|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 5:10 am
Jej. Ja kocham gore i inne takie krwawe w których głowa wesoło odlatuje na różne strony biggrin Teksańska masakra żądzi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 5:31 am
Ogladalem obie czesci "masakry" , To wcale nie jest straszne, to jest zalosne. Nie wiem jak chory musi byc rezyser, zeby pokazac taki s**t (dla mnie najlepszy jest moment gdy mu skore zdziera z ręki, a jego panienka siedzi pod stolem xD ) Trudno uwiezyc, ze cos takiego oparte jest na autentycznych wydarzeniach lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 11:15 am
Kantasan Trudno uwiezyc, ze cos takiego oparte jest na autentycznych wydarzeniach lol Bo TYLKO w Ameryce moze się zdarzyc cos takiego cool rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:09 pm
Yajo Kantasan Trudno uwiezyc, ze cos takiego oparte jest na autentycznych wydarzeniach lol Bo TYLKO w Ameryce moze się zdarzyc cos takiego cool rolleyes Zdaje, mi się że to kolejny kit który kino amerykańskie chce wcisnąc dla publicznosci by zwiększyc oglądalnośc, bo takie chore rzeczy nie dzieją się naprawdę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:49 pm
Pare lat temu czytałam w CKM'ie artykuł o amertkańskich kanibalach, historie lepsze były niz "Milczenie owiec". Od tamtego czasu jeżeli chodzi o ten kraj, to mogę naprawde we wszystko uwieyzc xd Poza tym tylko tam chirurdzy plastyczni kombinuja, jak człowiekowi dorobic skrzydła, uszy kocie, ogony i takie tam; gwiazdy odwalają niewoadomo jakie cyrki ze swoimi pieniędzmi;psychoza i schizofrenia się tam szerzy - jaki kraj, takie historie z zycia wziete do nakrecenia cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 2:30 pm
hehe, zabawne. Wszystkie "dziwne" reportarze, które ogladam są pochodzenia amerykańskiego, czasami nawet dziwie sie gdy reportarz pochodzi z innego kraju. Hmm masz rację po ameryce mozna spodziewac sie wszystkiego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 5:37 am
Kantasan Ogladalem obie czesci "masakry" , To wcale nie jest straszne, to jest zalosne. Nie wiem jak chory musi byc rezyser, zeby pokazac taki s**t (dla mnie najlepszy jest moment gdy mu skore zdziera z ręki, a jego panienka siedzi pod stolem xD ) Trudno uwiezyc, ze cos takiego oparte jest na autentycznych wydarzeniach lol obie to bledne pojecie bo teksanska masakra ta ktora teraz zna kazde dziecko to remake a nowy prequel jakos mnie nie zacheca gdyz naciagany i nieudany co to mowic remake nie moze miec lepszego powiazania zwlaszcza ze to ten sam rezyzer mial robic...a tak na prawde oryginalna teksanska masakra jest z bodajze 1978roku i mimo ze historia jest podobna z zalozenia to jednak efekt,klimat i glebia postaci dorownuje nie jednej ambitnej wspolczesnej pozycji z tego gatunku ...no i lacznie jesli liczyc "nowe" 2 czesci to jest ich razem 5 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 2:28 pm
no co pirate question twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 4:17 pm
Vykk a tak na prawde oryginalna teksanska masakra jest z bodajze 1978roku i mimo ze historia jest podobna z zalozenia to jednak efekt,klimat i glebia postaci dorownuje nie jednej ambitnej wspolczesnej pozycji z tego gatunku ... Ja sie o tym dowiedziałam naprawdę niedawno, może z tydzien temu, albo parę dni tylko, w kązdym bądz tazie jakos za bardzo nie byłam zdziwiona xd Ale w latach '70 inaczej robiono filmy. Nawet gdyby dziś film miał byc ambitniejszy, i tak byłby inny niż oryginał. Zreszta chyba nawet tytuł był inny, bo ja cos słyszałam nie o pile mechanicznej, tylko chyba nawet spalinowej czy cos koło tego... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 11:05 pm
Yajo Kantasan Trudno uwiezyc, ze cos takiego oparte jest na autentycznych wydarzeniach lol Bo TYLKO w Ameryce moze się zdarzyc cos takiego cool rolleyes tja, i tylko w Ameryce bohaterowie horrorow sa tak bezdennie pozbawieni wyobrazni, ze zawsze wybieraja najniebezpieczniejsza droge ucieczki mrgreen (np. nalogowo wsiadaja do wind xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 11:06 pm
