatdrop FMA jest CUDOWNY!!! A Mustang w szczególności arrow jego nazwisko i nazwiska ludzi w sztabie są nazwami samolotów amerykańskich i jednego helicoptera (Mi-28 Havoc) a Roy jest P-51 Mustang. jest jeszcze arrow E2C Hawkeye i T-33 Fury, całej reszty nie chciało mi się szukać. ale wyszyskie, łącznie z armstrongiem, to nazwy samolotów. Autorka mangi potwierdza. ROY RZĄDZI heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 11:52 pm
BeeWolf EvilYuki Na punkcie Bleacha szaleja miliony, mi on jakoś nie przypadł do gustu. Ja mam tak, ze oglądam trzy pierwsze odcinki i stwierdzam, czy jest sens dalej, tak samo z zespołami - jak trzy piosenki mi ise nie spodobają, to nie lubię ich. I popełniasz wieki błąd, blacha oglądać do 15 epka można i nic się imo nie dzieje. Dopiero później się akcja zaczyna, tak samo z muzyką. Słuchasz 3 utworów płyta do kosza a potem się okazuje, że były 2 perełki, fantastyczne utworki. ZebraDeath podobno "Bleach" jest dobry. nie wiem, nie znam...? Dobry to dużo powiedziane, Bleach jest po prostu. Coś się dzieje, troszkę krwi troszkę krzyków. Oglądam, bo zacząłem, no i się wkręciłem na początku a tak mam, że jak zaczynam to nie kończę. Może się rozwinie znowu akcja i coś ciekawego stworzą autorzy, bo tak puste anime jakim jest bleach, jest po prostu smutne. Nie wiem, jak kiedyś, tym się podniecałem, chyba głupota. A może chodzi o styl animacji. Mam mieszane uczucia, kusza. Ale obejrzyj sobie jak możesz, tylko nie zniechęcaj się po pierwszych odcinkach. wink ZebraDeath BeeWolf jak zeby inaczej, kawałek w stylu Mike Oldfielda musi mi sie podobac jest genialny. przeceniasz się. lol Możesz nazwać mnie idiotą i cię nie zbanuje, ale … o co ci chodzi ? dlaczego mam cię nazwać idiotą? przecież nim nie ejsteś, więc o co chodzi? przecieniasz się, jak powiedziałeś, że jak ty uważasz ze cos jest dobre to jest dobre. a mój komentarz to takie żarty były. Wiec bez focha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 4:49 am
ZebraDeath dlaczego mam cię nazwać idiotą? przecież nim nie ejsteś, więc o co chodzi? przecieniasz się, jak powiedziałeś, że jak ty uważasz ze cos jest dobre to jest dobre. a mój komentarz to takie żarty były. Wiec bez focha blaugh Usilnie starałem sie złapać głebszy ses twojej wypowiedzi. ja sie nie fochuje, gdyby tak było to bys składała podanie na POGG-a wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 07, 2006 5:17 am
BeeWolf ZebraDeath dlaczego mam cię nazwać idiotą? przecież nim nie ejsteś, więc o co chodzi? przecieniasz się, jak powiedziałeś, że jak ty uważasz ze cos jest dobre to jest dobre. a mój komentarz to takie żarty były. Wiec bez focha blaugh Usilnie starałem sie złapać głebszy ses twojej wypowiedzi. ja sie nie fochuje, gdyby tak było to bys składała podanie na POGG-a wink będę mieć to na uwadze. pokój?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|