|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 10:48 am
Nasze interesy się nie na siebie nie nakładają. xd
Zombie rox mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 11:49 am
zabrzmialo co najmniej xd
ale tak naprawde w tej ksiazce podoba mi sie tylko kilka poz: te ubrania ksiacia xd i teraz wlosy 3nodding
fajnie jest byc zmbie, bo im sie hp odnawia. i maja zblazowane mordy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 12:13 pm
No właśnie, ale np. takie kapiszonowate są te kopciuchy i w ogóle xD
A u zombich nie ma problemów z oculusami tak jak u wampirów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 1:39 pm
a jak się staje zombie? ninja Czy to nie jedna z póz jakiegoś evolva?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:48 pm
Daedhel a jak się staje zombie? ninja Czy to nie jedna z póz jakiegoś evolva? No, przynajmniej już wiesz skąd się biorą zombie xp Pochwalę się, a co! Dzisiaj ładnie zjechałem human'a w warcrafcie pirate mrgreen xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 26, 2008 1:29 am
ichabot No właśnie, ale np. takie kapiszonowate są te kopciuchy i w ogóle xD A u zombich nie ma problemów z oculusami tak jak u wampirów? zgubilam sie w pierwszym zdaniu sweatdrop nie. tylko w pozie podstawowej wystaje kawalek stressed ale ogolnie zrobione to jest tak, ze skora jest na jednej warstwie z oczami i mozna je zaslaniac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 26, 2008 5:06 am
wilkus zgubilam sie w pierwszym zdaniu sweatdrop Chodziło mi o to, że w enchanted book nie podobają mi się postacie Kopciuszka i jego kuzynek xd wilkus nie. tylko w pozie podstawowej wystaje kawalek stressed ale ogolnie zrobione to jest tak, ze skora jest na jednej warstwie z oczami i mozna je zaslaniac 3nodding To nie jest tak źle xd Będąc wampirem przez tak długi okres problem oculusów itp. dał mi się we znaki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 26, 2008 6:26 am
ichabot Chodziło mi o to, że w enchanted book nie podobają mi się postacie Kopciuszka i jego kuzynek xd a ja myslalam o kapciach xd ale ogolnie sie zgadzam w takim razie 3nodding ichabot To nie jest tak źle xd Będąc wampirem przez tak długi okres problem oculusów itp. dał mi się we znaki biggrin no strasznie nie... ale i tak podoba mi sie taka skora whee wiem o czym mowisz.. to byl jeden z powodow dla ktorego zrezygnowalam - pomijajac rozlana morde z kolei... xd mam tez nadzieje, ze zrobia w sklepach eliksiry z tymi skorami... elfia tez jest dobra..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 6:02 am
W sklepach nie ma tylko skóry elfa, bo zombie już jest chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 12:30 pm
nie ma zombie... albo jestem slepa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 12:49 pm
a ten experiment 105 to nie jest to? (mi się wydawało, że tak, ale nie próbowałem, więc mogę się mylić) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 17, 2008 10:13 am
Ha! Jutro oddaję krew! xD O, moje 6 tabliczek czekolady, przybywam! xd
Tak na marginesie, słyszałem w Niemczech dostaje się za to ok. 50 euro (nie licząc słodkości ;p ) O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 17, 2008 11:14 am
ja się u nas zapisałam, ale powiedzieli tyle, że w listopadzie i nie powiedzieli jeszcze kiedy dokładnie -_-'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 17, 2008 2:40 pm
ichabot Ha! Jutro oddaję krew! xD O, moje 6 tabliczek czekolady, przybywam! xd Tak na marginesie, słyszałem w Niemczech dostaje się za to ok. 50 euro (nie licząc słodkości ;p ) O_O xd tabliczki czekolady docenią Twe poświęcenie. Ja dzisiaj miałam pobieraną krew do badań. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|