Yajo Vykk a tak na prawde oryginalna teksanska masakra jest z bodajze 1978roku i mimo ze historia jest podobna z zalozenia to jednak efekt,klimat i glebia postaci dorownuje nie jednej ambitnej wspolczesnej pozycji z tego gatunku ... Ja sie o tym dowiedziałam naprawdę niedawno, może z tydzien temu, albo parę dni tylko, w kązdym bądz tazie jakos za bardzo nie byłam zdziwiona xd Ale w latach '70 inaczej robiono filmy. Nawet gdyby dziś film miał byc ambitniejszy, i tak byłby inny niż oryginał. Zreszta chyba nawet tytuł był inny, bo ja cos słyszałam nie o pile mechanicznej, tylko chyba nawet spalinowej czy cos koło tego... stare ogladalam tylko ta stara wersje, w dodatku po piwie, w ciemnym pokoju z rodzina i znajomymi, czyli, ze wiecej z tego bylo smiechu niz strachu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 1:38 am
Yajo Vykk a tak na prawde oryginalna teksanska masakra jest z bodajze 1978roku i mimo ze historia jest podobna z zalozenia to jednak efekt,klimat i glebia postaci dorownuje nie jednej ambitnej wspolczesnej pozycji z tego gatunku ... Ja sie o tym dowiedziałam naprawdę niedawno, może z tydzien temu, albo parę dni tylko, w kązdym bądz tazie jakos za bardzo nie byłam zdziwiona xd Ale w latach '70 inaczej robiono filmy. Nawet gdyby dziś film miał byc ambitniejszy, i tak byłby inny niż oryginał. Zreszta chyba nawet tytuł był inny, bo ja cos słyszałam nie o pile mechanicznej, tylko chyba nawet spalinowej czy cos koło tego... stare chcesz konkretow?? www.filmweb.pl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 2:42 am
Ame-Lina Jej. Ja kocham gore i inne takie krwawe w których głowa wesoło odlatuje na różne strony biggrin Teksańska masakra żądzi :] Jak dla mnie to w Teksańskiej było za mało hektolitrów krwi, ba było tam mało krwi. Jak tak lubisz horrory typu gore to spraw sobie filmy kanibalistyczne. od razu ci się odechce takiego kina. Yajo Pare lat temu czytałam w CKM'ie artykuł o amertkańskich kanibalach, historie lepsze były niz "Milczenie owiec". Od tamtego czasu jeżeli chodzi o ten kraj, to mogę naprawde we wszystko uwieyzc xd Poza tym tylko tam chirurdzy plastyczni kombinuja, jak człowiekowi dorobic skrzydła, uszy kocie, ogony i takie tam; gwiazdy odwalają niewoadomo jakie cyrki ze swoimi pieniędzmi;psychoza i schizofrenia się tam szerzy - jaki kraj, takie historie z zycia wziete do nakrecenia cool To może ucieszy cię wiadomość, że w europie żyje ponoć sporo kanibali w samych Niemczech około 500 set. W Japonii, ogóle w Azji mieszka tego sporo. Czytałem też artykuły i nie tylko w USA dzieją się takie rzeczy. np: Kanibal ze Śląska, wyemigrował do UK gdzie zabił kilka kobiet, przed tym je gwałcił i zajadał się nimi, złapano go kiedy sąsiad zadzwonił po hydraulika, a ten wyciągnął z rury szczątki jednej z kobiet. Japonia, student na wyjeździe do USA zjadł swoja koleżankę. Co ciekawsze nic został skazany za to i nadal sobie fika po świecie, a było to 4 lata temu. Napisał chyba nawet książkę. Niemcy, dwóch mężczyzn umawia się przez internet na spożywanie. Najpierw zjadają wspólnie penisa jednego z nich a następnie ten któremu członek został, morduje i zjada sobie powoi denata. Nie pamiętam gdzie, ale chyba w USA jednak FBI czy coś w ten deseń odkryło Kanibala który dopuścił się mordu na 8 kobietach. Oczywiście je gwałcił. A co gorsze nagrywał wszystko na wideo, śledczy który oglądali kasety, musieli się leczyć u specjalisty. Filmy to lipa, życia nic nie przebije.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 2:45 am
BeeWolf Ame-Lina Jej. Ja kocham gore i inne takie krwawe w których głowa wesoło odlatuje na różne strony biggrin Teksańska masakra żądzi :] Jak dla mnie to w Teksańskiej było za mało hektolitrów krwi, ba było tam mało krwi. Jak tak lubisz horrory typu gore to spraw sobie filmy kanibalistyczne. od razu ci się odechce takiego kina. sorki, możesz podać kilka tytułów tych kanibalistycznych filmów? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|